72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Huhh hát ez a Steins;Gate nem lesz egyszerü ezzel az idökavarással...de tetszik :D -
astarotte no omocha....ez nem olyan lett mint gondoltam....inkább dög unalom....kuka.... -
Az MPC-HC szerintem egy fapados gagyi egy jó pár máshoz képest. :) Tudom, mert most kénytelen vagyok azt használni, mint egyetlen normális és működő W7/x64 lejátszót, de korábban Zoom-ot használtam, az nagyon jó volt, nagyon megszerettem egy csomó hasznos funkcióját (most viszont nem akar jól menni, nem ismeri fel a telepített x64-es codec-eket).
-
Hana-Saku Iroha 01: Visszakézből pofon, a kurvaanyját :DD -
162 fejezet -
mivel az első rész folyamán is és ebben a részben is megjelent a srác, szóval úgy gondolom hogy később jobban ki lesz fejtve és akár még az utolsó részek is e körül foroghatnak...
nálam igazából így a 2. rész után magasabbra került a léc a sorozattal kapcsolatban és a nagyon jó felvezetés után valami nagyon nagyra számítok....így sajnos benne van, hogy nagy pofára esés lesz :D -
Csak arra vagyok még kíváncsi hogy az elejéről a szerelmi szállal mit akarnak kezdeni: Mert a cselekményírás szokásos formulái szerint logikus lenne hogy most aztán Ko-chan mitadisten pont abban a kisvárosban tölti a tavaszi szünetet, de az talán még jobb lenne ha csak ilyen fel-felemlegetett emlék maradna. -
nekem is nagyon tetszett...és 26 részben elég szépen kilehet bontani az egészet.... -
Hanasaku Iroha 2: Még jobban tetszik mint az első rész, és azt is jó látni, hogy az agyondicsért látványvilágot tényleg tartani tudják, nem csak az első részre hajtottak, rá reklámként. -
vlc progi ftw :P
nem voltam 7végén, azért szépen összetermeltetek 100hsz-t :D -
Belenéztem To-Love-Ru Darkness újabb chapterébe. És... hát ez jól néz ki nagyon :D Hány chapter a rendes? Lehet olvasgatom majd :) -
Hanasaku Iroha 2: lassacskan indul tovabbra is ez a sorozat, de meg mindig tetszik -
Semmi, azért raktam a 2 mondat közé egy üres sort. De ha már megvetted, meg ne nézd! :D -
35USD volt, de mivel a lejatszohoz adott szoftver nem volt kepes epkezlab modon BR-t lejatszni (szaggatott) a TMT meg gond nelkul vitte ezert megvettem.
@armageddon: mi koze ennek a cccp-hez? nem mkv-rol van szo hanem a BR korongokrol a polcomon. Azokhoz nem kell ilyesmi, csak egy epkezlab lejatszo progi.
Egy szo mint szaz ami eredeti korong azt TMTn nezem, amiket meg leszedek azokra meg ott az MPC -
Megnézem magamnak azt a (Pol)PotPlayer-t... 
-
Ha KMPlayert szereted ajánlom a PotPlayert helyette, az fejleszti, aki eredetileg a KMP-t is annó (amíg el nem került a projectről), hasonló is nagyon, csak jobb. :)
A linkelt epizód feliratát viszont Chihiro is elcseszte, mivel az adott sorok zéró hosszúsággal legelejére vannak rakva. De persze KMP se jól kezeli, hisz egyszerűen egyáltalán nem kéne megjelenítenie. -
Mi? Mi? Mi?
Total Media Theater lejátszik BD-t?!
Ja, hogy 100 dodóért -
MPCHCt próbáltad? :)
Am fansubok mind mind CCCP packra készülnek, abban meg MPCHC van, vagy valami másik, ami nem tudom mi, de ilyen divatcucc, és nem látom miért jó :D -
Nekem a MPHC nem áll úgy kézre, mint a KMPlayer - utóbbiban mindent gyorsan személyre tudok szabni. Nem kell jobb sarokban matatni a Codec vezérlők kicsi menüjében stb.
-
ja es nem kezeli a BR lejatszot az MPC :P -
Alapvetoen en is MPC parti vagyok, bar meg kell jegyezzem van egy ket film aminek a hangja elcsuszik MPCn, mikozben Total Media Theater-el meg semmi baja nincs -
MPCHC >> * -
mpc-hc >>>>>>>>>>>>>> minden más lejátszó -
1. KMPlayer-es vagyok
2. Chihiro bekaphatja
Ezért (a képlopás HyperSnap, ezért nem látszik rendesen, de a felirat a lényeg amúgy is):
[Chihiro] - Sekirei_~Pure_Engagement~_10_[BD][720p]
Semmihez nem nyúltam, csak elindítottam a filmet - tehát, semmiféle feliratsávot nem váltottam.
Érdekes módon, a számomra nem túl kedves Media Player Classis Home-al nincs a sok bizbasz, csak a szereplő szövege...
-
Nichijou ep2 pont olyan beteg volt mint az elso resz, azt hiszem szeretni fogom en ezt :) -
:DDD -
Pff... az egy héttel Walpurgisnacht előtt van...
A KyoAni bezzeg nem hagyott volna ki ilyen ziccert. -
Ez csak a szereplők bemutatása volt elvileg. De én se tudom hova tenni, de furcsaságnak elmegy. :D -
kb én is így érzetem...:D -
Oretachi ni Tsubasa wa Nai 01... mi akar ez lenni? egy marek tok kulonbozo stilusu valami volt az elso resz. Kivancsi leszek valahol osszeernek e. Az endinggel meg vegkepp nem tudtam mit kezdeni -
-
"The official website of the Puella Magi Madoka Magica television anime series announced on Sunday that the anime will resume with its 11th and 12th episodes — the final scheduled episodes — on April 21." -
:D:D:D Katanagatari után marha jó a BlazBlue Hakumennel :D ugyanúgy mondja a támadások neveit, meg a "képernyőre való kiírás" is megjelenik valamilyen formában :) szal menő :D -
Tiger & bunny 01 .....hat ez eleg fura egy valami volt. -
Lol, most olvastam hogy a 12. rész végi előzetes már a 9. rész végén ott volt eredetileg, és tényleg... :D Csak be lett szúrva pár filler epizód még, hogy későbbre tolódjon az a rész, ami miatt fel lett függesztve, és ezért járhatott le ilyen hamar a felfüggesztés időtartama. -
A hírek nem arról szóltak hogy folytatás lesz. :) -
Nem követtem a híreket, annyi volt még anno, hogy bejelentették a Code Geass folytatását. De úgy voltam vele, hogy ignore :) -
nemtom szerintem jó volt az előző rész.....:D -
Code Geass 3. évad? :D Olyan nem lesz. Lesz majd a Boukoku no Akito, de még nincs megjelenési dátum. Meg lehet hogy majd az előzmény mangából is csinálnak animét, ami az Edo-korban játszódik, de ott csak C.C. van az eddig megismert gárdából. -
Már az előző rész is sz*r volt. :D A 12.-et még nem láttam, de az előzetes alapján a 13. is filler lesz. Kiváncsi vagyok mikor fogják már végre folytatni a sztorit...