72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Győri Devi
    akkor esélyes hogy jó a 15 de holnap megmondom biztosra
  • RelakS
    akkó most mi van, he?!
  • Seth
    Délután fél 4-kor, most kérdeztem meg az arát,aki már aludt és most biztos nagyon pipa :D
  • Győri Devi
    elvileg jó
    de lehet jó lesz 15 is csak kéne tudni hogy másnap hányra kell menni de még Seth sem tudja... :D
  • RelakS
    29?
  • Győri Devi
    szünet és nem vagyok fent pesten XD
  • RelakS
    akkor 22? Annak a közelében csak Húsvét van.
    Vagy mindenki megy nyaralni?
  • Győri Devi
    én is tudom de szombaton meek esküvőre és nemtom hányra és persze nem pesten
  • Seth
    Esküvőre,ahol én leszek a tanú XD
  • RelakS
    hova?

15-én lesz péntek :D
  • Győri Devi
    nemtom mert 16án nemtom hányra vagyok hivatalos...
  • RelakS
    nem gondoltam ilyen hirtelenre, de részemről és z1 részéről rendben... többiek?

(K-On-os alvós banner)
  • efti
    nekem a jovo pentek nem megy, de az utanna valo az OK
  • RelakS
    én már ott vagyok... ki jön? :D
  • Győri Devi
    ma? :D
  • RelakS
    háátőő.... egy pénteki napon? :]
  • Győri Devi
    akkor mikor megyünk?
  • Máté94
    IS: Infinite Stratos: Hiányozni fog. :)
    Eszembe jutott, hogy ha nem mennek rá az ecchi vonalra és a mecha-s résszel foglalkoztak volna, kb. akkor is ugyan oda jut a sorozat, mert az is tele lenne klisével és sablonnal. Kap egy 10-est. :)
  • Győri Devi
    vagy fekszel :D
  • RelakS
    はい、どうも
  • Máté94
    zabuton...
  • RelakS
    hozol ülőpárnát ... baxus, elfelejtettem, azt hogy hívják :D
  • efti
    megy csak nem kenyelmes. De ha oda akar menni a tobbseg azert majdcsak megoldom valahogy
  • RelakS
    törökülés sem megy?
    Nekem pl 15 perc után úgy elzsibbad a lábam seizában, hogy szerintem nem tűnne fel, ha levágnák
  • efti
    en mondjuk foldon ulesbol nem vagyok valami jo, nem ragaszkodok annyira az autentikus kornyezethez. Amugy a nevekre jol emlekszel.

Megjegyzem kedves dolog ez a forumtol, az elobbi hosszaszolasom a working-es bannerem alatt irtam, ezt meg most a Planetes-esem alatt irom :)
  • RelakS
    augusztus 31-ig kell a hajót beváltani asszem

Kik is jönnek?
    Efti
    Armageddon
    Győri Devi
    Z1
    RelakS

Jól emlékszek? Amúgy lehet még jönni, legfeljebb magából a hajóból kevesebb jut egy főre.
    Megnézem, megvan-e még a tatamis szoba - Aszongya, 10 személyes tatami szoba. Tehát ha még gyűlünk... :D
  • efti
    volt hatarideje a kuponnak ha jol remlik, ugyhogy mindenkepp aprilis kell legyen
  • armageddon666
    sushinál miből lehet válogatni? :D mármint időpontok. Május előtt kéne valamikor :) mert májusban vizsgák -.- mondjuk most is van minden szar, de azok nem olyan vészesek :D
  • Máté94
    Én is úgy éreztem az utóbbi pár részben. Mondjuk nekem még lesz egy hét, mire US megcsinálja. :)
  • LasDen #43436
    AA-t visszalehet állítani vagy örökre így marad....
  • efti
    Dragon crisis 12 eleg meh volt szerintem is, eleg se fule se farka anime volt ez..
  • efti
    1. Mikor legyen a sushi talalkozo? Nekem a jovo hetvege tuti kilove, de barmi mas az mukodhet. Szogezzuk le minnel elobb, mert ad-hoc biztos nem lesz mind az otunknek jo.

2. sok reakcio egy kupacban:

Working 2

Tulragozzuk kisse a dolgot, nyilvan egyikunk sem abszolutum (kiveve talan engem...) ugyhogy mindenki a sajat velemenyet mondja nyilvan akkor is ha nem teszi hozza az elejet. (jut eszembe, multkoraban kerdezte valaki a requiem for the phantomot, ha azota belenezett kivancsi lennek a velemenyere, meg akkor is ha szerintem egy szar)

3. harmadik pont nincs
  • PetruZ
    Az Aoi Bungaku a kevés igazán komoly tartalmú animék egyike. A '40-es, '50-es évek Japánjának tragikus sorsú (=öngyilkos...) íróitól vettek elő ismeretlen, de valamilyen okból érdekes műveket és ezeket dolgozták fel különböző stílusokban. Az anime nem egyetlen sztori, hanem több ilyen 2-4 részes kis mini-történet. A cím ("Blue Literature") ezen könyvek újrakiadásának kék színű borítója miatt van. :)
  • Máté94
    Könyveket dolgoz fel, mindegyik más, tehát nincs összefoglaló kép a hangulatáról. :)
  • armageddon666
    @IMY: tudnál adni valami kis leírást Aoi Bungakuról? Milyen stílus, milyen hangulat, nagyjából miről szól? Mintha te írtál volna a topicba először róla.

---

Katanagatarit befejezték a SzenesLányok!! :D
  • Máté94
  • LasDen #43429
    az jó.....
  • Lelouch
    Be lett jelentve a Working!! 2. évadja.
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedtem... örülök neki, mert ez is mutatja, mennyire nem érdekel(t) annak a bizonyos szörnyedvénynek a története, és még a neve sem...
  • armageddon666
    Ku Klux Klán :)

Továbbra sem értem miért kell azt mondani rá hogy szar, és miért nem elég az, hogy nem tetszik? Szerintem igenis nem ugyanaz a kettő és meg kell különböztetni.