72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem véletlen írtam, hogyha meg akarjátok előzni, hogy elkerülje a figyelmem banner linkelés, akkor érdemes privátban is küldeni, de biztos elkerülte a figyelmed...
-
Miert kell mindenkinek animekben par korty sor utan egy visitas es egy sohaj kevereket eloadnia? Kiprobaltam (puszta tudomanyos erdeklodesbol) es nekem ment anelkul is -
Szerintem a többségnek jobb dolga is van, mint hogy ilyen silány animéből készítgessen bannert... :] Esetleg megpróbálhatnád te is, nem nagy kunszt elhiheted... -
"Akasaka" bannernek való képek. :)
kép
kép
kép
kép
kép -
Inbou????
-
biztos csak véleetlen.......vagy nem... -
Látom a mai új bannerek már ott vannak a listán, de a #42807-ben lévők még mindig nincsenek.
-
Jo lett, az enyem sokkal photoshop szagubb mint ez.
amugy en is a "nagyon jo anime csak ajanlani tudom" csoportba raknam. -
Attól még az állításom ugyanaz marad, én nem éreztem feleslegesnek. :P -
Pedig fillernek filler, nincs is benne az eredeti történetben.
Mondjuk szerintem ez az új OVA is ilyen filler lesz, de azért jobb mint a semmi. -
Szerintem érdemes megnézni a Rei-t is. Szvsz. több mint felesleges filler... -
ez láki sztár nem-e?? :D
!!!NEM NÉZEM MEG!!! -
jaj... :D -
NÉZD MEG!!!444négy
addig is humiariból 12 vagy 16+? -
hagyjatok má békén...dehogy nézem...:D -
A 3.-at én nem láttam, olvastam valahol, h felesleges filler, igy nem hozott lázba -
like a boss :P -
Ez így igazából nem állja meg a helyét, szóval szerintem nézd meg a második évadot :D
Az 5 részes harmadik meg egy elég WTF, bár az utolsó részét még mindig nem láttam -
szenvedjek 24 részt vagy elolvasok 1-2 mondatot....hmm...nehéz döntés...:D -
Inkább nézd meg... :D -
én azon röhögtem, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kiccsaj bejelenti, hogy ő biza egy isten, és ezen senki nem rökönyödik meg
A sorozatot mondjuk nem láttam -
Annyira azért nem egyszerű, jobb ezt látni.
-
irod le spoilerbe akkúú....:D -
Igazából nagyon egyszerű megoldása van. :D -
-
aham ok... :D -
nem nagyon tud érdekelni...:D válasz mindenre=beteg falu...oszt kész....:D -
Most nézem US-en kaptunk megint 2 Dragoc Crisis-t :) -
Nem akarom rádkényszeriteni a dolgot, de azt tudnod kell, h a 2együtt ad kerek történetet. Az elsö évad sok-sok-sok kérdés, a 2. évad meg a válasz évad :) -
akarom MOST! :D
Amugy ez gondolom uj történet lesz uj szereplökkel nem? Nem igazán vagyok tisztában a VN-el igy nemtudom :)
Umeniko-t meg igazán folytathatnák...ha jönne belöle a 2. évad azonnal nézös lenne az is, de igy, h csak a fele van kész nem látom értelmét megnézni. -
engem már a 2. évad se tudott érdekelni....félre raktam, hogy majd később, de nemtudom, hogy valaha megnézem-e... -
umineko is jöhetne -
Jöhet. :) -
Higurashi no Naku Koro ni Kira Video Anime Launches -
Relaks!
El tudnád magyarázni nekem, hogy miként csinálhatnék egy olyan flash bannert, aminek a háttere minden oldal frissítéskor cserélődik.
Ennek az SG-s fórumnak a bannerjére gondoltam.
Ja, nem vagyok flash májer, de remélem, ettől még segítesz, ha van kedved :)
-
-
tetszik mi? -
én már rohattúúú várom, hogy elkezdődjön a tavaszi szezon....:D -
van ám, csak MAKO-ra elég sok találat jön ki -
Nah igen...ez nekem is feltünt :D