72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor az a NOVA "magábaolvasztotta" a lányokat. Na az nem tetszett :) -
Imi még megsértődik...
-
Az ilyet aztán fontos spoilerbe írni :D -
aztán mitől??? -
Freezing 09: Így kellett volna kezdődni az elején. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként nagyot ütött, szinte féltem. ^^ -
The Gosick did not air on TV Tokyo on March 11 during the emergency earthquake special programming. The anime will not air on TV Aichi on March 21, TV Osaka on March 22, TVQ Kyushu Broadcasting on March 23, and TV Setouchi on March 23. When the anime resumes on TV Asahi, TVQ, and TV Setouchi, it will be in rescheduled timeslots.
soká lesz még vége akkó.... -
na akkor jövőhéten én is nekilátok. jól fog jönni egy vígjáték. -
Az elsö évadot néztem végig + ova, most fejeztem be :)
Nagyon jo volt. Majd nekikezdek a 2. évadnak is, de sajnos abbol még csak 6rész van leforditva. -
melyik sora-t nézed? -
Mostmár jo köszi :)
Amugy azért használom, mert sztem egy jo böngészö :) -
Széleskörű tesztet nem végeztem, de most megnéztem Safariban (amit továbbra se értek miért használsz, mert ha jól tudom win alatt vagy), nálam volt a hiba, csak többi böngésző így is jól jelenítette meg. :) Mindegy, mostmár jó. :) -
Mondjuk Safari-ban kicsit érdekesen listázza... :D
Az elsö kb. középen van és onnan egyesével egymás alá pakolgatja és egyre jobban csuszik jobbra a kép...a végén kb. 2oldal szélességet elfoglal. Nemtudom miért :O -
Visszavonom...a 10. rész semmi a 11.-hez képest...jesszusom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Tomoki lánnyá változik...nem kicsit perverz a srác... :D
Nem ismer határokat az tuti... :D -
Csak mellesleg megjegyzem, hogy 120 új képet termeltetek a bannerek közé ezalatt a nem túl hosszú időszak alatt. :)
#999">Ömlesztettben pedig mostmár rendes thumbnailek jelennek meg, úgyhogy nem lesz dög lassú. Lapozó csak kéne még hozzá, mert így is 410 képet kér le, mégha kicsik is. :P -
Sora 10. rész...oké...kész...tényleg a földön fetrengek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a mellbimbo dal...omg...ez...omg... :D
Viszont a rendes dal nagyon jo volt :) -
tök jó lett az UBW banner
-
Uhh, ez a Sora néha már-már fájdalmasan marhaság... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. most a 8. részben mikor Ikaros megjelent a minigun-nal a lövöldözös játékban... :D -
-Moshidora
-Kämpfer für die Liebe
-Pretty Rhythm Aurora Dream(ha lesz fordítás)
-DOG DAYS(ha lesz fordítás)
-TIGER&BUNNY(ha lesz fordítás)
-Nichijou
-Yondemasuyo, Azazel-san.
-Hen Zemi TV
-Hana-Saku Iroha
-Oretachi ni Tsubasa wa Nai
-Hoshizora e Kakeru Hashi(ha lesz fordítás)
-Sengoku Otome ~Momoiro Paradox~
-STEINS;GATE
-30-sai no Hoken Taiiku
-SKET DANCE
-Hyouge Mono
-Hidan no Aria
-Sofuteni
-A Channel
-Denpa Onna to Seishun Otoko
-Dororon Enma-kun Meeramera
-Maria Holic: Alive
-Ao no Exorcist
-Astarotte no Omocha
-The World God Only Knows(amint befejte US az első évadot)
-Seikon no Qwaser II(amint befejezte US az első évadot)
-Honto ni Atta! Reibai-sensei
-[C]
-Ano Hi Mita no Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai
-Deadmen Wonderland
OVA:
Katte ni Kaizou
Seitokai Yakuindomo
Baka to Test To Shoukanju MATSURI
Norageki
Koe De Oshigoto folyt.
Hen Zemi folyt.

-
Lesz még benne egy két izgalmas jelenet XD
A Visual guidehoz hozzászólva, én is felraktam a listámra belőle jó-pár darabot.
Viszont a Denpa onna-ból Touwa Erio már képről nagyon megtetszett. Remélem a darab is jó lesz.
Itt is láthatjátok mik jönnek, de itt a legtöbbhez van videós előzetes is:
Több oldalra van bontva -
Sora 04:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiper-fuzios bugyi robot...oké...kész...meghaltam... :D És ez a zene mellé... :D -
vegul kb 20 kerult ra a belelesek listara, de ebbol azert ohatatlanul dobni fogok parat.. -
egyedül egy hentai-ukhoz volt szerencsém, de azzal nem volt baj...talán, hogy a felirat elég kicsi volt...:D oda meg magyarázó szöveg nem nagyon kell....:D
azé így is vannak színvonalas csapatok mint US, AA, HSTS....vagy én...:D
-
Inquisitor #42599 "ha jól tudom tovább a Ricz-ronin égisze alatt folytatják...."
Ehhh. Eddig egy fordítást láttam tőlük, az Okkult Akadémiát. Elöször azt hittem vicc, de mikor már X részen keresztül kitakarta a kép 2/3-át a magyarázó szöveg (nem ám az érdemi duma fordítása!), akkor felhagytam a sorozattal ... pedig az tetszett. Hátha lesz gyomlált verzió?
Ilyenkor mindig megsiratom a MagyarManga projektet, ahol tucatnyi jó sorozat színvonalas fordítását csinálták meg (na jah volt aki segített eredetiből fordítani), aztán lehúzták a rólót egy halom 50%-os projekttel. R.I.P.
Persze mások megcsinálták a Haibane Renmeit vagy a Texhnolyze-t, de egyik sem volt olyan szintű. -
Nichijoura, Denpa onnara és katte ni kaizoura én is kíváncsi leszek....:D -
Azért a KyoAni és a Shaft darabjai is biztos jók lesznek, én azokat minimum elkezdem.
Meg egyébként is, elsőre mind unalmasnak tűnik, amikor ott van kilistázva egy rakás átlagos arc, alattuk semmitmondó összefoglalásokkal, az meg csak megnézés után derül ki hogy egyáltalán miről is szólnak. -
felét felsetudom sorolni mit akarok nézni...:D -
Jah jo sok, bár elsöre a Steins:Gate meg a Hidan no Aria-n kivül nagyon más nem fogott meg :S
Aztán lehet az itt olvasott vélemények alapján másba is belekezdek :) -
ehh bazz, nagyon uncsi ahogy mostanaban doglodik a MAL :( nem tudom ptw-re felvenni a tavaszi animeket -
csak linkbe me jó nagy...:D
Visual guide 4.0
geci sok sorozat indul most bazzeg...:D -
igazi jelkép....:D -
2. rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Repülö bugyik...omg...100méteres körzetben... :D
ez az anime nagyon beteg!!!
és az endingben ott repültek a bugyik... :D -
O..M..G, ez a Sora No Otoshimono nagyon beteg igy 1 rész alapján...Tomoki meg szimpatikus föszereplö...ö aztán nem szarozik... :D -
Nekem meg pont a Whisper of the Heart tetszett jobban XD -
No meg egy kis bannereles:
Planetes 1
Planetes 2
Dennou Coil -
az Onigamiden mikor lészen BR-n???? -
akkor nézd meg mégegyszer...:D -
Megneztem egy rego ota a PTW-n levo muvet az Angel's egg-et. No, most hogy mar lattam kb pont annyira tudom mirol is szolt mint amikor nem lattam... -
... :(
Bár sajnos vannak nagyobb gondjaik. -
This week's airing of Dragon Crisis! episode 10 was cancelled, but plans for a rescheduled future airing will be announced on the anime's website (announcement).
This week's airing of Kore wa Zombie Desu ka? episode 10 was put on hold. The rescheduled future airing of the episode will be announced on the anime's website (announcement).
The March 16 release of the Asobi ni Ikuyo! OVA Special has been delayed to May 18 (announcement).
Asobi kicsit fájó...többi meg remélem minél előbb lesz... -
Nekem se azzal van a bajom, hanem azzal SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a fejbelövés miatt eléggé korlátozott lett, pl. botra van szorulva stb...
Kuroko meg már nem sokat fog szerepelni, legalábbis azt olvastam 4chan-on.