72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kampfer -
Köszönöm szépen
-
IS: Infinite Stratos -
Sziasztok kéne egy kis segítség
Most néztem végig a Sekirei S1-2 a Claymore-t a Freezing-et meg a Hyakka Ryouran Samurai Girls sorozatokat és szeretnék tőletek kérni hasonlő kaliberű sorozatcímeket ha nem nagy kérés
-
Zomil, te mekkora egy lusta dög vagy! :D
Yuri(Denpa fordítója) a picsádat ne nyalja ki véletlenül? :D
Még linket is lusta vagy keresni. :D -
Mivel nem nézed, úgyse sokat jelentene számodra a magyarázat. :D -
Nálam se frissül most. -
off
4chan csak nekem nem frissül? már pár perce nincs új hozzászólás semmihez sem
on
hol van már a Moshidorám???? -
nem nézem ugyhogy tömören elmagyaráznád? milyen ölelést követelnek? :) -
Kaminomi 3. rész: Manglobe, why?
A DW után ismét csak gratulálni tudok. -
nem tinihős, de nem is egy véncsataló...:D
ha belegondol az ember akkor a korával van egy kis kavarás.... -
Sőt, utánanéztem, szerintem már mind a négyükkel találkozhattunk :D -
Ja, találtam asszem screenshotot :) Otose és a transzvesztita akiket már ismerünk, és ott az ősz fazon is. A negyedik meg valami fiatal legyezős hölgy, mintha az is benne lenne az openingben. A többiek meg gondolom beosztottak. -
Én is arra tippelnék. Meg az öreg néger olyan ismerősnek tűnt. Egyébként endingben Gintokin sokat öregbít a rövid haj :) mondjuk nem éppen tinihős amúgy sem. -
passzolok....annyit tudok, hogy Otose-hoz lesz köze a dolognak....talán a Kabukicho Four Heavenly Kings Arc lesz majd.... -
Gintama op/ed-jében kik az új karakterek, tudni róluk valamit?
---
Gintamában az a jó, hogy hozza folyamatosan a minőséget, minimális epizódos visszaesésekkel, illetve mikor komoly részek vannak, azok mellett elbújhat az összes sláger-shounen. -
Dragon Crisis: Semmi. -
Mitől ilyen jó ez a Gntama?Egyszer bleekezdtem,de 10 részig ha jutottam.Vhogy nem kötött le,nem találtam meg benne azt,ami nézetné magát velem.:C -
Szerintem többen keverik a legsikeresebbet a legjobbal. Vagy nem értem a fanyalgást és hitetlenkedést.
---
Szokásos SHAFT hype? :D Szerintem újdonság volt ez a SHAFT hype :D -
De ha már előrendelésben átlépte az évtized legtöbb eladását produkáló cikkét, akkor van rá esély, hogy átlépi minden idők legtöbbet eladott animéjét. -
Egy biztos forrásnak én is örülnék :)
Egyébként Evangelion minden idők legsikeresebb animéje? O.o Mennyi bevételt termelt? :D Mondjuk ennyi sorozattal meg filmmel... -
Gintamával nem lehet elfogultnak lenni :D -
en kb 15 anime epizoddal vagyok elmaradva, de mivel koltozok a kovetkezo 1 hetben, ezert eselyem sincs behozni egyhamar. -
........................... Képzeljenek ide minden csúnyát... -
én is hasonló faszán haladok....a channelhez hozzá se tudtam kezdeni....sket danceből meg kb 140 sor van megcsinálva....és erre jön még hogy szerda-csütörtök vizsgázom (élet-halál) szóval nemtom csinálni...:D -
Amilyen brutális eladási számok várhatóak, szerintem bőven esélyes az utóbbi idők legsikeresebb animéja címre. -
/rage "Csúszunk egy kicsit, elnézést srácok, kicsit elszámoltam magam. Ha minden igaz, akkor szerdán érkezünk!"
US a Steins;Gate topikban......ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :D -
gondolom a szokásos shaft hype volt...:D -
meglestem en is a madoka befejezest. Szerintem jo tortenet volt, de hogy az ev animeje e vagy sem azt kb mindenki dontse el maga. Nekem tetszett, de nem fogom felvenni a hudenagy kedvencek koze.
valamellyest spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont a "reverse evangelion ending" viszont tetszik, fel lesz hasznalva a blogomban amint meglesz a cikk a befejezesrol. Bar megjegyzem a wiki fele "lain ending"-ben is latok nemi igazsagot -
Már az első rész előtt is... :D -
már az elsö rész után is hatalmas hype vette körül :)
Erre már csak rátett egy lapáttal az anime története/cselekménye, az utolso 2rész csuszása és ezeknek a leadási idöpontja :)
Egyszerüen tökéletes párositás :D -
Én még a legsikeresebb jelzőt is megkérdőjelezném...
Az, hogy most - főképp az utóbbi 2 hónap eseményeit - megy miatta, érte a hype [figyelem elvonásnak tökéletes ott], az nem jelenti azt, hogy a 'leg'.
-
nemtudom azt hittem, azt vetted le a hsz-böl...akkor meg sry :D
Csak nem hiszem, h annyira hihetetlen lenne, h a legsikeresebb legyen, egyszer minden eladási rekordot meg lehet dönteni :) -
A Zetsubou Sensei teljesen rendben volt, máskülönben hogy lenne 3 évad belőle + ovák? Az egyik részben asszem említik is, hogy a jó eladások miatt valósulhatott meg a folytatás. -
ki beszélt itt a legjobbról??? :D -
"MINDEN IDŐK legsikeresebb"
ne keverd össze a legjobb kifejezéssel :)
Szerk.: Látva Imy kommentjét neki is szol ez :) -
Vajh' miért nem tudom én ezt elhinni?
Majd egyszer megnézem, és kiderül. -
minden idők??? pff...te űristen.....:DDDD -
a zetsubou sensei-re gondolsz(még nem láttam)? :D
Mondjuk tökéletes példa a mostani Denpa Onna müvük is...nah az az anime se egy egyszerü eset kezdve azzal az openingel... :DDDD -
Ja, az ilyenekből, mint ez, meg a Bakemonogatari, engedhetik meg maguknak hogy máskor meg csupa olyan művész-animét csináljanak ami jól szembepisálja a moe kultuszt, az OP-ja bántó a fülnek, a cselekményét csak képkockánként kimerevítve lehet követni, és a saját gyártási költségét sem hozza vissza.