72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    enis enis
  • armageddon666
    Wow mennyi RosarioII chapter kijött míg nem olvastam :D

Ennek a Touhou Fuhainak Il Palazzo hangját tudnám elképzelni :D
  • LasDen #43140
    nem nézel ovakat....aztán mi a faszé??? :DD
  • LeventeV
    fogjátok nézni este a koncertet animaxon?
  • Zomil
    Jolvan majd megnézem... :D
  • Lelouch
    Szerintem mondjuk a Rei pont tesz hozzá annyit a sztorihoz, hogy érdemes legyen megnézni. Egy próbát szvsz mindenképp megér...
  • armageddon666
    version 2
    nagyon jó lett, köszi hogy megosztottad :D
  • Zomil
    Épp azért várom, mert ez is 2. évaddal lenne teljes, mint a higurashi. Félkészen meg nincs kedvem megnézni ugy, h nincs esély 2. évadra :)

Számomra értelmetlen...másoknak még ettöl lehet jo :)
    Engem nem nagyon hozott lázba, jobban szeretem az olyan részeket ami a történetet viszi elöre. Csak ugye mivel a Higurashi története be van befejezve igy sokat nem is lehet hozzá tenni. OVA-kat nem nagyon szoktam nézni. De persze ez szigoruan magánvélemény :)
  • Lelouch
    Umineko, nem Umeniko... Amúgy nem értem miért várod annyira a 2. évadot, ha még az elsőt se láttad... :D Szerintem nagy badarság és ellentmondás az egész alaphelyzet... Ráadásul elég gázul van adaptálva a VN-t ismerők szerint. Nem csoda, hogy a rossz adaptálás után a DVD/BD eladások terén is teljes kudarcot vallott a stúdió.
    Persze azért megnéznék én is egy Umineko Chiru animét, de most ezért értelmetlennek titulálni egy kis plusz Higurashit... :] Még ha nem is VN-sztori lesz feldolgozva, attól még simán lehet jó...
  • berlinboy6329
    Fractale 10. részéhez nincs sub?:O

Hogyhogy?Már várom csütörtök óta,mikor jönnie kéne,már szombat van...
  • Lelouch
    "The first volume will adapt the original software's Batsukoishi-hen storyline, while the remaining volumes will have all-new original stories. "
  • Zomil
    Most mégis miröl vitatkozol? :D

Én csak elmondtam, h inkább egy Umeniko 2. évadot látnék szivesen, mint egy értelmetlen 4részes ovát...ennyi...
    Persze, ha a VN-böl veszik, akkor még lehet jo :)
  • Ruley
    Azért nem biztos, úgy tudom voltak nem adaptált szálak is a VN-ben, még a lezárás előtt játszódóak, azok közül is lehet az egyik, 4 rész az pont egy átlagos Higurashi szál hossza.
  • Lelouch
    Szerinted ez a 4 rész gátolja meg a stúdiót abban, hogy elkészítse az Umineko 2. évadot? Az első évadba belebuktak, lehet nem is lesz folytatás.
  • Zomil
    Nem csak akkor már inkább Umeniko 2. évadot csinálnák meg :)
  • Lelouch
    Ez olyan meglepő? :D A sztori érdemi része már le lett zárva a Kai-ban.
  • Zomil
    hát az nem sok...gondolom akkor ez is olyan lesz ami nincs is benne a VN-ben :S
  • Lelouch
    Ja, 4 részes OVA lesz.
  • Zomil
    Csak 4? :S

• LasDen #43123
    ez a rideback jó csak a fizika nagyon szar...
  • rudi20
    Sziasztok!

Ahogy ígértem itt a maradék videó is.

Digimon Tamers opening version 1 hungarian fandub

Digimon Tamers opening version 2 hungarian fandub

Egyenlőre ennyi. Majd még jelentkezem új videóval. Hamarosan indul a blog amin megtaláljátok ezeket mind.
    Jó szórakozást!
  • armageddon666
    Ezt figyelemfelkeltőbbre! :) Nekem tetszik az ötlet. Bónusz brigád jó. Rajtuk keresztül voltam lőni :D
  • armageddon666
    Zan Sayonara Zetsubou Sensei így a feléig felfelé ívelt :D remélem tovább tart a tendencia.
  • LeventeV
    kösz szépen. hétvégén meg is nézem.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Privátban küldöm a beszerzést.
  • Lelouch
    Igen, az is...
  • LeventeV
    blu-ray is?
  • Győri Devi
    én bennevagyok!
  • RelakS
    (figyelemfelkeltő szöveg)
    Következő találkozó a Bambuszliget étteremben? Ha legalább rajtam kívül három embert érdekel, akkor rendelek egy 50 darabos szusi kóstolóra beváltható "kupont". Összesen 8450Ft (16900 helyett), és április 4 - augusztus 31 között érvényes.
    Nno, érdeklődő? Ha 8-an összegyűlünk, lehet, hogy 2-t érdemes rendelni.
    Emmeg reklám: Ha valaki a Bónusz Brigádhoz regisztrált, még az is beszállhat megfelelő létszám esetén.
    Az ajánlat még 4 nap 12 órán át érvényes
  • LasDen #43113
    "The official website of the Steins;Gate television anime series confirmed on Saturday that the ninth and final Blu-ray Disc/DVD volume of the anime will include a special.
    the total number of listed episodes is 24 regular episodes plus the special."

24 rész....jól hangzik...csak legyen jó is....:D
  • efti
    Bourne nekem nem jott be de a higashi no eden megvasarlasan mar parszor elgondolkodtam
  • Máté94
    Forte 08. Animany-n. :)
  • Lelouch
    Már rég kijött.
  • LeventeV
    a második movie kijött már, vagy még kell rá várni fél évet?
  • LeventeV
    4 rész után nálam sima 10/10. most valahogy nagyon jól esik ez a fajta történet.
  • LasDen #43107
    jaja...:D és szerintem a filmek is jók voltak....
  • LeventeV
    elkezdtem a Higashi no Edent. nagyon bejön, tiszta Bourne
  • Lelouch
    Ilyen sokáig gondolkodtál a válaszon? XD
  • Máté94
    Köszönjük szépen, véleményt nem kértünk.
  • Máté94
    Most valahogy csalódtam az egészben, nem értem miért...