72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem a végén a yuri kiss tetszett a legjobban, a két TV-s csaj között. :D
  • armageddon666
  • Zomil
    Fight Ippatsu! Juuden-Chan!!-t végignéztem :)
    Jopofa sorozat volt, bár kicsit cliffhanger-es a vége, csodálkozom, h nincs 2. évad. Ecchi-vel nem sporoltak benne a tuti, söt...néha már-már a hentai határát feszegették... :D Összességében tetszett, megérte végignézni, kellemes szorakozás volt.
    Viszont:
    Azt emlitették valahol, h mi a francért is kell feltölteniük az embereket? Mi hasznuk származik ebböl? :D
    Azt meg még mindig nem értem, h miért kellett állandoan bepisilniük(illetve értem, de mégse :D), ez az egy dolog nem tetszett benne.
  • Győri Devi
    Ahogy olvasgattam nem is szükséges hozzá csak egy kicsit jobban megismerjük a szereplőket. A golden wingset meg állítólag érdemesebb kihagyni mert az elég gyengus lett.

Efti: mert CR ripjét használják
  • efti
    Level E ep10bol van tiszta valtozat, ami nekem van (megjegyzem persze horriblesubs) abban nincs terkep
  • Ruley
    Én nem láttam benne térképet, a [60CD59D9] számú kiadásban legalábbis, csak egy rövid felugró szöveget, gondolom annak is ehhez volt köze.

Level E 10. részében viszont volt egy csúnya térkép, annak van tiszta változata?
  • Ruley
    Nem, pont az első rész megnézése után olvastam hogy azok előzmények, és azokkal ajánlott kezdeni, akkor meg gondoltam most már hagyjuk, talán majd a végén. :P
  • efti
    amik kint vannak gosick ep10-ek azok mind foldrenges terkepes verziok, vagy van mar normalis?
  • Győri Devi
    ááá előbb belebírtál kezdeni mint én!!!
    amúgy előtte megnézted a filmeket vagy nem?
  • Ruley
    Én meg mégis elkezdtem nézni a Legend Of Galactic Heroes-t.

12 résznél tartok, és eddig végig tetszett, pedig állítólag csak 20 rész után kezd beindulni.

Abszolút átjön az a klasszikus, űrcsatás, Asimovos sci-fi hangulat, az hogy régi az meg még csak ad ehhez a hangulatához. (eddig csak 2 ezredforduló előtti animét láttam, az Evangelion-t és a Lain-t, és ugyanezt egyikről se mondanám el, azok nem öregedtek ilyen szépen)
  • RelakS
    XD
  • LasDen #42850
    semennyit csak látni akarom a filmet és már nem nagyon bírom a várakozást....így is sokat kellett várni hogy megjelenje, de erre még jön a faszom rumble, akik még akkor is gyorsabbak lennének ha nem csinálnak semmit.....
  • RelakS
    mennyit fizettél nekik, hogy ennyire bosszant?
  • LasDen #42848
    december 25-én jött ki az anyag.....fordítja az a kurva rumble csak nem képesek normális tempóban csinálni semmit ezért 1 sima rész 1 hónap, 1 movie meg szerintem legalább fél év hogy basznának tevét.....
  • efti
    Raw van ahhoz rendes? Nem lehet hogy aszert nincs felirat mert nincs meg hozza az anyag amit le kene forditani?
  • Zomil
    ja akkor már értem... :)
  • LasDen #42845
    a kurva Gintama movie miatt....
  • Zomil
    most milyen felirat miatt idegeskedünk? :)
  • Zomil
    Hát az ecchi-vel nem sporolnak az biztos... :)
    Viszont nem értem, h:
    miért kell állandoan bepisilniük... :S
    mondjuk az sem semmi, h a srác lazán veri öket baseball ütövel... :D
  • LasDen #42842
    aggyák ki azt a szart és lenyugszom....
  • Máté94
    :DDD
  • Seth
  • LasDen #42839
    kezdek kifogyni a türelemből....én ezt már nem bírom....faszom rumble bazmeg, hogy nem képesek egy kurva feliratot megcsinálni időben...faszom 3 hónapja ülnek azon a szaron...de ha legalább helyzetjelentést adnának, de 1 kurva hónapja lófasz hír sincs....faszom elegem van....elegem elegem E-L-E-G-E-M....nem nem nem nem nem nem nem nemn nem nenem nem nem neem....ÁÁÁÁÁÁÁá
  • Máté94
    Welcome to the Space Show: nagyon jó, tessék megnézni. :)
  • Máté94
    Nagyon is jó az. :D
  • Zomil
    Jesszusom Máté mit ajánlottál te nekem, ez a Fight Ippatsu! Juuden-chan!! nagyon beteg... :D
  • Zomil
    Egy valamit kihagytam...Natsuru gyereket simán átvette az elsö helyet Ichika elöl a hülyék listáján... :S
    Jah és Shizuku volt benne a legjobb :D
  • Zomil
    Nah végeztem, azon kivül, h a 12. rész egy értelmetlen marhaság volt, sztem nem volt rossz az anime(leszámitva az örömodát...). Az ending jopofa :)
    Végül egész szorakoztato volt szerencsére, csak hát a történet szál mintha nem is lett volna... :D
    Most, hogy láttam kifejthetitek, h miért volt gáz a sorozat... :)
  • Zomil
    Neeeeeee....most esett a szemembe legalább 5pontot a Kämpfer...komolyan...izgalmas jelenet és benyomják az Örömodát???? EZ most komoly?...omg...
  • Győri Devi
    Kimi ni Todoke live action... hát nemtudom hogy belemerjek-e nézni :D
  • LasDen #42831
    húú bakuman jó volt....izgalmas volt a vége...még jó hogy nem nyújtották el ezt az egészet, hanem gyorsan lezavarták, de persze hagytak kérdést a köv részre....ahogy elnézem a következő részben fog kiderülni a lényeg és a 25. meg már csak ráadás lesz...:D
  • Lelouch
    KamiNomi 8. részében jó volt ez a Baccano-feeling. :D A mangában mondjuk nem pont így történtek a dolgok a végén.
    Ott a háztartástan teremben Keima a teljesen letört Elsie előtt eszi meg a tortát hogy felvidítsa, meg elnézést kér a gorombáskodásért. Valamint kihagyták a magazin utolsó utasítását. >.<
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/03/20/twgok.jpg
  • IMYke2.0.0.0
    Én láttam az összeset! Imádtam az egészet!!!
    A pont ne tévesszen meg - az utolsó könyv rontott rajta kicsit.

• Zomil
    jah az jo volt :)

Igazábol LN-ben lenne jo olvasni az egészet, sajnos az anime nem a legjobban adja vissza :)
  • Lelouch
    A rémes személyiségén az se változtatna semmit.

Amúgy lehet hogy ez el fog keseríteni, de
    ahogy utánaolvastam az LN-nek, Kuroko egy esetleges Index S3-ban már (szinte) semennyit se fog szerepelni. De viszont majd lesz egy új lánykarakter, akit sokan Kurokohoz hasonlítanak, csak ő majd Toumára fog nyomulni... XD

Amúgy megnéztem a Tree Diagram Remnant Arc-ot, hát érezhető volt rajta a sietség... Lehet érdemes lenne LN-ben is elolvasni, az úgyis sokkal részletesebb. Egyébként nem estem hanyatt most se, de a végén
    Accelerator ütős volt... :D
  • Zomil
    tény, h ezt a sorozatot nem Index teszi jová :)
    igazábol, sztem jobb lenne, ha index jobban kihasználná az "erejét", pontosabban a könyveket amik a fejében vannak...
    mint mikor az apácák ellen harcoltak...nah ott legalább hasznos volt... :D

De szerencsére vannak böven nagyszerü karakterek akik feledtetik ezt a problémát(Misaka, Accelerator, Kuroko) :)
  • Lelouch
    Egyébként is nagyon irritáló tud lenni Index... Nélküle sokkal jobb lenne az egész... :D
  • Zomil
    ... :D
  • Lelouch
    Az Indexben abbahagyhatnák már ezt az állandó fejrágcsálást.
  • Lelouch
    Szerintem viszont 2009 egyik legjobbja volt. Nálam csak az FMA: Brotherhood verte.