72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nyah...Gintama gekijouban megnézve.....geci jó volt és hozta a színvonalat.....alig várom már a sorozatot is....
a következő film vagy valami arc a sorozatban végre lehetne már, ami Gintoki Amanto háborús múltját mutatja be....néha-néha egy kis utalás, de nem sok....:DD -
Zan Sayonara Zetsubou Sensei, és én Pearl Harbourt véltem felfedezni ebben a megjegyzésben, de aztán tudja a fene :D -
ezmiez? -
wow :D -
:D Azért ezt a vigyort ne hasonlítsd már az indexben látott förmedvényekhez :DDD -
Megneztem a yumekui merry 11-et. Ra kellett jojjek, nekem nem az index-el volt a bajom, ez az idiota vigyor mindenhol zavar:
-
van...van...van...angol...angol...angol...ANGOL sub a Gintamaaaaaahoz....igen..:DDDDDDDDD
nem Rumbel de van....:DDD -
nemtom hogy híjják me nem mutatkozott be...de magas és sötét hajú...:D -
Meg nem lattam a 24et, de ismerve a sztorit a "titokzatos tag" egy alacsony, kisse kopcos sotet haju ember es Miura-nal hivjak? -
AT-fielden nem megy át a Gundam, viszont kétlem, hogy a géppuska bármit is érne a Gundam ellen :D -
huhúú...bakuman uccsó rész jónak igérkezik...:D a mostani is jó volt...vége izgalmas volt pedig semmi nem volt...kíváncsi vagyok ki az a titokzatos tag...:D -
-
mire fel írod ezt??? sok minden tetszik...:D -
Neked semmi sem jó? :D -
Úgy néz ki akkor nem maradt felfüggesztve túl sokáig... :D -
jajj nekem ez a fractale....azok a szar párbeszédek megölik az egészet....hülleség hülleség hátán.....pedig nem lenne rossz....
beelzebub meg jó nagyon elmaradt...:D a 2. fele jó volt.... -
Annyit nem aldoztam ra, 20ert vettem egy Genius G-pen F610-et. Tudom Wacom-ek gyartjak az igazit, de az A6ot tul kicsinek ereztem, az A5ost meg tul draganak. Egyebkent is, elegedett vagyok vele, csak meg meg kell ranulni rendesen hasznalni -
:))))))))))
Kiddie-t azóta se nézek, de azért majd' minden kategóriába belekóstoltam. Hentai még hátravan
... ja, és valami durva mecha is (bár azt inkább kihagynám, jó időre).
-
32-44 ezer között láttam értelmeset. Annyi pénzem most nem volt rá, egyszer nekem is vennem kell: ezer éve rajzolgattam, hosszú-hosszú órákat ismerősök, családtagok kérésére... de rég volt, istenem!
Jó lenne a digitális kornak megfelelően új módon feleleveníteni a dolgot. Meg hát izgat is az eszköz :)
-
Emlékeim szerint, akkoriban voltunk elsők, amikor rárontottam a totyikra :) -
ámtom....mert este volt??? :D -
a kami miért kicsi K? -
Csak el ne felejtsd :)
Mert amugy tényleg kiváncsi leszek majd rá :) -
Na megnéztem én is, a harc a végén elég weird volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ikaros a mangában itt nem is használta az Uranus System-et, vagy hogyishívják azt a nagy csatahajó féleséget... Szvsz jobb lett volna, ha az animében se erőltetik... :D
Egyébként egy jelentős dolgot kihagytak a sztorirész végéből, ami már csak az anime original befejezésben lesz benne. x_x Plusz még egy dolog kimaradt, de az azt hiszem a következő rész végén már pótolva lesz. Addig már nem spoilerezem le, pedig szívesen megosztanám már a véleményemet azzal kapcsolatban... :D -
Ja, arra emlékszem, első helyezett a nyáron volt, amikor Imyke megérkezett, és mindenki egyszerre próbált animét ajánlani neki, aztán meg jöttek a trollok is.
Azok jó kis napok voltak, még emlékszem a #31432-as kommentjére:
"Amúgy, nem tervezem orrba-szájba fogyasztani az anime-ket - főképp nem a kiddie és a sulis hangulatúakat, de az biztos, hogy egy Cowboy Bepop, Hellsing, Elfen Lied után lesz még mit megnéznem - majdnem minden kategóriában... :)"

-
A vagdosodas nagysagrandekkel konnyebb lett miota vettem a heten egy rajzolo tablat, bar megjegyzem baromira idegen meg -
én nemtok rajzolni...:D csak összevágtam...bár az se a könnyebb féle volt...:D -
tyu a sajatra. "csak" osszevagott anyag vagy te rajzoltad? -
kicsit unatkoztam....
uno ibiza cordoba fiesta ez meg bónusz...sajátnak...:D -
dehát ha szar...:D -
milyen igaz :D
---
LasDen, már meg sem lepődök :) -
Azért egy akad benne... :D -
nekem 2 rész elég volt az egészhez....:D -
Meg úgy alapvetően már az tetszik, hogy egy normális karakter nincs benne :D Nem tudom megunni :) -
elég régen láttam, szóval lehet ezért nem zavar az önismétlés így a harmadik sorozatnál :) meg egyébként van egy csomó ilyen állandóan visszatérő rész, amik szerintem jók :D
pl. a stalker lány mikor a semmiből feltűnik
"Te itt voltál?"
"Mint mindig."
Vagy valahogy hasonlóan lehetne fordítani.
Vagy a hangeffektek "alámondásos" megoldása, vagy Chiri őrültsége :D
-
Nekem az elso sorozat tetszett, de a masodik mar nagyon onismetles szagu volt, ugyhogy dobtam -
Zetsubou-ból csak az egyik endinggel találkoztam :)
Kyun, kyun-kyun-kyun! -
Jó, hogy szóltok, elfelejtettem megnézni a 10.-et. :) -
Vannak súlyosan komoly részek ebben a Zetsubou Senseiben... 4. évad mikor jön? :D -
Valahol jogos ha valakit meglep, hogy mirol beszelunk mi itt ennyit (megjegyzem azt gondoltam volna hogy ez a topic a mukodo topicok kozul az egyik legkevesbe forgalmas, de ugy tunik tevedtem), en se tudom elkepzelni mit lehet a Brotherhoodrol meg ennel is tobbet :)