72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    "Hotd OVA...az avolt ami" vagyis full fanservice ep? :D
  • LasDen #44701
    Hotd OVA...az avolt ami...nics mit ragozni rajta...:D de ha igaz amit Alice mondott a végén, akkor gyün a 2. évad....:D
  • Zomil
    ááá, de iszonyat jo ez a gosick, viszont mostmár érdekel mi lesz ebböl a történetböl :D

ezt meg muszáj beszurnom, Victorique már-már tuul aranyos... :D

szerk: kaptok még 1 ED2 full-t is :)
  • rudi20
    Sziasztok!
    Május 14-én 14 órakor egy nyilvános beszélgetésre hívtak meg a Mondoconra Magyar Anime nyitózenék témában.

http://www.mondocon.hu/index_cosplay.php?id=62&id=12

Helyszín: Hungexpo, K épület 2. emelet

Az eddig elkészített fandubjaimról lesz szó illetve amiket még a jövőben tervezek csinálni.
    Gyertek el ha többet szeretnétek tudni arról hogyan készítem munkáimat és ha ez nem elég még van egy két meglepetésem amit ott fogok napvilág elé tárni.

byebye
  • Zomil
    jah...már vártam nagyon :)
    AA-t idézve: "tsundere gothloli megapack"... :D
  • Inquisitor
    Végre kijött három Gosick rész felirattal, holnap lesz mit bámulni :D
  • LeventeV
    most fejeztem be a Ga Rei Zero-t. nekem nagyon bejött, 10/10
  • Lelouch
    Ja, elvileg rászóltak a mangakára, hogy ideje rátérni a lezárásra.
  • Győri Devi
    43/52 chaptert olvastam. Már nem emléxem mért hagytam abba de nem volt vmi nagy szám.
  • LeventeV
    a Ga Rei mangát olvasta közületek valaki? igaz, hogy hirtelen lett befejezve, mert felmondtak a mangakának?
  • Lelouch
    Vagy itt egy újabb klasszikus példa. Ennek már stílusa van. :D
    A Denpa Onna-ból még egy másabb head tilt példának:1.
    2.

De amúgy már meme lett belőle, utána lehet nézni ha érdekel...
  • Lelouch
    Ott van a felirat a képen... Próbáld meg utánozni. :D
  • armageddon666
    Szerintem elbeszéltek egymás mellett. :) OK hogy SHAFT sokszor alkalmazza ezt a pózt, ellenben nem kizárólag ők alkalmazzák...

...aztán továbbolvastam...

Akkor miről szól ez a head tilt? :)
  • Lelouch
    Még nem találkoztam vele sehol.
  • LasDen #44688
    hát ez valami hatalmas....csak úgy röpködtek a poénok...remélem lesz belőle egyszer anime...úgy mégnagyobbat ütne....:D a gintama verzió nincs lefordítva...?? mer ha jól olvastam akkor valami 20 fejezettel hátrébb van....
  • Zomil
    Jo ez a sengoku otome...csak ismerni kéne hozzá japán történelmét/történelmi személyiségeit...mert ugye ez kb. annak a kifigurázása :S
  • Lelouch
    pü-ben elküldtem a linket
  • LasDen #44685
    hát hogy lehet crossover??? mármint nem értem hogy hogy hogy lehet....értem csak nem....hun találom meg?? :D
  • Lelouch
    Nem igazán értem a kérdést. :D
  • LasDen #44683
    azt úgy hogy???
  • Lelouch
    A Gintama ED csak júniusban fog kijönni...

És ha már egy hsz-ban említetted a Gintamát és a SD-t, jött ki egy manga crossover... :D
  • LasDen #44681
    én gintama ED-t várom, de nem akar megjelenni pedig úgy olvastam, hogy áprilisban lészön...

sket dan 4 szokásos....Onihimet meg egyrejobban bírom....nemtom...semmi különleges nincs karakterében de mégis más mint amit megszoktam a női karakterektől....vagynemtom...
  • Lelouch
    Visszaolvasva, ma nagyon nem megy nekem a fogalmazás. :S Az idézett hozzászólást tessék figyelmen kívül hagyni.
    Na de lényeg a lényeg, aki jár 4chan-ra, vagy látott pl. a Bakemonogatari, Madoka, Denpa Onna hármasból legalább kettőt, az tudja miről beszélek. :D
    De már lehet túlragozom, poénnak szánva hoztam fel a SHAFT-head tilt témát, de úgy látszik rossz döntés volt.

És hogy a triplának legyen valami értelme is, már hallgatható full-ban a Deadman Wonderland OP-ja, én személy szerint már vártam. :D

• Lelouch
    4chan tele volt ilyenekkel, csak nem mentettem el. :S :D
  • Lelouch
    Még annyit tennék hozzá, hogy nem amiatt lett külön kategória a SHAFT-féle head tilt, mert csak a SHAFT használna olyat... De szerintem kár tovább magyarázkodnom. :D
  • Zomil
    itt nem azon van a hangsuly, h van még pár anime amiben megtalálhatoak ezek, itt azon van a lényeg, h szinte az összes shaft anime-ben vannak ilyenek :D
  • Lelouch
    A head tilt nem csak a hátranézésről szól... De amúgy se mondtam, hogy csak SHAFT animéban van ilyen.
  • IMYke2.0.0.0
    Pictures of real life objects - lám, Yosuga no sora
    Camera showing whatever instead of the characters that are talking at the moment - lám, Yosuga no Sora

S ez friss élmény, nemrég láttam a sorozatot.

• Zomil
    tv tropes

nem olyan elhanyagolando dolog, mint hiszed :D föleg ha tv tropes-on is külön meg van emlitve:
    Signature Style: Part from the studio, part from Akiyuki Shinbo, but there are a lot of those:
    Unreadably Fast Text
    Unmoving Plaid
    Camera showing whatever instead of the characters that are talking at the moment
    Pictures of real life objects
    The infamous head-tilt

Ebböl a mostani denpa onna-ban is megvan jopár a elolvashatatlan szöveg hála Erio-nak és a zagyva hülyeségeknek amit mond :D
    Az egy dolog, h nehéz olyan gyorsan olvasni a szöveget ahogy beszél, de én még érteni se értem :D
    Ennek a sorozatnak tuti nem lennék a forditoja...

• IMYke2.0.0.0
    Hidd el, nem vagyok insider, nem is vágyom rá - nem lételemem az animék hasonlítgatása.

Az viszont nem kicsit meglep, hogy ennyire értetlen vagy és nem fogadod el, hogy nem csak Shaft-animében látni ilyet.
  • Lelouch
    Te nem érted a SHAFT-féle head tilt hírhedtségét, úgyhogy hagyjuk is inkább.
  • Zomil
    ehhh... :DDDD
    bár a madokásbol biztos lett volna jobb kép is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye direkt nem akarsz érteni?

Ilyen visszafordulós arcot nem csak Shaft animében lehet látni.

S ehhez nem kellett ám 200 animét megnézni.
  • Lelouch
    Ha te mondod. :D Nem sok SHAFT animét láthattál mostanában.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez baromság - majd' mindegyik animében van ilyen.
  • Lelouch
  • Lelouch
    Head tilt?

• Zomil
    hát kb. mindenhol amerre olvasgatok mindig szinte ugyanazok a megjegyzések a shaft-ra :D
  • Lelouch
    Na nem vártam AA-ra tovább, megnéztem a DW 2. részét. Elég nagy csalódás volt, és nem csak a kihagyott szereplő miatt... Hamar sikerült letörni a lelkesedésem.
  • armageddon666
    "Nem láttam még olyan sok shaft müvet...itt van ez a mostani denpa onna...hát ez is egy vérbelü shaft mü le sem tagadhatnák..."

Ha nem láttál annyit hogy ismered ennyire? :P