72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
enis enis
-
Wow mennyi RosarioII chapter kijött míg nem olvastam :D
Ennek a Touhou Fuhainak Il Palazzo hangját tudnám elképzelni :D -
nem nézel ovakat....aztán mi a faszé??? :DD -
fogjátok nézni este a koncertet animaxon? -
Jolvan majd megnézem... :D -
Szerintem mondjuk a Rei pont tesz hozzá annyit a sztorihoz, hogy érdemes legyen megnézni. Egy próbát szvsz mindenképp megér... -
version 2
nagyon jó lett, köszi hogy megosztottad :D -
Épp azért várom, mert ez is 2. évaddal lenne teljes, mint a higurashi. Félkészen meg nincs kedvem megnézni ugy, h nincs esély 2. évadra :)
Számomra értelmetlen...másoknak még ettöl lehet jo :)
Engem nem nagyon hozott lázba, jobban szeretem az olyan részeket ami a történetet viszi elöre. Csak ugye mivel a Higurashi története be van befejezve igy sokat nem is lehet hozzá tenni. OVA-kat nem nagyon szoktam nézni. De persze ez szigoruan magánvélemény :) -
Umineko, nem Umeniko... Amúgy nem értem miért várod annyira a 2. évadot, ha még az elsőt se láttad... :D Szerintem nagy badarság és ellentmondás az egész alaphelyzet... Ráadásul elég gázul van adaptálva a VN-t ismerők szerint. Nem csoda, hogy a rossz adaptálás után a DVD/BD eladások terén is teljes kudarcot vallott a stúdió.
Persze azért megnéznék én is egy Umineko Chiru animét, de most ezért értelmetlennek titulálni egy kis plusz Higurashit... :] Még ha nem is VN-sztori lesz feldolgozva, attól még simán lehet jó... -
Fractale 10. részéhez nincs sub?:O
Hogyhogy?Már várom csütörtök óta,mikor jönnie kéne,már szombat van... -
"The first volume will adapt the original software's Batsukoishi-hen storyline, while the remaining volumes will have all-new original stories. " -
Most mégis miröl vitatkozol? :D
Én csak elmondtam, h inkább egy Umeniko 2. évadot látnék szivesen, mint egy értelmetlen 4részes ovát...ennyi...
Persze, ha a VN-böl veszik, akkor még lehet jo :) -
Azért nem biztos, úgy tudom voltak nem adaptált szálak is a VN-ben, még a lezárás előtt játszódóak, azok közül is lehet az egyik, 4 rész az pont egy átlagos Higurashi szál hossza. -
Szerinted ez a 4 rész gátolja meg a stúdiót abban, hogy elkészítse az Umineko 2. évadot? Az első évadba belebuktak, lehet nem is lesz folytatás. -
Nem csak akkor már inkább Umeniko 2. évadot csinálnák meg :) -
Ez olyan meglepő? :D A sztori érdemi része már le lett zárva a Kai-ban. -
hát az nem sok...gondolom akkor ez is olyan lesz ami nincs is benne a VN-ben :S -
Ja, 4 részes OVA lesz. -
Csak 4? :S
-
ez a rideback jó csak a fizika nagyon szar... -
rudi20 #43122 Sziasztok!
Ahogy ígértem itt a maradék videó is.
Digimon Tamers opening version 1 hungarian fandub
Digimon Tamers opening version 2 hungarian fandub
Egyenlőre ennyi. Majd még jelentkezem új videóval. Hamarosan indul a blog amin megtaláljátok ezeket mind.
Jó szórakozást! -
Ezt figyelemfelkeltőbbre! :) Nekem tetszik az ötlet. Bónusz brigád jó. Rajtuk keresztül voltam lőni :D -
Zan Sayonara Zetsubou Sensei így a feléig felfelé ívelt :D remélem tovább tart a tendencia. -
kösz szépen. hétvégén meg is nézem. -
Igen. Privátban küldöm a beszerzést.
-
Igen, az is... -
blu-ray is? -
én bennevagyok! -
(figyelemfelkeltő szöveg)
Következő találkozó a Bambuszliget étteremben? Ha legalább rajtam kívül három embert érdekel, akkor rendelek egy 50 darabos szusi kóstolóra beváltható "kupont". Összesen 8450Ft (16900 helyett), és április 4 - augusztus 31 között érvényes.
Nno, érdeklődő? Ha 8-an összegyűlünk, lehet, hogy 2-t érdemes rendelni.
Emmeg reklám: Ha valaki a Bónusz Brigádhoz regisztrált, még az is beszállhat megfelelő létszám esetén.
Az ajánlat még 4 nap 12 órán át érvényes -
"The official website of the Steins;Gate television anime series confirmed on Saturday that the ninth and final Blu-ray Disc/DVD volume of the anime will include a special.
the total number of listed episodes is 24 regular episodes plus the special."
24 rész....jól hangzik...csak legyen jó is....:D -
Bourne nekem nem jott be de a higashi no eden megvasarlasan mar parszor elgondolkodtam -
Forte 08. Animany-n. :) -
Már rég kijött.
-
a második movie kijött már, vagy még kell rá várni fél évet? -
4 rész után nálam sima 10/10. most valahogy nagyon jól esik ez a fajta történet. -
jaja...:D és szerintem a filmek is jók voltak.... -
elkezdtem a Higashi no Edent. nagyon bejön, tiszta Bourne
-
Ilyen sokáig gondolkodtál a válaszon? XD -
Köszönjük szépen, véleményt nem kértünk.
-
Most valahogy csalódtam az egészben, nem értem miért...