72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Azt a 11. részre írtam. :O -
én is megfogok küzdeni a pálcikákkal :D -
he??? múltkor még aszontad rossz volt.... -
[Nekem eltört a kisujjam.] -
Beelzebub 12. része jó volt. :D Ilyen fillereket szívesen látok. -
Köhögök, fáj a torkom, lázam nincs. Ha a hatok közül zavar valakit szóljatok! Ha nem szóltok akkor Bambuszliget.
(Tényleg pálcikával meg kéne tanulnom enni) -
tiltakozom. Ennek a hangeffektjei, a valasztott zenei, mind kb tizenevvel ezelotti stilust hordoznak. Vagy direkt rajatszanak a VNre es onnan vannak a rettento hangok? -
VN adaptáció, Oretachival egyenlő szintet képviselnek. :)
Otaku anime. -
Szeretnek oszinten es toredelmesen elnezest kerni a dragon crisis alkotoitol amiert le n+1dikeztem az animejuket.
Megneztem az iment a Hoshizora e Kakaru Hashi elso reszet es be kellett latnom, hogy a dragon crisis, ujszeru, fordulatos es legfokeppen is eredeti mu volt -
egen?? O_O az nem a legjobb hír.... -
hm.. horriblesubs megjegyzese a TTn az volt a skat dance-nel, hogy a honap vegevel bezarnak. Igaz lehet ez? a honlapjuk sajna nem tul informativ -
és télleg ott van a tervezett között :)
bár nemtom h van-e egyáltalán rá idejük még azt is csinálni :S
Lasden: jo! :) -
-
US -
Astarotte-t forditja valaki? mert aki ki van irva az visszalépett :S -
A Kai-ban is vannak újrarajzolt jelenetek elvétve, bár nem mindegyik néz ki jobban, mint az eredeti... :D -
megnéztem a Dragon Ball Z: Plan to Destroy the Saiyajin Remaket és jó volt meg minden...1-nek elment...viszont nagyon szép volt...:D ha a Kai is így nézne ki, akkor nem lenne egy rossz szavam se...:D -
sket dance 2. rész is fasza volt....és most néztem, hogy több mint 140 fejezet van a mangából, úgyhogy akár még long-going is lehet...:D -
Sengoku Otome 2. rész után is tetszik, végülis egész jol is elsülhet a dolog :) -
Megnéztem a Nichijou 2. részét is...még mindig nem tudom eldönteni, h tetszik-e, elég nagy baromság az egész... :D
Megnéztem a Sket dance elsö részét...egész jo :) -
azert nem magyar mert abban remenykedek hogy hatha mashonnan is lesz ember akit erdekel egy egy bejegyzes :)
a legtobb latogato amugy valamilyen keresorol talal oda, gyanitom letoltest keresnek, mert kifejezetten epizodokra kereses a legtobb talalat -

én meg csak pont abba szoktam beleolvasni amit már láttam :) -
alltime rekord nap volt :)
-
én is nézegetni szoktam, aztán elolvasom ha olyanrol irsz amit még nem láttam :)
(mondjuk ha lenne magyarul is az picit jobb lenne, tudod lustaság ftw :D ) -
én néztem fől csak :) -
nini, volt ma egy latogatom az SGrol! barki is volt remelem talalt olvasnivalot :) -
Mint irtam, számomra pl. a Madoka klasszikusnak számit, de igy vagyok az Angel beats-el is vagy a Sora no Otoshimono. :)
bár az utobbi inkább csak számomra nagyon kedves, de az elözö kettöt bárkinek ajánlanám, mint "klasszikus" darab :)
Mondjuk nálam a klasszikusnak a jelentése az olyan anime-k, mint az EVA, Elfen Lied, Macross Frontier, Higurashi, stb. anime-k, remélem értitek mire gondolok... :) -
azt nem tudom hogy "klasszikusok" e ezek, de nekem ebbol az evadbol eddig ezek jonnek be a legjobban :) -
Lehet inkább át kellene magamban értékelni a "klasszikus" fogalmát, mert én nem érzem ezek közül egyikben se az átütőerőt hozzá. De jobb lenne talán megkérdeznem, mi számít akkor klasszikus darabnak a közelmúltból?
-
Iroha szerintem nagyon eselyes, a sket dance is jonak nez ki az elso epizod alapjan es a nichijou se remenytelen. A heten indulok kozul meg a C egy elegge vart darab
off: hosszasan atdolgozott raigunos bannerem alatt irom ezt a kommentet, erre a bannerre vagyok a legbuszkebb, jonehany ora munka benne van -
Nemtom én egyet se érzek olyannak ami klasszikussá válna, mondj már példát :)
Mondjuk az elözö szezonrol is kaptunk klasszikust a Madoka-t :) -
Szerintem azért ennyire nem nagy durranás ez a szezon. :D Vagy melyik címek esélyesek szerinted arra, hogy klasszikusok legyenek? -
IMÁDOM ezt az évadot.
Ha négy év múlva valaki rá fog nézni a mostani programra, mint én az előbb a 2007-esre, akkor azt fogja mondani hogy: "Jé, ez hogy lehet, hogy az évtized elejének az összes klasszikusa ugyanazon a tavaszon volt felhalmozva???" -
Én is várom már, Totenkopf csinálja majd. Nagyon szeretem a feliratait. -
engem a Denpa Onna is érdekel azután a multkori op zene után... :D -
én is várom már őket...meg a múlthéten indultakat is...:D
nálam 4 az indulók száma...:D C-re meg Aria-ra leszek kíváncsi... -
Nah holnap megint indul 3 általam várt anime, remélem nem csalodom bennük :) -
Tiger&Bunny: kb. Rio: Rainbow Gate szint, csak ez egyel felette van. :D -
Stein Kapuja: alázás lesz, úgy érzem. :) -
Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítése...