72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az nekem se tetszett, hogy ő folyton chibi volt...meg hogy nem tudja mi folyik körülötte, de ha el is mondják neki akkor se nagyon érdekli...:D -
jaja, animany a facebook oldalán irta, h ma elvileg megint kiadnak pár részt :P
legalább este megint jön egy kellemes sirva röhögés kedvenc perverzemmel... :D
De amugy tényleg, Tomoki az egyik kedvenc karakterem lett...sokan irják amugy, h idegesitö, h a föszereplöt állandoan chibi-ként ábrázolják, de szerintem pont ez teszi még viccesebbé a helyzeteket :D -
AAn olvastam, hogy érkezik pár SoraOto felirat....:D -
Nyan koi!-t befejeztem, nagyon jopofa anime, tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom :)
Örülnék, ha lenne 2. évad, mert igy eléggé félbemaradt a történet, de sajnos elég kicsi rá az esély :S
Franc, h mindig a jo anime-knek nincs folytatása :( -
akartam is később kérdezni ha bejön a cucc, hogy mit ajánlotok (majort már kinéztem de az meg alapvetőség a témában gondolom :D), de akkor ez le tudva... -
Adachitól még H2 meg Touch :) de ott van még a Major, Ookiku Furikabutte, Taisho Yakyuu Musume
ezek közül a Major foglalkozik a legjobban a baseballal
-
"Nyan Koi" nem csak ott jó :) -
:))))))))) -
Nem gáz. A ciciszopás mellett nézhető. -
Ajánlom a Cross Game-t. :) -
Nyan koi: ez a vidámparkos rész jo volt :) -
Kami Nomi 2 előzetes
Bár igazából ez se újdonság már... :D -
Megnéztem a Coyote Ragtime Show-t, teljesen Losers (Vesztesek Bosszúja) feelingem volt tőle, még Bishop hasonlít is az egyik karakterre a filmből. -
sokára lesz még :(
Bár igy legalább addigra befejezik a magyar forditást :) -
Az ket sima evadot lattam belole, a specialokat nem. Elso animek egyike volt amit lattam. Nekem akkor nagyon tetszett, de nem nagyon volt osszehasonlitasi alapom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vegen az a jovo jelenet eleg meredek volt.. -
akkú ne maond el....:D -
Szerintem bármit is mondanék az már spoiler lenne... :D -
az vágós...még az előzetesben is mutatták azt a jelentet....és ő mit tud vagy minek van...vagy ez már spoiler és lelövi a filmet??? :D -
Huh elég furcsa a Dragon Ball Kai 96. része a régi zenékkel... :D Plágium miatt a maradék pár részben a Z zenéit használják fel... -
Ő lenne az a bizonyos Kazane Hiyori. Már benne volt a Fortéban is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sugata látta abban a részben, amikor elmentek Tomoki álmába. -
szóval ez a csaj ez ki ez??? -
Sora no Otoshimono movie előzetes(új) -
shaft buzi...:D -
Mahoromaticról vélemények? Most nézem, hogy Gainax és Shaft :DDD
Mondjuk a Kono minikuku mo utsukushii sekai is ilyen, és az eléggé gagyi volt :S He is my master nem maradt meg annyira, de úgy rémlik tetszett. Mindenesetre mikor eljátszottam a gondolattal, hogy egy ShaftxGainax mű milyen lehet, akkor sokkal komolyabb dolgok születtek :D -
meg így mostanába lekezdtem kapisgálni a baseball értelmét és elkezdett érdekelni....szal lehet megnézek majd valami baseballos animét is ha jobban belemélyettem...:D -
levele hol ijesztő hol fekve röhögős....:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor az üres stadionban a közönség hangjait lehetett hallani az azé kicsit ijesztően hat nekem...:D
Zombie meg hozza a szintet....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köv részben Ayumu kortesbeszédet mond amellett, hogy Yuunek miért kellene visszatérnie és vele laknia.....persze meggyőzi, közben győz a jó (vagy legalábbis a zombi) és mindenki boldog....aztán jön az OVA baromkodása -
Annyira nem érdekel elöbb a Kami Nomi zo Shiru Sekai-t akarom megnézni, mert abbol is jön a 2. évad :) -
Szerintem időpocsékolás. -
... :D
najo meggyöztetek... :D -
egy főhős aki az erejét női mellek szopkodásából nyeri... FUCKING AWESOME!!! ekkora őrültséget szerintem kár lenne kihagyni, mégha csak az első részig jutsz akkor is. -
Te nagyon nem ismered a Negimát... -
A mellszopkodás a lekjobb!
-
jajj hagyjuk má negimat...szánalmas az a gyerek....:D -
Ez hogy jön ide? :D
Engem az érdekel, h érdemes-e vele foglalkozni vagy nem nagy cucc az anime és felejthetö? -
-
buzi e vagy?
-
dá harem... :D -
Ha a mellszopkodás nem zavar akkor nézhető... :D -
US összes projektjét megcsinálja, csak idővel, és Qwaser kettőt is csinálni fogják. -
Mert lényeges történés... igaz, egy hentájtól elvárható