72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #42701
    ezt én is tudom, de mégse találom sehol....
  • Zomil
    Hát ez a Freezing 10. rész elégy gyengusz volt, kár hogy egy ilyen jonak igérkezö sorozat igy ellaposodik a végére :S
    Ráadásul mivel 12részes lesz igy már sokat nem is várok töle :S
  • Lelouch
    A februári már rég kijött. :O Már a márciusiból is van RAW.
  • LasDen #42698
    mostanában nem nagyon mangázok (egyedül SE-t olvastam)....de úgy az animék is hanyagolva vannak....a futó sorozatokat nézem, de most azok is halasztódtak, így nem nagyon nézek animét se....kivéve gintamat a napokban.....az más világ...:D most a hosszú hétvégén is levelet néztem oszt annyi....találtam játékot és nagyon lekötött....:D
    de mangából a one-shotokat jobban kedvelem....me rövidek..:D

amúgy Soul Eater manga februári fejezete megtalálható valahol???
  • Lelouch
    Jaaa. :D Amúgy ajánlom neked a mangás változatát
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Chaos visszatérésének

A 45. fejezettől kezdődik, a movie-s arcra sincs konkrét utalás eddig, úgyhogy nyugodtan nézhető, ez úgyse lesz az animében. Bár gondolom úgyse fogod elolvasni. XD
  • Lelouch
    A Soul Eater alternatív befejezése is nagyon elhibázott döntés volt. Hagyhattak volna neki nyitott véget, mint pl. a D.Gray-Man-nek(bár egy mangás arcot ott is sikerült kilőni egy pár másodperces jelenettel...XD), aztán lehetett volna folytatni idővel... A Hunter X Hunter is úgy megy például, hogy ha lemegy egy arc a mangában, akkor jönnek az ovák. Csak ott most a manga is óriási szüneteket tart. Több mint egy éve jött ki ha jól tudom utoljára fejezet... Keményebb mint a Berserk. :D
  • LasDen #42695
    nem akartam spoiler tagot, de a lényeg, hogy mikor ment a forte akkor is írtam, hogy Chaos a végére kellett volna...:D
  • Lelouch
    Hogy mi? XD
  • LasDen #42693
    uccsó részre kellett volna ... a ő-vel való izé...:D
  • Lelouch
    Nem hinném hogy ez a helyzet. Egyszerűen mindig késztetést éreznek az animéknél a drámai lezárásra, és úgy látszik itt ennek érdekében feláldozták teljesen a mangahűséget.
  • Zomil
    Gondolom, h vedd meg a mangát, ha a normális történetet akarod látni... :S
  • Zomil
    Eh...sose szerettem ezeket az anime original kavarásokat...sikeresen elbaszták vele Soul Eater-t is(meg egy rakás másik anime-t) :(
  • Máté94
    Sose értettem, hogy miért nem követik az animék a mangákat. Miért éri meg mást kitalálni amikor minden adva van, csak meg kell csinálni a videót és a hangot, csókolom. :D
  • Lelouch
    Hát, spoiler nélkül elég nehéz beszélni róla. :D Főleg, mivel jó lenne ehhez legalább a következő részt látnod. :D A lényeg, hogy a Forte átugrott egy arc-ot, ez lesz benne a movieban. Eléggé terjedelmes volt a mangában, nem tudom a movie-ba mennyi fér majd belőle. A Forte anime original vége ott kezdődik, hogy tönkretesznek majd egy jó kis jelenetet egy marhasággal. Aztán meg elővesznek egy olyan szálat, ami még csak most megy a mangában. A bibi ezzel csak az, hogy a mangában máshogy van az egész, és bár a kimenetel lehet ugyanaz lesz, a köztes dolgok közötti különbség miatt nem sok esélyt látok 3. évadra. Egyelőre nincs is annyi alapanyag, főleg így hogy a mostani fejezeteket fel se lehetne már használni.
  • Zomil
    Jhajj azt tudom... :D
    "Nem várhato 3. évad? :("
  • Máté94
    Hát, hogy nem manga befejezés van a végén.
  • Zomil
    Persze gondoltam, h az eredeti iroknak köszönhetö ez a sok marhaság :)
    És az anime original befejezés mit jelent? Nem várhato 3. évad? :(
    Azt láttam valahol, h majd egy movie készül.

Kár, h a 6. részhez van az utolso forditás, pedig az elözetes alapján most pörögnének fel az események... :S
  • armageddon666
    Örüjjé' akkor is van! :D
  • Lelouch
    Adva van egy jó manga, az anime készítőinek sokat nem kellett törniük magukat... :D Ezért is kár, hogy a Forte vége anime original lett. :S
  • Győri Devi
    de legalább nem szombaton van neked a ZH....
  • armageddon666
    Safe Depth Limit
    Absolute Depth Limit
    Terminal Depth Limit
    The Great Depth Beyond

:D ezeket is elolvastam már. Biztos vannak még hasznos infók az ilyen néha megjelenített grafikáknál :D

Am Rebuild2.0ban egy valami nem tetszett:
    Ritsuko vagy 3szor elmondta, hogy "Ha lejjebb megy nem lesz többé ember!" vagy ilyesmi... Ez első nézésre feltűnt :D

Meg a Bestia módnál ... inverz mód. Ez mit takarhat? Mintha lett már olyan hogy valami visszaáramlás volt, talán nagy szinkronizációnál, vagy mikor valami angyal épp erőszakolta az Eva meg a pilóta elméjét... Gondolom ilyenkor az idegi vezérlés az evaból megy a pilótába. De ennél az inverz módnál?
  • armageddon666
    Holnap nagyonszar ZH lesz, és gondolom idegi kikészülés határán voltam. Így jöhetett az NGE :D
  • Zomil
    Ez az NGE-s elmélkedés most hogy jutott az eszedbe? :D

Amugy le a kalappal a Sora készitöi elött mikor már azt hiszem, h ennél nagyobb marhaság nincs akkor bebizonyitják hogy DE és rendesen az arcodba tolják :D
    Most gondolok itt a havas részre....Mondjuk Tomokit nagyon sajnálom, legalább egyszer nem szivná meg :P
  • LasDen #42678
    volt jobb....:D
  • armageddon666
    Jó de én megvártam a Blurayt, bár ahogy most elnézegetem, tök fölöslegesen :D összvissz volt eddig talán 5 pantyshot?
  • armageddon666
    Hú, még mindig beleborzongok a csatajelenetekbe :D
    Illetve csak most vettem észre, hogy a Provisional Unit nem kábelre van kötve, hanem azok a szikrázó szarok ilyen áramszedők, és a plafonról jön a delej :D Milyen apróságokra odafigyeltek már :)
  • Ruley
    Ez a B Gata H Kei nagyon jó :D

Már mióta ezt mondogatom! 2010 legjobb animéje volt.
  • Lelouch
    Mari karaktere még nyerhet nagyobb értelmet is a továbbiakban...
    Egyébként igazán jöhetne már valami hír a következő movie megjelenésének dátumáról... :S
  • armageddon666
    1. Ez a B Gata H Kei nagyon jó :D vannak benne gázabb részek, de a vicces pillanatok, meg az egész hangulata átviszi azokon is :)

2. Valamiért eszembe jutott, hogy a Rebuild of Evaban miért csináltak 4-lábú EVAt? Az idegi kapcsolatokat biztos nehezebb így megoldani, és az a része tűnik talán a legfuturisztikusabbnak az egészben. Talán így könnyebb volt megoldaniuk a mozgást, az egyensúlyt? Vagy nem technológiai alulmaradásból csinálták, hanem gondos megfontolás alapján, mert így stabilabb? Esetleg lehet, hogy még fejlettebb is volt a technológiájuk?

Másrészt azt sem tudom, hogy ők hogyan voltak képesek létrehozni egy ilyen EVAt, illetve még mindig nem jöttem rá, mi értelme volt Makit (vagy mi a neve) betenni... mármint kb. 2 esemény miatt oké, de ezért egy új karaktert :S Szerintem másképp is megoldható lett volna.
  • Lelouch
    Az nagy rész volt... XD Kár hogy Tomoki a végén mindig megszívja. :S
  • Zomil
    Nah Forte-nek hála megint a földön fetrengek a röhögéstöl... :D
    A bugyi maszkos!!! :DDDD
    Pedig nagyon szurkoltam Tomokinak, de megint kiszurtak szegénnyel... :D
  • Prof William
    Jókora mázlival lassan hozzám kerül a King of Thorn manga verziója bár már régebben elolvastam az egészet angolul de jó így a kezemben tartani mert nagy kedvencem ez a sztori.

Az animénél klasszisokkal jobb minden téren. Sztem az egész estés katyvasz helyett inkább a mangát szorosan követve kelett volna egy jó kis pörgős 12 részes sorozatot összehozni. Mindenki jobban járt volna. akit érdekel az nézzen el az oldalamra ahol a tegnap kezembe került első 2 kötertől írtam egy nagyon enyhén spoileres ismertetőt.
  • Zomil
    uristen... :D
  • RelakS
    hát ez kemény, mint a vídia XD
  • Máté94
    Akane-iro ni Somaru Saka:
    Azt hittem végre nyugtom lehet Louise-től, de hát Yuuhi-nak a hangját is ő kölcsönzi. :D
  • Ruley

• LasDen #42665
    TVA leatta az elmaratt Gosickot....nem volt rossz, de gyorsnak érzem az ügy lezárását...bár az meg már sok lett volna, ha még 1 részt áldoztak volna rá...:D
  • LasDen #42664
    ha az elsőt is csinálták, akkor tuti...:D
  • Máté94
    Remélem, hogy a HSTS elvállalja :D
  • LasDen #42662
    akkor te fogod fordítani majd...:D