72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azt nem irták, h meddig függesztik fel, csak annyit h még a köv. szezon kezdete elött be akarják fejezni. -
A Madoka nem csak egy hétre lett felfüggesztve?
Múlt héten még azt mondták, hogy legalább most lesz idejük befejezni az epizódot. -
elolvastam a spoilert...hát nemtom, ha emiatt a tartalom miatt lett felfüggesztve...nah mind1...
Sajnálom én a japánokat meg minden...de azért szvsz nem kéne tulzásokban esni... -
Így se? -
Nem tudni, most jön a 2. rész majd. -
Igen. -
cenzúrázva van? -
azaz, kösz. mikor fejezik be? -
Az nem rádió, hanem szinkronstúdió, és Koe de Oshigoto! :D -
melyik az az anime amelyikben egy lány van aki az iskola rádiójánál dolgozik? -
pedig nekem nem mutassa.... -
#689">OFF: Nem fórum motor, az átméretezés "modern böngésző" fícsör.
Az "x új hozzászólás érkezett" viszont fórum motor. :) -
"tartalomra való tekintettel" ezt nem értem :O -
A Beelzebub anime tartalomra való tekintettel határozatlan ideig fel lett függesztve.
A Madoka is fel lett függesztve, de április végéig mindenképp le szeretné adni a SHAFT a maradék részeket. -
baromi jó lett, először kicsit féltem, hogy "fúj magyarul?", de végül meg egész kellemes lett és tetszik. :D -
Az átméretezés gondolom fórummotor, mert én is tudom méretezni és chrome-ot használok. Az URL beszúrása nekem simán ablakban jelenik meg. -
OFF:
mi a fene, átméreteztem a kommentmezőt. Mármint ezt, ahova most épp írok O.o Ez valami FF4 feature, vagy fórummotor update? Az URL meg kép beszúrása ablakok sem a szokásos formában jönnek fel, hanem mintha overlay lenne. -
Sajnos nem tudom az eredetihez viszonyítani, nem nézek One Piecet, de jó lett :) Digimon Tamers lesz? :D Arra lennék már nagyon kíváncsi.
-
rudi20 #42964 Sziasztok!
Kijött egy új videóm!
One Piece opening 3 hungarian fandub
One Piece opening 3 hungarian fandub
Most 3 videót csináltam. Hétvégén felrakom a másik kettőt csak most vidéken dolgozok és mobilnettel kicsit necces dolgom van. De remélem addig ez is tetszeni fog. Kommenteljetek légyszi. Köszönöm az eddigi biztató hozzászólásokat. -
a Requiem for the Phantom jó féle?
hazakerültem tegnap, úgyhogy Azumangát elhalasztottam jövőhétre. -
SnOF 7. része is jo volt...mondjuk szép kis cliffhanger-el ért véget :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a dinnyés rész... :D Tomoki mag...
Astraea meg nagyon aranyos... :D -
najo kaptok egyet...csak erös idegzetüeknek... :D -
Jessszusom...sose unatkozzatok...pláne ne ugy, h haverral idiota yt linkeket linkelgettek...rá kellett döbbennem, h a yt idiota meme videoinak(amikor vmi zenére rá van vágva vmi) legalább 60-70%-a japán származásu...ezek a japánok tuti nem komplettek... :D -
Ichka
Dosen't
fail :( -
jeeee -
igen aztán eszembejutott...azért is írtam hogy so-so...mert bár több van, de a sorozatban lényegében csak vele foglalkoznak és más srác nem igazán jelenik meg csak másodpercekre.... -
Otoshimono 07. Animany.hu-n :) -
Ott nem csak egy van. :D -
seitokai yakuindomo...:D bár...so-so.... -
Azért nem sürün látni olyat, h 1 fiu van egy egész iskolában :D -
én megmondtam... :D -
nem ő az egyetlen...:D -
Zomil, hát igen.... :)
-
Úgy néz ki a Deadman Wonderland csak 12 részes lesz. :S Ennek se látom így sok értelmét, de hát ezt is a Manglobe csinálja... :D -
hopp találtam jót, hagyjátok nyugodtan figyelmen kívül :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én az ljk fansubs oldalárol szedtem le -
a nyan koit ti honnan szereztétek meg? gőzösön úgy tűnik h nem-passzolok-a-felirathoz verzió van csak :/ -
:( -
Pont most írták 4chan-on, hogy a manga szerzője még mindig nagyon beteg, de ha jobban lesz akkor szeretné folytatni a munkát. Arról nincs pontos hír, hogy mi a baja, vagy hogy mikorra várható a felépülése. -
Neki ugyis csak egy célja van... :D