72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom zavar-e a spoiler, annyit azért elárulhatok hogy a perverzség úgy látszik a nagypapi ágáról családi vonás... :D -
Mindenképp ird majd le, ha kijött a 10. rész :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol...tomoki szüleire kiváncsi vagyok, meg hogy mit szolak ennyi csajhoz :D
áááá, inkább egy ujabb évadot adnának ki most nyáron, ehelyett kapunk egy filmet amire ugyis fél évet kell várnunk mire megnézhetjük :( -
SnO:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó jelenet után már elárulhatom, hogy Chaos következő feltűnése már teljes egészében anime original lesz. A mangában is kb. a Fortéval egyidőben hozták be megint, de ott teljesen máshogy alakulnak a dolgok. Ha érdekel majd leírhatom a mangás változat jelenlegi állását... Egy cliffhanger után most ott is meg lett szakítva megint, de nem bánkódom mert volt helyette most egy Astraea x Tomoki fejezet, meg Tomoki szülei is feltűntek... XD -
áh azt kihagytam, h természetesen az is hozzátett, h benne volt a sorozatbol a kedvenc zeném SnOF-ben... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a hajorol beugrik a vizbe arra gondolok :)
:DDDD
-
Beelze 10: beteg volt... :D
SnOF 9: ez hozta a formáját...ismét egy sirva röhögös rész...ezek a fesztiválok nagyon betegek... :D -
Meglehet belelesek :) -
igen ch 46=utolsó epizód asszem mehet az olvasás :D -
Anime Start/End Chapter
Starts at Vol 1, Chapter 1
Ends at Vol 11, Chapter 46
és most a vol 13nál vannak szal megy tovább mangaupdates szerint(persze ha a 2. évadot is beleveszik ebbe) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen, itt valik csak igazan erdekesse ket ember tortenete, de tartok tole ezt mar nem fogjuk ismerni, hacsak a manga nem megy/ment ennel tovabb. Tud valaki errol valamit? A manga elvileg meg "publishing".. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pár részt azért még eltudnék viselni mikor már együtt vannak -
Kimi ni todoke utolso ket epizodja kellemes volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 11en nagyon jokat lehetett nevetni nem egy alkalommal, a 12 inkabb csak elvarrta a szalakat -
Jaaaaa, azt hittem Houro Muskora gondolsz. :D -
Az SnO: Forte-t? :O -
Nem, AA-val... -
Megnézted angolul? -
Szerinted hol tartok...:/ -
Majd inkább akkor, ha már láttad a 10. részt... -
inkább rakjál képet :D -
Attól függetlenül leírhatod, én kíváncsi vagyok rá. :D -
Ennyire nem vagyok tájékozott. :D
-
Kár, hogy a 10. rész vége bullshit... :S Bár aki nem ismeri a mangát, azt úgyse nagyon fogja bosszantani... -
A BD verzioig akkor ez volt az utolso resz ugye? Ott lesz majd csak rendes ep11? Csak mer MAL szerint meg "airing" a statusza -
Már láttam. :)
Várom a 10. részt nagyon! :D -
jujuj, SnOF 9. animany-n :P -
töröltem a felesleges postot, és most írtam egy másik feleslegest ;) -
jah hogy japán film... :D -
Link helyesbítés:
A TVtropes szerint a mozdulat japánul és franciául is létezik, de francia nevére rákeresve a youtube-on, úgy látom hogy ott sem nyújtják ki hozzá a nyelvüket. -
Always San Chome no Yuhi.... -
lehet, h a kérdöjel nem egyértelmü...melyik filmben láttad? :D -
lehet...de nincs kedvem..:D -
ideje újra megnézni :) Kár, hogy a régi szinkronos verziót még a VHS-ről töröltem... rávettem a speciális változatot, és annak már szarabb szinkronja volt :S
Aliens-ről beszélünk, erre a bannerben ott volt egy akkora Gundam, mintha a Sulaco elejét láttuk volna :D -
maga a jelenetre emlékszem de ez a dolog egyáltalán nem rémlik...:D -
Az új fordításban sajnos "Nézz a szemembe" van a helyén.
Mikor kikel a szakasz a frigóból, és asszem Hudson panaszkodik, hogy egy kissé hideg a padló.
Seth: ja, de a szemét lehúzza :D -
De ott nem ölti ki a nyelvét :) -
én nem emlékszem ilyenre....:D -
pedig benne van a Bolygó neve: Halál-ban is :D
"Nyald ki a szemfenekem"
-
jah...a 13...vagy mondhatjuk, hogy a specials 2. része....amelyik tetszik...:D -
De ez nem érdekes, mert THORA már rég kiadta, és [THORA] >> [*]
:))
illetve ez az Oreimo ez új rész? -
Csak szólok, ehhez ráadásul nem is japán filmet kellett megnézni...
-
?? :D