72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tegnap 21:34
tegnap 23:15
hmmm, emlékszünk :D -
nem tudom, hogy azé tetszett annyira, mert még nem láttam előtte annyi animét vagy csak szimplán jó volt, de sokakkal ellentétben nem nagyon bejött és tetszett...még úgyis hogy a főszereplő sokat töketlenkedik....
úgyhogy én ezért is várok sokat a steins gatetől is...:D -
Nah igy 3rész után mostmár tényleg fogalmam sincs, h mi történik... :D
Nem sürün futni ilyen anime-ben ahol foglamad sincs mi történik és mi fog még történni... :D
Igazábol tetszik, de eléggé fura...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg mostmár kezd érdekelni h ez a kattant gyerek mikor képzelödik és mikor nem... :D
meg, h akkor tényleg a jövöböl ir-e vissza magának a multba... -
Elkezdtem nézni a chaos;head-et hamár a steins;gate ugye elvileg ugyanebben a világban játszodik, annyira mondjuk nem olvastam utána, h összefüggenek-e.
Igy 1rész alapján elég érdekes... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a föszereplö nem kicsit kattant azzal a sok képzelödéssel... :D -
úgy írod mintha hetekkel ezelőtt írtad volna....:D de akkor jó hogy lesz ilyen is.... -
Emlékeztek amikor azt írtam hogy megkérem a TV Tropes-ot hogy ott lehessen összeírni a futó animéket? A Nagyfőnök rábólintott, itt az első vázlat. (még csak 3 anime van kilistázva, de pár nap és összeírjuk őket.) -
Huha ez nagyon jol hangzik.... :D -
jaja, en is kenytelen voltam az eltarolt ptw-s cuccokba belenyulni. Megneztem az elso sztorit az aoi bungaku-kbol (4 epizod). Megjegyeznem nem bantam meg, nem csoda hogy nepszeru regeny eredetileg a Ningen Shikkaku -
ma nem nagyon akarnak jönni a részek...levelE utolső rész sincsen se a most induló sengoku otome pedig ha minden igaz már voltak...levele ilyenkor már szokott lenni.... -
Ahh sorry, azt hittem meg mindig nem talaltad :( -
:DD -
láttam miután leírad, délután néztem át 3szor, mielőtt kértem a listát. -
huhh ez kisse nagyra sikerult, sorry -
-
hmm... megyek vele, hogy biztosan eladjuk valami kereskedőnek :D
Az árából kijön még egy sushihajó :] -
Megoldhato, 578 euroert talaltam neked repjegyet 15i kiutazassal es 22i visszajovetellel ;) -
Ja, és rajtad fogom használni a gésa golyókat.
-
te leszel az? :D
bünti a kép nemrakásért a másik topicba... :D -
Majd SM-be nyomjátok?
-
Gésa :DD -
hívok szamurájt meg nincs-zsák-ot is, és jól móresre tanítanak, ok? :) -
Én egy teljesen autentikus japán élményre vágyom ha megoldható :D Tatamival, gésákkal... -
ha nem áprilisba lenne még talán.... -
3szor néztem át a listát. most vagy véletlenül rosszat néztem, vagy baj van velem... -
Így máris vicces! :D
--
efti, nem elég, mert szerintem a legtöbb embernek ez az első gondolata :D de a duplautalás már üt! -
En epp csak nekikezdtem, nemreg toltam egy ilyet es nagyon finom volt :) -
abba kéne hagyjam az ivást
-
Szusizós anime találkozó a Bambuszligetben.
Lista:
Efti
Armageddon
Győri Devi
Z1
Mike
Piros Mogyi
RelakS
Akkor a létszám végleges, 7-en leszünk, mint a gonoszok.
Lesz 50 szusis hajó, amint majd szépen megosztozunk :)
Jelenleg 8450/7=1200 pénz a beugró, ha jól számolok.
Időpont:
Április 15, 18:00.
A Bambuszliget weblapja, tessék nyálat csorgatni
A tatamis szoba megerősítve, de azzal a feltétellel, hogy 15-ig nem jelentkezik arra a napra 15-20 fős banda, akinek már össze kellene a két szobát nyitni. Eddig ilyen jelentkezésről nem tudok, 7 főt meg talán már csak nem dobnak ki a 10 fős szobából :)
(Módosítva: ㋃㏬ 19:42)
-
Szerintem a SHAFT-os Shinbou-ra utal. :D -
szerintem mindegy ki az a shinobo, nem eleg ha csak anyit tudunk rola, hogy nem talalja a gyogyszereit es a fentiek alapjan a gainaxra gyanakszik? -
Shinbo-t ismerni kéne, vagy az csak a kommentelő neve? utóbbi esetben nem üt, egyébként meg ki az a Shinbo? -
-
nem egyszerű...:D -

Gainax, én így szeretlek! -
ez a comment:
Dear Gainax,
Give my drugs back!
Love, Shinbo.
2 perce ezen rohogok :D -
elég ütös anyagot szivhattak...beteg :D -
Nem is értem miért nem igy müködik a dolog...sokkal egsszerübb lenne kezelni.most meg lehet vadászni, h vajon épp melyik a legfrissebb :S -
Ne -
Gainax agymenés
Durva lenne ebből egy sorozat. XD -
ennyi...:D