72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Tudom engem senki nem kérdezett, de engem ezek érdekelnek/ezeket nézem most:
    Ao no Exorcist
    Astarotte no Omocha!
    C
    Deadman Wonderland
    Dog Days
    Denpa Onna to Seishun Otoko
    Hidan No Aria
    Nichijou
    Sengoku Otome
    Steins;Gate

• Ruley
    Én eddig hétről hétre néztem mindenből az epizódokat, de ebben az évadban felosztom, hogy csak ezeket követem így:

A Channel
    Ano Hi Mita Hana No Namae O Bokutachi Wa Mada Shiranai
    Denpa Onna to Seishun Otoko
    Dog Days
    Hanasaku Iroha
    Lotte No Omocha
    Nichijou
    Hen Zemi

Ezeket meg csak a végén egyben nézem meg:

Deadman Wonderland
    Hidan No Aria
    Steins;Gate
    Tiger & Bunny
    Sket Dance
    X-Men
    C

Nagy részt a slice of life-ot, komédiát, és drámát adagoltam a hetekre, az izgalmasabbakat meg egyben darálom.
  • efti
    vegul lehet az IS jobb hasonlat, annyira nem rezeg nala a lec mint dragon crisisnel az elso epizodnal. Ebben a szezonban eddig nalam a leg dobas-eselyesebb az a Sengoku otome

Persze az is igaz, hogy meg a fele el se kezododott. Kezdem kisse ugy erezni tulvallaltam magam erre a szezonra, ha minden elindul kb 25 futo sorozatom lesz. Vagy dobnom kell majd sokat, vagy nem lesz mindrol blog bejegyzes
  • Zomil
    kiváncsiságbol ezt is elkezdem nézni aztán a végén ugy járok, mint is-el annyira szar, h már jo... :D

mondjuk ahogy elnézem forditoja még nem igen van
  • Ruley
    Objektívan nincs sok érdeme, de nekem mégis azt hiszem be fog jönni, legutóbb az IS elején éreztem így. (Ha aztán ebből is váratlan kasszasiker lesz, megyek látnoknak)
  • efti
    Tyu, most latom hogy mar heten vagyunk a penteki talira! Mike es Piros Mogyi kik? Csendes topic tagok, vagy kulso ismerosok?
  • Prof William
    Ha minden jól megy a néven kívül nem sok köze lessz.
  • efti
    Astarotte no omocha: hat eleg bigyo volt, kb dragon crisis szint, jo esellyel dobos
  • LasDen #43974
    azon gondolkodtam, hogy ennek van-e köze a trinity soulhoz.....mer az elég gány lett....
  • Prof William
    Bejelentették a Persona 4 animét!

http://www.p4a.jp

Mivel a karakterek azonosak remélhetőleg nem találnak ki valami kamusztorit mint a Persona : Trinity Soulnál hanem a játék sztoriját viszik ami véleményem szerint nagyon jó.
  • Lelouch
    Ilyen tempóban lesz még 6-7. évad is... :D Vagy anime original end, de annak nem örülnék.
  • LasDen #43971
    hát nincs írva mennyi lesz, de én 12-re tippelek...:D
    de ha így állunk akkor lesz majd egy 3. évad is...
  • Lelouch
    Most látom, hogy ha most is csak 12-13 részes lesz az évad, még mindig nem lesz benne mindenki a legelső PV-ből. No comment... :D
  • LeventeV
    Tokyo Magnitude 8.0 befejzeve. nálam egy kerek 10.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor felszálltak a teherautóra és Mari-san szaladt a táskával akkor éreztem, hogy 6. érzék szerű vége lesz, de nálam ezért kapott 10et az anime.
  • LasDen #43968
    world god only knows 2 jól kezdődött....az elején az izé...mi az má summary jó volt...:D de egyből bele is csaptak a lecsóba...aszittem az első részbe még csak feltűnik...de gyorsan el is röppent a rész...:D
  • Zomil
    lol nagyapo feje befigyel a végén..."shine"... :DD
  • Lelouch
    Mondhatni, fején találtad a szöget. :D
  • LasDen #43965
    tőled nem is vártam mást...:D
  • Zomil
    mind én voltam :O
    najo nem :D
  • Máté94
    Én akkor is Namida-val nézem :D
  • LasDen #43962
    ma reggel olvastam...kicsit meglepődtem...:D

én meg hadd dicsekdejek el vele....mer nem számítottam ekkora sikkerre...szal a channel fordításom 6 híján 200-an tölttöték le...míg sket dance is 60 fölött jár....én csak ilyen 20-30 számítottam esetleg...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem tetszik az, hogy elmondják egymásról, kinek ki adja a hangját :)))

"Kämpfer" 2. rész :)
  • Máté94
    Záporoznak az új animékhez a feliratok és pont most kell tanulnom...

Egyébként én fordítom Ricz-éknek a 30-sai no Hoken Taiiku-t ha érdekel valakit.
  • Zomil
    jájj... :DD
    olvasnom kéne a mangát... :D

Jofej szülök amugy, h csak ugy eltünnek :D
    akkor a szülöknél kb. ugyanaz a helyzet, mint Sohara és Tomoki esetében csak a nemek felcserélödnek... :DD
  • Lelouch
    Végre van angol fordítás a legújabb SnO manga fejezethez. :D A múltkor említettem, hogy feltűntek Tomoki szülei(akkor még csak RAW volt), akit érdekelne itt egy kis spoiler
    azért nem szerepeltek eddig, mert anno csak úgy otthagyták Tomokit a 10. születésnapján, ugyanis elmentek világkörüli útra. :D Azóta még csak most tértek vissza először... XD A nagypapi családi ágáról az anyuka származik, Tomoyo, aki olyan mint egy idősebb Tomoko... Hát igen, az alma nem esik messze a fájától. XD Tomoki faterja meg kb. egy Sugata-klón, aki Sohara karatemozdulatát használja Tomoyo kordában tartására. x_x
  • IMYke2.0.0.0
    Én is imádom a KMPlayer-nél az egérgörgős megoldás, annak programozásait. Mivel 5 gombos egerem van, talán ecsetelnem sem kell, még kényelmesebb...
  • PetruZ
    Hol van méretmegtartó zoom?

Egyébként azért kell nekem minden ilyen apróság, mert én nem nézek fullscreen-ben filmet, csak jó nagyra kihúzott ablakban, és ha nézem, nem akarok előrehajolni egy 623 tagból álló billentyűkombót benyomni, ha egérrel két kattintással meg van.
  • Zomil
    Biztato, lehet akkor megnézem :)
    Szerdán amugy megint indul pár anime ami érdekel, szoval várom már.
  • LasDen #43954
    2 rész alapján eddig egész jó....a 2. részben Scott vergődése nem tetszett, de amúgy egész jó volt....nézhetőnek néz ki eddig....de Beast kinézetével még mindig nem vagyok megbarátkozva...
  • Zomil
    X-men milyen? ez is ilyen értékelhetetlen izé, mint a vasember és farkas(egyiket sem láttam csak olvasottak alapján) vagy ezt esetleg érdemes nézni?
  • armageddon666
    Mindet tudja. Kivéve talán a jobb OSD-t, de az szubjektív :)
  • LeventeV
    kösz a gyors választ
  • Ruley
    Nem, nem, és semmi cenzúrázni való sincs benne.
  • LeventeV
    a Bakumanba van cenzúra? érdemes megvárni a BR-t ha jön egyáltalán?
  • Győri Devi
    az első kapásból van benne...
    a gyorsítást nem vágom minek (biztos jó lehet chipmunks-t hallgatni)... custom keybindeg vannak benne...
    a többi meg kinézeti dolog ami tök mind1 megint mert nem a lejátszót nézi az ember (főleg fullscreenben nem)
  • PetruZ
    Például aspect ratio-t megtartó lejátszóablak nagyítás. Customizálható státuszjelző. Léptetőnyilak, lejátszási sebesség állítása. Jobb OSD. Léptethető egér funkciók. Ablakszél-snap. Ilyesmik. :)
  • armageddon666
    Mit tud a Zoom, amit az MPCHC nem, és szükséged van rá?
  • Zomil
    Én még mindig azt mondom, h a leirás alapján annak inkább hentai-nak kellene lennie, csak a készitök eltévesztették a müfajt... :D

Beelze 12. rész jopofa volt :)
  • Ruley
    Télnyleg valahogy a műfajban megszokottnál lassabban halad, ráadásul tök hiába, mert az első epizódnak így is is annál a résznél lett vége mint az összes többinek, amikor valaki azt kiabálja visszhangozva hogy "MIVAAAN???" :P

Egyébként tűrhető, tetszett ahogy az ecchit keverték a moéval, meg hogy nem volt kiugró cenzúra.
  • Zomil
    Jujj ez a Kämpfer ova nagyon sulyos volt fanservice szempontjábol... :D
    Nem is értem minek néztem meg a történetet ugyis csak a másik rész fogja elöre vinni...