72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
soha nem gondoltam volna, hogy ezt az arckifejezést animén kívül egy élőszereplős filmben is viszontlátni fogom....:DD
-
Coalgirls: Evangelion 2.22 -
Wandering Son: Ez a Doi egy kibaszott nagy troll... -
ez talán nem spoiler....:D
nem volt rossz rész oreimo, de nem teccik, hogy kuroneko van a középpontban... -
na vége lett a db kai-nak. -
Mennek a nindzsák! :) -
Pantyshot !! -
Ha valaki le meri lőni az "Oreno Imouto 01x13" rész spoilerjeit, azt fénypostával küldött nindzsával üldöztetem kifulladásig!
-
Végre-végre!
A Coalgirls lecserélte az undorító sárga lényes bannerjét! :))))
-
Level E 03: beteg volt :D
Gosick 10: huhh olyan régen volt már a 9. rész, h alig emlékeztem rá... :D
Amugy jo rész volt...a felügyelöt meg birom :D
Nagyon örülök, h 24részes, annyira jo egy kis változatosság, h nem japánban játszodik, hanem egy ilyen kitalált francia államban ráadásul igy az 1. és 2. vh között, leginkább ez teszi különlegessé ezt az anime-t :)
-
OreImo (a.k.a.: Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai)
Bakemonogatari
Durarara!! -
A Fullmetal Alchemist: Brotherhood eléggé kiemelkedő darab az elmúlt pár évet nézve. -
van valami mostani zsir anime? az utobbi 2-3 evben keszult valami jo?
johet a lista... lehet barmi... euroke 7 vagy akar love hina tipusu csak jo legyen -
Végre egy kis Kaiji 2 előzetes. :D -
Inquisitor #43288 Gosick ep 10 - Heh, a végén a felügyelő még szimpatikus arc lesz? No az kizárt, de most valahogy egy fokkal kevésbé utálom :D -
zsíros...:D kedd szerda amúgy sincs semmi.... -
Online RAW már van, szerintem holnap már kint lesz felirattal is. -
jó kép... :D
én mondjuk még a 10. részre várok :D -
akkó jó.....minél előbb anná jobb...:D -
4chan-on azt írják, hogy most adták Japánban... -
ezt nemtom honnan szerezték, de az uccsó rész még nem volt....:D
szerk: mst nézem malon is már nincs kiírva, hogy airing...akkor lehet hogy vége...de tegnap meg a 11. részt dobták ki a csapatok és sehol a 12...... -
Akkor miért van a képeken csatorna logo? -
az utolsó rész április 4-én lesz....tegnap volt a 11. rész....
nemtom honnan...biztos lopták.... -
Ha nem lett volna, akkor honnan szúrták be 2chan-ra a képeket a részből? -
mer geci vagyok...:D
de még nem volt...csak lesz...:D -
Akkor most miért nem spoilerbe írtad? XD Amúgy tisztában voltam vele. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó rész csak fanservice epizód volt. -
hát hogy spoiler, hogy vége és nem raktam spoilerbe....érted e??? -
Ki szólna mit? 
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valaki szólna érte gundolom...
a sztori része már véget ért.... -
szerintem örülni kell, hogy egy zombival verekedhet az ember egy metrón....nem mindennap utazik metrón az ember (magamból indultam ki, de így poén na) :D -
Ma-holnap már kijön az utolsó Zombie rész is? 2chan-ra rengeteg screenshot került fel a 12. részből. -
Ja, tök jellemző élethelyzet, múltkor is egy zombival verekedtem a metrón, és mindenki átnézett fölöttem.
-
csak pár másodpercet :D -
Ezt senki nem nézte meg? :C -
Prof William #43268 I am a hero - Manga
Hősünk amolyan lúzer fél-otaku mangarajzoló asszisztens. Kb senki sem tarja semmire de ami még rosszabb ő maga is ezen a véleményen van saját magáról.
Egy nem várt zombi apokalipszis+28 nappal később keverék viszont talán elindítja azon az úton hogy némi önbecsülést szerezhessen magának.
A manga rajzolását reálisnak mondanám tehát hősünk átlagos ami igaz nagyjából többi szereplőre is. Az eleje unalmas de a "váratalan fordulat után" felpörög.
A zombik?fertőzöttek? gyomorforgatóak, szóval míg a High School of the Deradban csak egy újabb lezúzandó ellenfelet jelentettek itt mindegyikkel megszenved az ember + hozzájárul ez a gyomorforgató rajzstílus amitől az embernek a hideg futkározik a hátán. Komolyan ennél undorítóbb lényeket még nem láttam mangában. Kicsit mintha a zombikat keresztezték volna az átok- éle kúszó mászó lényekkel. A manga talán leglidércesebb jelenete amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na annál a résznél még nekem is sok volt...a nagy összezsúfolódott embertömegben 3-4 éves kis zombik meg zombi babák mászkálnak megharapandó boka után sóvárogva + persze kedves anyukák is félhetnek a karon ülőktől.
Ami még érdekes hogy jól bemutatja az élethelyzeteket. Pl a Metrón utazva az emberek 90%-nak eszébe sem jut a zombival verekedő ember segítségére sietni hanem jó emberi szokás szerint elnéznek a "fura részeggel" verekedő ember felett.
Egy szó mint száz nem mindennapi manga amiből furcsa módon a humor sem hiányzik egyes helyeken.
Ábrázolás terén csak annyit mondhatok hogy a Ressntiment rajzolója rajzolta. -
jah...az még jó volt..:D -
Level E 03: Ez mekkora állat :DD -
levelE nem volt rossz, de valahogy a 3. rész után szép lassan leült a sorozat....talán az lett volna a legjobb ha végig Yukitate-vel és Bakaval foglalkoznak és nincs ilyen color rangers meg ilyen teljesen más dolgok.... -
valami ilyesmi lesz a szezon...bár 1-2 majd ugrik belőle bisztosan...:D mondjuk gintama ezen nincs is rajta valamié...
-
Fractale 10: érdekes kiváncsi vagyok mi lesz a vége :)