72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    hu micsoda lavinat inditottam el, pedig ha valaki itt nem tud japanul az en vagyok..
  • Máté94
    Szégyelljed el magad ott a sarokban össze kuporodva.
  • LasDen #44260
    keménykedsz me tucc valamit??? :D
  • Zomil
    nem :(
    tudom...szar szemét szar alak vagyok, h ilyet nem tudok... :D
  • Máté94
    Nem tudod, hogy az "egao" mosolyt jelent? -.-"
  • Zomil
    áhá szoval weaboo-skodtál... :D
  • efti
    ha jol tudom mosolyt jelent japanul. Az indexben mindig mindenki csak vigyorgott, azert akasztottam ra, osszeszedve minden japantudasom :)
  • Zomil
    "egao" az mi? :D
  • efti
    Ao no exorcist 1: hatooooo....remelem nem index stilusu egao fesztival lesz..
  • Zomil
    #44124 ezt hallgasd loopolva... :D
  • armageddon666
    Azóta hallgatom loopolva :D
  • armageddon666
    Már lennvan :) majd megnézem. Most openinget hallgatom :D Meg néha megnézem :D Eszméletlen hangulat. Olyan jó érzés, mikor egy hosszú minőségi valami folytatódik :)
  • LasDen #44250
    délután jött ki a mai rész...:DD
  • Lelouch
    Már kint a 3. is.
  • armageddon666
    3. rész, vagy valami máshol nézed és még csak 2.? :D
  • LasDen #44247
    gintama mekkora király volt megin...::D
  • Lelouch
    Szerinted ha a 2. évad következő része miatt folytatom angolul a KamiNomi-t, akkor még fogok itt várni a magyar feliratra? :D

Amúgy 10. részig már megnéztem Naruto-Sennin-féle felirattal, de az olyan amilyen...
  • Máté94
    US csinálgatja az elsőt és ígérték csinálni fogják a II-at. :)
  • efti
    ghost hound? nekem az nagyon tetszett, jol atgondolt, kerek, erdekes tortenet szerintem mindenkepp adj meg neki par epizod lehetoseget. Persze izlesek es pofonok, csak a magam neveben nyilatkozhatok, de szerintem ritka jo anime
  • LeventeV
    Ghost hound első két részét néztem meg ma. hát nem erre számítottam. eddig nem jön be. nézzem tovább, lesz ez jobb is? mert ha nem akkor vagy hold vagy drop lesz belőle.
  • Lelouch
    WAT? :D
  • Máté94
    Az majd csak akkor lesz ha US végez az elsővel. :)
  • Lelouch
    Na jó, nem várok tovább a magyar feliratra, hanem nézem angolul a KamiNomi-t. Muszáj felzárkóznom, mert a 2. évadban már jön Hakua.
  • armageddon666
    Panty & Stocking masterpiece
  • Ruley
    Az animét írták meg elsőnek, de az az alapján írt manga előbb került forgalomba.

Nem ritka dolog hogy így alakul, pl. a Panty and Stocking, az Angel Beats, vagy a Fractale mangája is hónapokkal előbb startolt, de mégis csak a fő anime kiegészítő adaptációjaként szokás kezelni, elvégre magukat a történeteket is az anime stábja írja, ilyenkor a mangaka az aki csak másol.
  • efti
    Most akkor hogy is van ez? Hanasaku Iroha manga 2010 decemberben adtak ki az elsot a MAL szerint. Nem ugy volt hogy ez original mu?
  • efti
    Hanasaku Iroha

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem az a tippem, hogy olvasott mar egy ket ketes erteku irodalmi muvet, nem hinnem hogy az anyja jobb iro mint amilyen anya..
  • IMYke2.0.0.0
    Én is komolynak remélem a cuccot - be is várok majd belőle egy kiváló BR-t.
  • LasDen #44234
  • Zomil
    Amugy AnoHana-nál erösen 10/10-es érzésem van, bár nem a vidám fajtábol :D
    Kicsit olyan 6. érzék(nem a horror része)/ Ghost keveréket érzek benne. Érdekes lesz az biztos.
  • Zomil
    Sket dance 2. része is egész jo volt :)
    köszi a feliratot Lasden

Beelze 13 megint jo volt :)

AnoHana tetszik...de egyelöre nem tünik vmi vidám dolognak... :D
  • efti
    Meglestem a Denpa onna.. elso reszet. Egyenlore meg nehez eldonteni vegig fogom e nezni. Elegge klise alaprol indul, de ha jol csinaljak meg erdekes is lehet
  • Zomil
    #44223-ben irtam, h mindenképp meg akarom nézni :)
    amugy jah, kb. mindenfélét szivesen megnézek, de a sima iskolai életes anime-ket annyira nem kedvelem(pl. K-on érdekelne, de valahogy sosem tudom rávenni magam, h megnézzem... :D )
    Szeretem, ha egy anime-ben van vmi csavar(gondolok itt természetfelettire/valami misztikusra, stb. amitöl nem 7köznapi lesz a dolog)

Amugy pont az EVA-t akartam irni, h te meg akkor amiatt szégyeld el magad... :DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs sértődés részemről - Zomilt eddig "mindenevőnek" ismertem, és ezért bátorkodtam forszírozni egy Clannad-remekmű megnézését.

Persze, maximálisan egyetértve azzal amit írtál, sok-sok-sok alapmű van.

Példának okáért, biztosan írnátok az Evangelion-sorozatot. Amit ugye én helyből nem néztem meg...
  • efti
    szerintem tobb "kotelezo alapmu" lehet mint egynehanyunk osszes latott animeje, nem kell hogy mindenkit erdekeljen mindegyik. Persze felre ne erts, nekem nagyon tetszett a Clannad, utolag is meg egyszer koszonet a vegignezesi guide-odert. De ettol meg Zomilt nem kell feltetlenul erdekelje
  • IMYke2.0.0.0
    De bizony az. Csak ne igazold magadnak a lustaságod
  • Lelouch
    Én se láttam még, nem olyan nagy dolog ez. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Clannad

1. nem az első perctől szomorú
    2. az elején azért többet röhöghetsz, mint sírsz (aztán talán kicsit fordítva)
    3. nem 'slice of life' - miközben azért bőven tudna az is lenni, hiszen teljesen hétköznapi események is történnek benne
    4. K.Ö.T.E.L.E.Z.Ő. A.L.A.P.M.Ű! - Hogy a francba nézhetsz animéket, ha eddig nem láttad a Clannad-ot?

Vitatkozók olvassák összes a vastagon kiemelteket...
  • Ruley
    Hanasaku Iroha 3:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Heh, azért ez meglepő ez a lány, hogy mennyire elégedett volt a hármas yuri fantáziával, és még meg is dicsérte, hogy milyen jól tükrözte a karakterét.
  • Zomil
    mindenképp meg akarom nézni, tudom, h alapmü, de még nem tudtam rávenni magam a szomorkodásra... :D