72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #43222
    nyah...Gintama gekijouban megnézve.....geci jó volt és hozta a színvonalat.....alig várom már a sorozatot is....
    a következő film vagy valami arc a sorozatban végre lehetne már, ami Gintoki Amanto háborús múltját mutatja be....néha-néha egy kis utalás, de nem sok....:DD
  • armageddon666
    Zan Sayonara Zetsubou Sensei, és én Pearl Harbourt véltem felfedezni ebben a megjegyzésben, de aztán tudja a fene :D
  • Frosty01
    ezmiez?
  • armageddon666

wow :D
  • armageddon666
    :D Azért ezt a vigyort ne hasonlítsd már az indexben látott förmedvényekhez :DDD
  • efti
    Megneztem a yumekui merry 11-et. Ra kellett jojjek, nekem nem az index-el volt a bajom, ez az idiota vigyor mindenhol zavar:

• LasDen #43216
    van...van...van...angol...angol...angol...ANGOL sub a Gintamaaaaaahoz....igen..:DDDDDDDDD
    nem Rumbel de van....:DDD
  • LasDen #43215
    nemtom hogy híjják me nem mutatkozott be...de magas és sötét hajú...:D
  • efti
    Meg nem lattam a 24et, de ismerve a sztorit a "titokzatos tag" egy alacsony, kisse kopcos sotet haju ember es Miura-nal hivjak?
  • armageddon666
    AT-fielden nem megy át a Gundam, viszont kétlem, hogy a géppuska bármit is érne a Gundam ellen :D
  • LasDen #43212
    huhúú...bakuman uccsó rész jónak igérkezik...:D a mostani is jó volt...vége izgalmas volt pedig semmi nem volt...kíváncsi vagyok ki az a titokzatos tag...:D
  • LasDen #43211
  • LasDen #43210
    mire fel írod ezt??? sok minden tetszik...:D
  • armageddon666
    Neked semmi sem jó? :D
  • Lelouch
    Úgy néz ki akkor nem maradt felfüggesztve túl sokáig... :D
  • LasDen #43207
    jajj nekem ez a fractale....azok a szar párbeszédek megölik az egészet....hülleség hülleség hátán.....pedig nem lenne rossz....

beelzebub meg jó nagyon elmaradt...:D a 2. fele jó volt....
  • efti
    Annyit nem aldoztam ra, 20ert vettem egy Genius G-pen F610-et. Tudom Wacom-ek gyartjak az igazit, de az A6ot tul kicsinek ereztem, az A5ost meg tul draganak. Egyebkent is, elegedett vagyok vele, csak meg meg kell ranulni rendesen hasznalni
  • IMYke2.0.0.0
    :))))))))))

Kiddie-t azóta se nézek, de azért majd' minden kategóriába belekóstoltam. Hentai még hátravan ... ja, és valami durva mecha is (bár azt inkább kihagynám, jó időre).

• IMYke2.0.0.0
    32-44 ezer között láttam értelmeset. Annyi pénzem most nem volt rá, egyszer nekem is vennem kell: ezer éve rajzolgattam, hosszú-hosszú órákat ismerősök, családtagok kérésére... de rég volt, istenem!
    Jó lenne a digitális kornak megfelelően új módon feleleveníteni a dolgot. Meg hát izgat is az eszköz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékeim szerint, akkoriban voltunk elsők, amikor rárontottam a totyikra :)
  • LasDen #43202
    ámtom....mert este volt??? :D
  • RelakS
    a kami miért kicsi K?
  • Zomil
    Csak el ne felejtsd :)
    Mert amugy tényleg kiváncsi leszek majd rá :)
  • Lelouch
    Na megnéztem én is, a harc a végén elég weird volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ikaros a mangában itt nem is használta az Uranus System-et, vagy hogyishívják azt a nagy csatahajó féleséget... Szvsz jobb lett volna, ha az animében se erőltetik... :D
    Egyébként egy jelentős dolgot kihagytak a sztorirész végéből, ami már csak az anime original befejezésben lesz benne. x_x Plusz még egy dolog kimaradt, de az azt hiszem a következő rész végén már pótolva lesz. Addig már nem spoilerezem le, pedig szívesen megosztanám már a véleményemet azzal kapcsolatban... :D
  • Ruley
    Ja, arra emlékszem, első helyezett a nyáron volt, amikor Imyke megérkezett, és mindenki egyszerre próbált animét ajánlani neki, aztán meg jöttek a trollok is.

Azok jó kis napok voltak, még emlékszem a #31432-as kommentjére:

"Amúgy, nem tervezem orrba-szájba fogyasztani az anime-ket - főképp nem a kiddie és a sulis hangulatúakat, de az biztos, hogy egy Cowboy Bepop, Hellsing, Elfen Lied után lesz még mit megnéznem - majdnem minden kategóriában... :)"

• efti
    A vagdosodas nagysagrandekkel konnyebb lett miota vettem a heten egy rajzolo tablat, bar megjegyzem baromira idegen meg
  • LasDen #43196
    én nemtok rajzolni...:D csak összevágtam...bár az se a könnyebb féle volt...:D
  • efti
    tyu a sajatra. "csak" osszevagott anyag vagy te rajzoltad?
  • LasDen #43194
    kicsit unatkoztam....
    uno ibiza cordoba fiesta ez meg bónusz...sajátnak...:D
  • LasDen #43193
    dehát ha szar...:D
  • armageddon666
    milyen igaz :D

---

LasDen, már meg sem lepődök :)
  • Lelouch
    Azért egy akad benne... :D
  • LasDen #43190
    nekem 2 rész elég volt az egészhez....:D
  • armageddon666
    Meg úgy alapvetően már az tetszik, hogy egy normális karakter nincs benne :D Nem tudom megunni :)
  • armageddon666
    elég régen láttam, szóval lehet ezért nem zavar az önismétlés így a harmadik sorozatnál :) meg egyébként van egy csomó ilyen állandóan visszatérő rész, amik szerintem jók :D

pl. a stalker lány mikor a semmiből feltűnik
    "Te itt voltál?"
    "Mint mindig."
    Vagy valahogy hasonlóan lehetne fordítani.
    Vagy a hangeffektek "alámondásos" megoldása, vagy Chiri őrültsége :D

• efti
    Nekem az elso sorozat tetszett, de a masodik mar nagyon onismetles szagu volt, ugyhogy dobtam
  • RelakS
    Zetsubou-ból csak az egyik endinggel találkoztam :)

Kyun, kyun-kyun-kyun!
  • Máté94
    Jó, hogy szóltok, elfelejtettem megnézni a 10.-et. :)
  • armageddon666
    Vannak súlyosan komoly részek ebben a Zetsubou Senseiben... 4. évad mikor jön? :D
  • efti
    Valahol jogos ha valakit meglep, hogy mirol beszelunk mi itt ennyit (megjegyzem azt gondoltam volna hogy ez a topic a mukodo topicok kozul az egyik legkevesbe forgalmas, de ugy tunik tevedtem), en se tudom elkepzelni mit lehet a Brotherhoodrol meg ennel is tobbet :)