72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #42901
    nem azt látta Beast 400x??? vagy az valami monogatari volt??? :D
  • Győri Devi
    ez most mért is raktad hirtelen spoilerba? jól nyomja a srác :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkor már én is XD
  • Zomil
    ninja spoiler

Hát, ha egyszerre többen ugranak rá, akkor elképzelhetö... :D
    De amugy is anime-ben bármi lehetséges :)
  • Zomil
    Qwaser tényleg annyira gáz, mint ahogy leirásbol tünik? Mert akkor nem foglalkozok vele hiába lesz 2. évadja most.
  • RelakS
    he?

Két rész alatt megvan neki a teljes csapat?
  • armageddon666
    Zetsubou s3e3

wow, ez az az anime ami a mindennapi élet problémáit mutatja be :DDD mármint tényleg... <3 SHAFT
  • LasDen #42895
    akkú ezt megnésszük majd...:D
  • Zomil
    nub vagy.... :D
  • LasDen #42893
    hentai??? mi a címe?? :D
  • Zomil
    Mondjuk kicsit hajaz az IS féle háremre, de utánanézve ez egy hentai, szoval Ichika sosem érne fel erre a szintre... :D
  • Zomil
    széép :D

Prof William: Nemtom az engem nem zavart. :)
    Mondjuk kicsit furcsa egy anime, mert elég erösen feszegeti a hentai határait...föleg a special részek...hm...de jo dolga volt annak a polipnak...hm... :D
    a bepisilés jobban zavart...
  • Máté94
    Én nem vagyok ellene, sőt egy csomó animét lehetne folytatni. ^^
  • Prof William
    Én nagyon szeretem mangáját de az animéban a csöcs-bullet-time nál már az én agyam is ledobta a biztosítékot. ennyire elvetemültek még a mangában sem voltak. :)

Az anime sikeres volt tehát ha van eszük lesz második évad. Csak még gyülnie kellene egy kicsit a mangának.
  • Máté94
    Minden otaku álma? :D
  • LasDen #42887
    dá harem....:D
  • LasDen #42886
    dragon crisis tök semmilyen volt....se jó se rossz....ez így 0 volt....
  • Zomil
    Ohh, szoval akkor ez is ilyen nem befejezett cucc...kár :(
    Az opening nagyon jo azzal a rengeteg nekomimi-vel... :D
  • Lelouch

A helyzet még mindig ugyanaz, a manga azóta is szünetel. A közeljövőben biztos nem lesz 2. évad.
  • LasDen #42883
    úgy tudom nem lesz....
  • PetruZ
    Az nekem nagyon tetszett, alig várom már a 2. évadot (ha lesz majd valamikor). :)
  • Zomil
    Igy 2 rész alapján tetszik a Nyan koi :)
  • Győri Devi
    tudjuk h hazudol!!!
  • armageddon666
    Annyira azért nem érdekel :) általában random fölösleges dolgok voltak ott, esetleg aktuális témában példák. Természetesen nem stoppolom le...
  • Seth
    Akkor ne stoppold le. Egy japán sem tudja elolvasni ezeket az 1 másodpercig olvasható feliratokat. Majd második alkalommal ,direkt azokat elolvasgatod.
  • armageddon666
    nekiálltam Zan Zetsubou-Senseinek, de megöregedtem... nincs már erőm minden 2. képkockánál lestoppolni. Ami viszont így második rész első 2 perce után érdekelne: Az írásjelek végig ki lesznek rakva? :D (, meg pont, meg fejkiáltójel)
  • LeventeV
    kösz a válaszokat. nekikezdek aztán majd leírom milyen változásokat tapasztaltam az agyműködésemben :P
  • Frosty01
    pedig qrva jó volt anno, hosszú és fárasztó nyári melónap után benyomtam 1-2 részt és kikapcsoltam az agyam rajta :D
  • LasDen #42874
    jah...rá volt írva...március 13...O_O
  • Gurren
    én itt kapcsoltam ki

• Zomil
    jo, de google tököm tudja, h a legfrissebbet dobja-e ki(mármint az adott táblázatbol a legfrissebbet) :)

Mal-on amugy hol keressek rá?
  • LasDen #42871
    0,5 perc volt megtalálni gugléba....de fölmész malra beállítod a keresést és kész....az se sokkal több...:D
  • Zomil
    Amugy szoljatok le nyugodtan, ha hülyeség, de nem lehetne a bannerba berakni egy linket az épp következö szezon anime-iröl? Sokkal kényelmesebb lenne, mint itt a hsz-ek között visszakeresni :)
  • Ruley
    Leginkább olyasmi mintha a későbbi Moe sorozatok prototípusa lenne, még nem teljesen vannak benne kikristályosodva azok a formulák, emiatt részben közhelyesnek, részben viszont eredetinek hat.
  • LasDen #42868
    ezek nekem is bejöttek...de a Daioh szerintem is szar....
  • Zomil
    Nem kövezek, mert nem lehet vevö mindenki az IQ pusztito humorra :D
    Mondjuk én még nem látta, de tudom, h elég beteg...
    Mondjuk nekem a Dokuro-chan, Excel Saga, meg a most látott Sno is bejött...szoval én vevö vagyok az efféle agysorvaszto humorra :D
  • Gurren
    az, ráadásul szar is.

jöhetnek a sziklák.
  • LeventeV
    Az Azumanga Daioh agysejtpusztító féle vígjáték?
  • Frosty01
    ah. hát remélem nem szarakodják el, és gyorsan kijönnek a folytatások szépen sorban :D
  • Malakai
    Lesz egy ova április végén, második szezonnal lehet várnak a mangára.
  • Frosty01
    most végeztem a high school of the dead (a halott tejeszacskóscsöcsök támadása!-val) ettől eltekintve, tud valaki valamit, hogy lesz e folytatása, mikor és satöbbi? :)