72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
ÉS IGEN! I-G-E-N! VAN ISTEN!!! :DDDD
ÉLJEN!!!
Pedig azt mondták a végén, hogy nem folytatják. :) -
jó hír máténak...:D
"The May issue of Fujimi Shobo's Dragon Magazine is announcing on Saturday that "still more anime" of Sekina Aoi's Seitokai no Ichizon (Student Council's Discretion) light novel series is in the works. The light novels already inspired a television anime series in 2009." -
Hát ha a rendes sorozatot nézte,end of eva nélkül,akkor én is azon a véleményen vagyok mint ő -
Ami a NGE a végével történt, az aztán minden, csak nem ellaposodás. -
A regebbi sci-fi animekkel ertekelessel kapcsolatban, mivel harmat megtekintettem.
Neon Genesis Evangelion (1996)
Regi rajzolasu anime, de nem emiatt nem tetszett, sot azert sem mert mechas, hanem a tortenet es a megvalositas egyszeruen nem jott be, foleg ahogy ellaposodott a vegere.
Coyote Ragtime Show (2006)
Ez jobb volt a Neonnal, erosen hasonlit szerintem a Cowboy Bebopra, na nem a tortenetben, hanem a megvalositas teren, lasd mint a humor.
Seikai no Monshou (Crest of the Stars) (1999)
Ez volt szvsz magasan a legjobb mindkozul, a tortenet nagyon jo es magaval ragado. Annak ellenere lekoti a nezot, hogy regi rajzolasu.
Egy remekmu szerintem.
Nem reszletezem szamomra miert az, mert nem akarok spoilerezni, aki akarja majd ugyis megnezi. -
jo persze nem gondoltam komolyan :)
csak elképzeltem a helyzetet, h 5percel adás elött befejezik, majd belökik a Seiyuukat egy studioba a szöveggel... :D -
Közben. Ahhoz nem kell a legvégső, kiszínezett, effektekkel dúsított, zeneileg aláfestett változat, hogy a Seiyuuknak legyenek látható szájak amikhez a szövegüket igazítják. -
De akkor a hangot mikor veszik fel? Vagy azt élöben tolják... :D -
Az hogy az egesz evadot, vagy csak akar az aktualis epizodnal tobbet elore atadjak az kb azt jelentene, hogy kb az elso epizodnal neha kiszivarognanak egesz sorozatok. De azert az, hogy nincsenek 2-3 resz elonyben a keszitesnel a studio az a nem semmi. -
latom ma se sokminden tortent megjelenesek teren :( persze ertheto -
Én is azt hittem, legalábbis hogy az évadot már egyben kellene átadniuk a csatornának, mind a 12-13 részt, az elsőnek a leadásakor. -
azé ők se tévedhetetlenek.... -
Vannak ilyenek? Én azt hittem, hogy úgy mennek adásba, hogy minden kész van már hónapokkal előtte. :o -
Ja, biztos irigylik amikor a Bakemonogatari-ban egy egész jelenet helyére egy "cut due to circumstances" feliratot vágtak be, mert nem sikerült befejezniük.
De egyébként ja, amikor sikerül befejezniük a munkát, az tényleg átlagon felüli. -
más stúdióinak is vannak minőségi munkái....nem nagy cucc.... -
Ahhoz képest, h gáz, más studio megirigyelhetné azt a minöségi munkát amit végeznek :) -
SHAFT... Bakemonogatarinál már láthattuk, milyen mikor nem készül el egy rész teljesen, és úgy kerül adásba. :D -
elég gáz..... -
Még friss, ropogós! -
Ez meg milyen kemény már, hogy egyébként órákkal a műsoridő előtt szokták befejezni az adott epizód rajzolását! -
Könyörgöm, Sankaku még a Tsunami előtt mondta hogy örökre le lesz fújva lesz a Madoka nézői panaszok miatt, nehogy már azért higgyünk nekik mert közben tök véletlenül négyfelől csapott le Japánra az istennyila, és ideiglenesen minden más is le lett fújva! -
ANN-t jobban szeressem....:D -
Nem rossz a sankaku, de kb. az sg-hez tudnám hasonlitani... :D -
Sztem TV-ben is le fogják, egyszerüen az történt amit Lelouch is belinkelt :) -
én is inkább máshonnan szedem a híreket...:D -
Meg ha nem is adják le TV-ben, BD-n kiadják, tehát nem tudják elkerülni azt, hogy sose adják ki. -
Sankaku szokás szerint tuloz... :D
Wikiröl: "Episodes 11 and 12 are not cancelled, just postponed." -
Muszáj ennyi Louise után. Nagyon unalmas volt egyébként. :D
De én végignézem mind. :D -
akane nem volt rossz, de igazából már nem emlékszem belőle semmire...:D -
A sankaku sok esetben nem túl hiteles forrás. :D Amúgy a Madokánál úgy néz ki kapóra jön a csúszás. -
Zero Louise utána egy kis hárem következik, Akane-iro ni Somaru Saka személyében, majd megint Louise követi a 2-3. évaddal. -
az is elmarad.....sankakun úgy írják, hogy végképp eltörölve és nagy volt a hőbörgés....... -
hát igen... :(
Mondjuk Madoka elvileg lesz arrol nem tudok, h elmaradna :) -
Szinte mind. A jövő heti háromnapos nagy Tokyo Anime Show is elmarad. A group-ok egy része pihen, mások az elmaradásaikat pótolják.
Lassan visszatér majd mind, de azt hiszem, nem ez most a legfontosabb problémájuk...
-
hát igen, most az a legfontosabb, hogy megfékezzék a problémákat aztán majd szépen helyreáll a rend.
kösz a gyors válaszokat. -
amiket eddig bejelentettek....a legtöbb az csúszni fog...de pl az ATX-es sorozatok ugyanúgy fognak menni, ahogy voltak is már a földrengés másnapján....meg level e-t is adtak végül....szal csatorna függő nemtom....mangák nagyrésze is csúszik.... -
jo kérdés, Lasden már egy korábbi hsz-ben összeszedett egy adag anime-t ami késni fog.
Bizonytalan az egész mivel, sajnos Japánban most elörfordulnak áramszünetek az erömü hibák miatt, igy eléggé bizonytalan, h mi mikor jön ki. -
a katasztrófa miatt az összes anime sorozat és manga megjelenés csúszni fog, vagy csak egyesek? -
-
Ne kend rám! :)