72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kb mikor feljutunk a 7. helyre akkor majd jönnek ide trollkodni, hogy "van még aki nézi ezeket a meséket?".
a tegnap azt hiszem a Brotherhood előtt voltunk :P -
Akikan is letudva. Kämpfer-effektus. Ebből is lehetett volna egy tök jó sorozat, kb. negyed ennyi ecchivel. De tudom, ennek készült. :) -
amikor ment a banner örület 5-6.k volt a topic de volt már első is -
epp most lottem:
Maskor is listasok szoktunk lenni? -
elkezdtem majort....jónak tűnik.... -
igen... :D -
Hogy jön a smiley-khoz a Tsundere? -
jó hát máténak megvan a sajátos gondolkodása...:D -
-
Ez tsundere?
-
szerintem inkább olyan mint amit épp fojtogatnak és kékül... -
Nem lehetne örökre mellőzni? :)
Mint valami abnormális tsundere, mondjuk az ez a smile lenne:
-
akkor már vagyunk 5-en -
csatlakozom a kajás társasághoz
<- de ezt a fejet itthon hagyom
-
Nekialltam behozni a lemaradasaim:
Oniikoto 10: meglepoen keves pingvin volt
Gosick 10: remeltem hogy nem ket epizodos sztori lesz, igy ez megint minden volt csak rendes mystery nem :( -
Jelentem, bevásároltam, április 4 és augusztus 31 között szusizunk, ha jakuzák is potyognak az égből -
az én művem...:D -
nekem meg pont Lucky Star-os banner jutott, amin yukatában vannak a lányok :D -
reszemrol rendeld
PS: nem tudom ki csinalta a K-on! bannert amelyiken mindannyian alszanak egymas vallan, de nagyon elkapott pillanat
-
jhajj...haggyá... :D -
nézni is lehet, de olvasással ált többre megy az ember...:D -
Mondjuk jah, most nem azt éreztem IS közben, h "omg mit szivnak ezek", hanem csak ilyen átlagos herp-derp rész volt.
Freezing: hát most elég sok mindenröl nem tudunk semmit...szoval ezért mondom, h összecsapják, a végén gyköznek mindenki happy és vége...és ilyen gagyi lezárása lesz gondolom...aztán akit érdekel az nézze a mangát... -
is sokkal rosszabb volt annál...:D
freezing meg mit kell összecsapni?? lezúzzák és kész vége.... -
IS 11: hát ez olyan tipikus IS-es részt volt... :D
Freezing 11: nah végül az lett amire mindenki számitott...mondjuk sztem jo rész volt, bár kiváncsi vagyok, h most 1rész alatt mennyire csapják össze a végét :S -
Tudom, főleg poénnak szántam, hogy lolmá' mennyi karakter van benne :P
Annak aki először jelenik meg egy adott epizódban, ki is szokták írni a nevét a képernyőre, mert az előző rész óta úgyis elfelejtetted. -
jóvan akkor..::D kicsit furán néz ki akkor is :D
am freezing 11-be annyit gyorsították magukat, hogy időutazni is tuttak volna má...:D meg természetesen minden úgy történt, ahogy megmondtam....:D -
A főbb. Az összes az egy oldalra se férne ki. -
a főbb....hmm....vagy az összes...:D -
Készítettem egy Legend of the Galactic Heroes bannert a főbb szereplők közül néhánynak az arcképével:
-
Nna, akkor ha jól értelmezem, négyen már vagyunk is a szusi kóstolóra:
EFTI
Armageddon
Győri Devi
Én :)
Utolsó szó: Rendeljem?
Ha valaki még csatlakozik, nyugodtan, de 7-8 fő körül lehet, hogy egy újabb rendelést nem árt berakni. Bár érdemes meggondolni, mert mégis 50 szusi, és van ott még más finomság is ;) (járt már ott, tudja)
Aztán ha megvan a cucc, majd eldöntjük az időpontot :)
Ismétlésként: erről van szó
Eléggé ki van emelve? :D -
SnOF 8.: hát ebben a részben kb. 0 poén volt, de igazábol igy is jo volt :) Föleg az ED tetszett nagyon. -
Bár biztos marad majd a friend zoned... :S -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most hogy Kurumu is ott van black Tsukunénál, megeshet hogy javul majd valamit a kapcsolatuk, vagy legalább észreveszi majd Tsukki hogy más is létezik Mokán kívül... Legalábbis remélem majd valahogy így alakulnak a dolgok. Kár lenne ha ennyi erőfeszítés kárba veszne, és Kurumu egy ilyen Gin-féle ripacs oldalán kötne ki, de a "forever alone" se lenne jó. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mizore csak dugni akar :DDD
Egyébként Gin szerintem több mint aminek látszik... de nem szívesen látnám Kurumut mellette :S Mármint... nem tudom. Nem jöhet ki sehogy jól :( -
Már repül is a kő...
-
Feleslegesnek tartom öket... :D
A legtöbb ova ugyis csak fanservice...a történethez ritkán tesznek hozzá :D
Lehet kövezni... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurumu lehet tényleg jobban járna, ha elfelejtené Tsukunét... Elvégre hiába erőlködne továbbra is, Tsukune mindenkit alárendel Mokának, és ez már nem hiszem hogy változni fog. Bár inkább ne adja fel, még a végén Ginei mellett kötne ki.
Szerencsére azért Mizore elég jól kezeli a dolgot... :D
Tsukune meg kiváncsi vagyok most hogy lesz megállítva Fuhai kidőlésével... -
Madoka spoiler, 3. rész.
pacman -
"A Jet Black Monster" wáááá :D
Kéne egy Rosario+Vampire anime...
mármint egy Rosario+Vampire anime, nem ilyen semmiközehozzá anime :)) Mondjuk tetszett igazából az is, kivéve
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy elszarták a Ghoulos részt
de összemérhetetlen a kettő...
és Kurumu-chan :(( -
Jól sikerültek, jöhetnek még ilyenek. :D