72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Azt nem irták, h meddig függesztik fel, csak annyit h még a köv. szezon kezdete elött be akarják fejezni.
  • Ruley
    A Madoka nem csak egy hétre lett felfüggesztve?

Múlt héten még azt mondták, hogy legalább most lesz idejük befejezni az epizódot.
  • Zomil
    elolvastam a spoilert...hát nemtom, ha emiatt a tartalom miatt lett felfüggesztve...nah mind1...
    Sajnálom én a japánokat meg minden...de azért szvsz nem kéne tulzásokban esni...
  • Lelouch
    Így se?
  • Máté94
    Nem tudni, most jön a 2. rész majd.
  • Máté94
    Igen.
  • LeventeV
    cenzúrázva van?
  • LeventeV
    azaz, kösz. mikor fejezik be?
  • Máté94
    Az nem rádió, hanem szinkronstúdió, és Koe de Oshigoto! :D
  • LeventeV
    melyik az az anime amelyikben egy lány van aki az iskola rádiójánál dolgozik?
  • LasDen #42972
    pedig nekem nem mutassa....
  • Malakai
    #689">OFF: Nem fórum motor, az átméretezés "modern böngésző" fícsör.
    Az "x új hozzászólás érkezett" viszont fórum motor. :)
  • Zomil
    "tartalomra való tekintettel" ezt nem értem :O
  • Lelouch
    A Beelzebub anime tartalomra való tekintettel határozatlan ideig fel lett függesztve.

A Madoka is fel lett függesztve, de április végéig mindenképp le szeretné adni a SHAFT a maradék részeket.
  • zsakosfrodo2
    baromi jó lett, először kicsit féltem, hogy "fúj magyarul?", de végül meg egész kellemes lett és tetszik. :D
  • zsakosfrodo2
    Az átméretezés gondolom fórummotor, mert én is tudom méretezni és chrome-ot használok. Az URL beszúrása nekem simán ablakban jelenik meg.
  • armageddon666
    OFF:

mi a fene, átméreteztem a kommentmezőt. Mármint ezt, ahova most épp írok O.o Ez valami FF4 feature, vagy fórummotor update? Az URL meg kép beszúrása ablakok sem a szokásos formában jönnek fel, hanem mintha overlay lenne.
  • armageddon666
    Sajnos nem tudom az eredetihez viszonyítani, nem nézek One Piecet, de jó lett :) Digimon Tamers lesz? :D Arra lennék már nagyon kíváncsi.

• rudi20
    Sziasztok!
    Kijött egy új videóm!

One Piece opening 3 hungarian fandub
    One Piece opening 3 hungarian fandub

Most 3 videót csináltam. Hétvégén felrakom a másik kettőt csak most vidéken dolgozok és mobilnettel kicsit necces dolgom van. De remélem addig ez is tetszeni fog. Kommenteljetek légyszi. Köszönöm az eddigi biztató hozzászólásokat.
  • LeventeV
    a Requiem for the Phantom jó féle?
    hazakerültem tegnap, úgyhogy Azumangát elhalasztottam jövőhétre.
  • Zomil
    SnOF 7. része is jo volt...mondjuk szép kis cliffhanger-el ért véget :S
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a dinnyés rész... :D Tomoki mag...
    Astraea meg nagyon aranyos... :D
  • Zomil
    najo kaptok egyet...csak erös idegzetüeknek... :D
  • Zomil
    Jessszusom...sose unatkozzatok...pláne ne ugy, h haverral idiota yt linkeket linkelgettek...rá kellett döbbennem, h a yt idiota meme videoinak(amikor vmi zenére rá van vágva vmi) legalább 60-70%-a japán származásu...ezek a japánok tuti nem komplettek... :D
  • armageddon666
    Ichka
    Dosen't

fail :(
  • Zomil
    jeeee
  • LasDen #42957
    igen aztán eszembejutott...azért is írtam hogy so-so...mert bár több van, de a sorozatban lényegében csak vele foglalkoznak és más srác nem igazán jelenik meg csak másodpercekre....
  • Máté94
    Otoshimono 07. Animany.hu-n :)
  • Máté94
    Ott nem csak egy van. :D
  • LasDen #42954
    seitokai yakuindomo...:D bár...so-so....
  • Zomil
    Azért nem sürün látni olyat, h 1 fiu van egy egész iskolában :D
  • Zomil

én megmondtam... :D
  • LasDen #42951
    nem ő az egyetlen...:D
  • Máté94
    Zomil, hát igen.... :)
  • Lelouch
    Úgy néz ki a Deadman Wonderland csak 12 részes lesz. :S Ennek se látom így sok értelmét, de hát ezt is a Manglobe csinálja... :D
  • Frosty01
    hopp találtam jót, hagyjátok nyugodtan figyelmen kívül :D
  • Zomil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én az ljk fansubs oldalárol szedtem le
  • Frosty01
    a nyan koit ti honnan szereztétek meg? gőzösön úgy tűnik h nem-passzolok-a-felirathoz verzió van csak :/
  • Zomil
    :(
  • Lelouch
    Pont most írták 4chan-on, hogy a manga szerzője még mindig nagyon beteg, de ha jobban lesz akkor szeretné folytatni a munkát. Arról nincs pontos hír, hogy mi a baja, vagy hogy mikorra várható a felépülése.
  • Zomil
    Neki ugyis csak egy célja van... :D