72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    én jobban beszélek angolul mint románul, ami tekintve, hogy romániában élek nem túl jó dolog :P
  • IMYke2.0.0.0
    Majdnem copy+paste:

Középfokú nyelvvizsgám van angolból (szóbelire tojtam elmenni).
    Az más kérdés, hogy nekem sokkal kényelmesebb magyarul olvasni a szöveget annak ellenére, hogy angolul is gond nélkül megértem, de magyarul valahogy nekem jobban átjön (több időm van elgondolkodni rajta, ha egyből értem), ez van :)

Emellett: mostanában egyedül a Sekirei-hez kerestem és töltöttem feliratot, mert - emlékeim szerint - LasDen csinálta.
    Amúgy meg, csak angolul nézem az animéket. Erőltetem a gyors olvasás-értést. S mivel egyedül nézem, nem vagyok rest (ha nem értek valamit elsőre) visszapörgetni és meghallgatva megrágni a mondatokat.

• LeventeV
    ha van jó magyar felirat akkor azt preferálom, ezzel is támogatva a munkájukat ha már rászánták az időt, hogy megcsinálják. de ha rossz a minősége vagy ha egyáltalán nem készült magyar felirat akkor jöhet az angol.
  • Zomil
    Középfoku nyelvvizsgám van angolbol, meg németböl... :D
    Az más kérdés, h nekem sokkal kényelmesebb magyarul olvasni a szöveget annak ellenére, h angolul is gond nélkül megértem, de magyarul valahogy nekem jobban átjön(több idöm van elgondolkodni rajta, ha egyböl értem :D), ez van :)

Dog Days 3: számomra ez is az egyik kedvenc a szezonbol, mondjuk most nem sok minden történt, de cserébe ey elég alapos magyarázatot kapunk a szabályokrol stb. az egész világrol, ami az anime-k esetében elég ritka, ezért ez a rész is elég érdekes volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Na, akkor most mindenki vallja meg tisztességesen, mennyire tud írni, olvasni, beszélni angolul!
    Mert már követhetetlen, hogy ki miért nem néz vagy néz angol feliratos verziókat...
  • Lelouch

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért nem nézed meg akkor angolul te is?
  • Máté94
    A jó édes *****, hogy ti már láttátok :D
  • Győri Devi
    gg 600mega körüli releasei is már trollkodás...
  • LasDen #44374
    C-nek az a szerencséje, hogy nem egyszerű kártyázós anime....szerintem jó lesz ez, csak a gyerek ne lenne ennyire fasz...:D
  • armageddon666
    [yesy]-vel nézd! [gg] hajlamos trollkodni, meg vannak idiótaságai. Meg a TS verzió yesynél nagyon jó képminőségű :)
  • LasDen #44372
    AnoHana 2. rész jó volt, de talán egy kicsit gyorsan halad....és a szomorú hangulat is eltűnt a 2. felére.....
    [spoiler]gondolom szép lassan majd mindenki látni fogja és ahogy összegyűlik a nagy csapat a kérése valóra válik és el fog tűnni......
  • Ruley
    EPIIIIIKUUUUUUSSSSS!!!!!!!

Sőt, ezt kapd ki:

Emlékeztek amikor panaszkodtam hogy miért hagyták ki a ziccert hogy egy hét múlva, Walpurgisnacht alatt fejezzék be a sorozatot?

Csak most esett le ahogy olvastam... NAGYPÉNTEK VAN!!!

(Japán idő szerint már tegnap este is az volt)

• Zomil
    Ha angol akkor gg, ha pedig magyar sub kell akkor US-en van 10. részig egyelöre.
  • Zomil
    jujjj...mik vannak madoka wikin :D

Summary

The universe was put in jeopardy, destroyed and remade into something better through the power of raging lesbianism.

miii :D

csak az nézze meg ezt a linket aki már látta a sorozatot végig:

http://wiki.puella-magi.net/File:HiymV.jpg (nem is rakom linkbe nehogy véletlen valaki rákkatintson)

"is that a goddam soul gem on jesus's chest"
    ez is miii... :D

amugy Haruhizmus után most jöhet a Madokaizmus... :D
  • Seth
    Annyira dícsérik mindenhol.Nekiállok asszem a hosszú hétvégén,Milyen subbal ajánlatos nézni?
  • LasDen #44367
    hidan no aria....dobom...ez így nagyon nem kell....:D
  • Zomil
    WOW...Madoka...wow...huhhh, hát ez 11/10 :D
    kb. év legjobb anime-je :)

Most ugye Madoka kb. istenné vált és a mahou shoujo-knak nem kell többé boszivá válnia...kyuubey-t is ugy néz ki, h már nem utálják annyira... :D
    Viszont igy, h nincsenek boszik megjelentek a démonok...mondjuk azt nem nagyon értettem, h ezek a démonok miböl lesznek? gondolom ezek már nem az emberekböl születnek, mert ugye mostmár a mahou shoujo-knak csak simán eltünik a soul gem-jük, ha kimerülnek. Aztán a démonokkal meg Homura számol le.

Elég epic volt mikor megjelent Homura körül az a rengeteg rakétavetö... :D
    Mondjuk a végén a jelenetet nem nagyon értettem...hogy ott a sivatagban mászkál Homura és démonokat öldös...nah mind1(mindenesetre az alapján a szárny alapján elég nagy hatalomra tehetett szert ö is) :D

Hatalmas anime volt, szép grafikával, nagyszerü zenével...egy darabig biztos nem fogom elfelejteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nem tudom. Nálam (itt) ezek futnak most is:
    - Avast v5.0 Free
    - Microsoft Security Essentials
    - Spyware Doctor

Nem volt rinya, vagy csendben tették a dolgukat - mert első dolgom az ilyesfajta riasztásokat automatikusra állítani.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, megnézem.
  • Zomil
    lol...trollkodik a [gg]... :D

legutolso hirük hidan no aria 2. sub és a hir alján ez a szöveg: "umad, madokafags?"

meh... :D
  • LasDen #44362
    blue exorcist...sima shounen fightnak néz ki a dolog....de talán nem lesz rossz...bár annyira nem fogott meg.....
  • Lelouch
    Jobb stúdiót vártam ehhez a mangához, így jelentősen csökkentek az elvárásaim. Egyelőre annyiban reménykedem, hogy mellőzik ezt a rémes CGI-t, amit Deus-nál használtak, már a Gai-Rei:Zero-ban se nézett ki jól.
  • LasDen #44360
    steins gate alakul rendesen....:D
    [spoiler]azt hittem nem találnak majd semmit a SERN-nél, de úgy néz ki mégis folyik ott valami csúnyaság...:D figyelemre méltó...:D
  • Ruley
    Az miért baj? Olyan rosssz volt a pilot?
  • Máté94
    Várható volt, és várjuk. :)
  • Lelouch
    Sajnos ugyanaz a stúdió fogja csinálni, mint a pilot epizódot. :S Lehet előtte inkább mégis végigolvasom nyáron a mangát.
  • Zomil
    megnézhetjük :D
    de ugyanilyen blogspot-os oldalra kérem szépen :)
  • armageddon666
    mert mi helyezi a random blogspotos oldalt a vírusok fölé? most csináljak egyet tele mindenféle malwarerel és linkeljem? De aztán lenyomod a vírusirtót a sikít, hisz csak egy random blogspotos oldal.
  • Zomil
    nem, de nem is ugy, h egy random blogspot-os odlalrol csak ugy felkuszik a gépedre a virus :D
  • armageddon666
    Persze, hisz a backdoor vírusok, trójai gecik, veszélyes scriptek azok mind nagy villogó bannerekben jönnek. Nyilvánvaló, én kérek elnézést.

Persze lehet hogy az avast! menstruál, előfordult már. De nem ér annyit a nem is tudom mit tartalmazó oldal :)
  • Zomil
    egy blogra+sima képekre ugrik az avast? ejha :D
  • armageddon666
    avast! sikít trojan miatt, mint a 6 éves kislányok pedobear miatt
  • Zomil
    Madoka-t ma adták? nemtom gg hogy dolgozik(nem nagyon szoktam a külföldiek sebességét nézni) nem tudjátok mikorra várhato? :P
  • Zomil
    szedd le US-röl, náluk a bd verzioval van fennt videos kiadáshoz :)
  • Ruley
    Banzai!

Épp el akartam kezdeni a mangát, de akkor nem fogom.
  • LasDen #44347
    "According to Kadokawa, a TV anime of manga Mirai Nikki was announced to start this autumn. The final 12th volume of the manga will be released on April 26th. An 8 min long pilot anime has been bundled with the 11th volume published last December."

ha Deus jobban lesz megcsinálva akkor jöhet.....a mangát akkor nem folytatom....:D
  • LasDen #44346
    Yakuindomo OVA....hozta a formát...borultam a sok hülyeségen...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Sekirei ~Pure Engagement~ magyar felirata*** működik a polished és a Doki verziókkal is?
    Vagy készüljek az időzítéses problémára?

*** = Sekirei Pure Engagement [NsT] 01-13

• IMYke2.0.0.0
    Polished szerint holnap: "Sora no Otoshimono: Forte BD 05"
  • IMYke2.0.0.0
    Véééégeeed vaaaaan!:

[lelőhely]