72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #42941
    az nekem se tetszett, hogy ő folyton chibi volt...meg hogy nem tudja mi folyik körülötte, de ha el is mondják neki akkor se nagyon érdekli...:D
  • Zomil
    jaja, animany a facebook oldalán irta, h ma elvileg megint kiadnak pár részt :P
    legalább este megint jön egy kellemes sirva röhögés kedvenc perverzemmel... :D
    De amugy tényleg, Tomoki az egyik kedvenc karakterem lett...sokan irják amugy, h idegesitö, h a föszereplöt állandoan chibi-ként ábrázolják, de szerintem pont ez teszi még viccesebbé a helyzeteket :D
  • LasDen #42939
    AAn olvastam, hogy érkezik pár SoraOto felirat....:D
  • Zomil
    Nyan koi!-t befejeztem, nagyon jopofa anime, tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom :)
    Örülnék, ha lenne 2. évad, mert igy eléggé félbemaradt a történet, de sajnos elég kicsi rá az esély :S
    Franc, h mindig a jo anime-knek nincs folytatása :(
  • LasDen #42937
    akartam is később kérdezni ha bejön a cucc, hogy mit ajánlotok (majort már kinéztem de az meg alapvetőség a témában gondolom :D), de akkor ez le tudva...
  • Győri Devi
    Adachitól még H2 meg Touch :) de ott van még a Major, Ookiku Furikabutte, Taisho Yakyuu Musume
    ezek közül a Major foglalkozik a legjobban a baseballal
  • IMYke2.0.0.0
    "Nyan Koi" nem csak ott jó :)
  • IMYke2.0.0.0
    :)))))))))
  • IMYke2.0.0.0
    Nem gáz. A ciciszopás mellett nézhető.
  • PetruZ
    Ajánlom a Cross Game-t. :)
  • Zomil
    Nyan koi: ez a vidámparkos rész jo volt :)
  • Lelouch
    Kami Nomi 2 előzetes

Bár igazából ez se újdonság már... :D
  • Auren
    Megnéztem a Coyote Ragtime Show-t, teljesen Losers (Vesztesek Bosszúja) feelingem volt tőle, még Bishop hasonlít is az egyik karakterre a filmből.
  • Zomil
    sokára lesz még :(
    Bár igy legalább addigra befejezik a magyar forditást :)
  • efti
    Az ket sima evadot lattam belole, a specialokat nem. Elso animek egyike volt amit lattam. Nekem akkor nagyon tetszett, de nem nagyon volt osszehasonlitasi alapom.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vegen az a jovo jelenet eleg meredek volt..
  • LasDen #42926
    akkú ne maond el....:D
  • Lelouch
    Szerintem bármit is mondanék az már spoiler lenne... :D
  • LasDen #42924
    az vágós...még az előzetesben is mutatták azt a jelentet....és ő mit tud vagy minek van...vagy ez már spoiler és lelövi a filmet??? :D
  • Lelouch
    Huh elég furcsa a Dragon Ball Kai 96. része a régi zenékkel... :D Plágium miatt a maradék pár részben a Z zenéit használják fel...
  • Lelouch
    Ő lenne az a bizonyos Kazane Hiyori. Már benne volt a Fortéban is...
    Sugata látta abban a részben, amikor elmentek Tomoki álmába.
  • LasDen #42921
    szóval ez a csaj ez ki ez???
  • Lelouch
    Sora no Otoshimono movie előzetes(új)
  • LasDen #42919
    shaft buzi...:D
  • armageddon666
    Mahoromaticról vélemények? Most nézem, hogy Gainax és Shaft :DDD
    Mondjuk a Kono minikuku mo utsukushii sekai is ilyen, és az eléggé gagyi volt :S He is my master nem maradt meg annyira, de úgy rémlik tetszett. Mindenesetre mikor eljátszottam a gondolattal, hogy egy ShaftxGainax mű milyen lehet, akkor sokkal komolyabb dolgok születtek :D
  • LasDen #42917
    meg így mostanába lekezdtem kapisgálni a baseball értelmét és elkezdett érdekelni....szal lehet megnézek majd valami baseballos animét is ha jobban belemélyettem...:D
  • LasDen #42916
    levele hol ijesztő hol fekve röhögős....:D
    mikor az üres stadionban a közönség hangjait lehetett hallani az azé kicsit ijesztően hat nekem...:D

Zombie meg hozza a szintet....
    köv részben Ayumu kortesbeszédet mond amellett, hogy Yuunek miért kellene visszatérnie és vele laknia.....persze meggyőzi, közben győz a jó (vagy legalábbis a zombi) és mindenki boldog....aztán jön az OVA baromkodása
  • Zomil
    Annyira nem érdekel elöbb a Kami Nomi zo Shiru Sekai-t akarom megnézni, mert abbol is jön a 2. évad :)
  • Lelouch
    Szerintem időpocsékolás.
  • Zomil
    ... :D
    najo meggyöztetek... :D
  • LeventeV
    egy főhős aki az erejét női mellek szopkodásából nyeri... FUCKING AWESOME!!! ekkora őrültséget szerintem kár lenne kihagyni, mégha csak az első részig jutsz akkor is.
  • Lelouch
    Te nagyon nem ismered a Negimát...
  • Máté94
    A mellszopkodás a lekjobb!
  • LasDen #42909
    jajj hagyjuk má negimat...szánalmas az a gyerek....:D
  • Zomil
    Ez hogy jön ide? :D
    Engem az érdekel, h érdemes-e vele foglalkozni vagy nem nagy cucc az anime és felejthetö?
  • Lelouch
  • Máté94
    buzi e vagy?
  • Lelouch
    dá harem... :D
  • Lelouch
    Ha a mellszopkodás nem zavar akkor nézhető... :D
  • Máté94
    US összes projektjét megcsinálja, csak idővel, és Qwaser kettőt is csinálni fogják.
  • RelakS
    Mert lényeges történés... igaz, egy hentájtól elvárható