72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Araki-Member Doujinshi fordítója.... bazz :DD
  • Ruley
    Én már hallottam róla, elég híres azért még manapság is.
  • Lelouch
    Szerintem az Ishiharás rész üt pedig... :D
  • LasDen #44859
    hát ez eléggé....nem jó....
  • Lelouch
    Animecritics

Szokta még valaki nézni innen? :D
  • Zomil
    én még mindig egy 2. részre várok... :D
  • LasDen #44856
    steins gate aztán most beindult....pörögtek a dolgok rendesen....:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a részmunkás csaj reakciója először krisztina majd a helikopáternél az jutott eszembe, hogy lehet ő a John Titor...de lehet hogy csak simán időutazó...a tűzijátékra való reakciója is kicsit erre enged következtetni....kíváncsi vagyok a CERN mikor tűnik fel hogy likvidálja a meddó szájentisztünket...:D

amúgy csak most olvastam, hogy ez a john titor tényleg írkált fórumokra 2001-ben.....mondjuk nem csodálom, hogy nem hallottam róla, hisz akkor még nem volt netem se meg manapság nem is hallani róla pedig miket jövendölt már....:D
  • Ruley
    Jó sorozat, de a cenzúra olyan kegyetlenül sok volt, főleg a 3. részben, hogy az már engem is zavar, most az egyszer tényleg megvárom a BR kiadást.
  • Máté94
    Sofuteni 02: Ez most jól eset, egy kis röhögés adag. :D
  • Lelouch
    Annyira azért nem vészes... Bár előbb-utóbb kinéz egy anime original ending, mert ilyen rövid évadokkal sose érnék be a mangát... Bár már a 3. évad is kétséges(mangaka szerint az eladásokon múlik, azok meg eddig elég gyengék), lehet szimplán félbe lesz hagyva az egész.
  • Lelouch
    Ott derül ki többek között, hogy akkor teljesül Keima szerződése, ha elkapják az összes szökött lelket, amiből kb. 60 ezer van... Emiatt eléggé depis is lesz Keima a kövi arc elején... :D De már ez is módosítva lesz szerintem... Hakua karakterfejlődése szempontjából is elég fontos lett volna ez a rész.
  • armageddon666
    Gondolom ha kihagyták anime-original vágányra terelődik az egész.
  • LasDen #44850
    gondolom ha kihagyták, akkor nem lehetetlenség megértei nélküle...:D
  • Lelouch
    A hiányos plot nem nekem probléma... :D
  • LasDen #44848
    ez már a te problémád...engem nem érint..:D
  • Lelouch
    Én meg egyben akartam megnézni a Hakua-arcot, de a jelentéskészítő rész nem lesz meganimálva. Pedig az a csúcspontja az egésznek. :D Ráadásul plot szempontból is elég fontos lett volna...
  • LasDen #44846
    world god only elég szar volt....egyedül talán a vége volt nézhető....de keima látványosan tud szarni a dolgokra még a legnagyobb szarban is...:D
  • IMYke2.0.0.0
  • Lelouch
    Köszönöm szépen! :D
  • IMYke2.0.0.0
    A "Sora no Otoshimono: Forte" banner (szalmakalapos) szuper - gratulálok a készítőjének!
  • Zomil
    mivel nem mondanak semmi az esetröl, ezért azt a lehetöséget sem lehet kizárni :)
  • LasDen #44841
    de akkor meg máté mit amagyaráz, hogy Yukiatsu így meg úgy...?? :D
  • Zomil
    semmit nem mondtak csak, h halott :D
  • Ruley
    Nem mondtak semmit róla hogy mi történt.
  • LasDen #44838
    [spoiler]lehet én siklottam el felette, de mikor mondták, hogy menmát megölték???? balesetben halt meg nem???
  • Máté94
    Akkor lehet félre értettem, mert úgy gondoltam, hogy ez jelzi, hogy Menmát Yukiatsu őlte meg. De akkor tudjuk, hogy csak "cosplayelt". :D
  • Ruley
    AnoHana3:

Emlékeztetőül itt vannak mégegyszer a képek:
    Spoiler 1 Spoiler 2

Nem csak az órán, de az arcának a vonalán, meg a testalkatán is látszik hogy ő az, meg egyébként is, láttuk hogy Menma ruháját ő tartja magánál.

• Máté94
    Jó volt az, ennyi belefér. xD
    Én örültem, hogy végre láthatom őket. :)
  • Zomil
    Hotd OVA szvsz elég értékelhetetlen... :D
    De remélem a végén egy 2. évadra utalnak.
  • Zomil
    Ez lemaradt:
    De Saber benne van, ugyhogy mindenképp nézös... :D
  • Zomil
    kiváncsian várom, csak nemtudom mennyire lehet ugy élvezni, h tudom mi történik a végén :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mindig tudsz meglepetéseket okozni
  • Lelouch
    Októberben indul a Fate/zero anime.
  • Zomil
    az szép :D
  • Tinman #44828
    400 db filmem van :-)
    Ebből kb. olyan 40-50 anime :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is tudtam, hogy animét is gyűjtesz/öttél :)
  • Tinman #44826
    Cowboy Bebop díszdoboz 5 DVD-s, perfekt állapotban, ha valakit érdekel dobjon egy p.ü.-t... először titeket kérdezlek meg, aztán megy fel a Vaterára.
  • armageddon666
    Szerintem nézz bele, és döntsd el magad. Én nem venném meg.
  • Zomil
    Hm mondjuk igazad van :)

Amit meg az utolso bekezdésben irtál én is vmi olyasmit képzelek el...

de amugyis lesz elöbb utobb bizonyiték,mert menma kapcsolatban van a környezetével, nem nyul át a tárgyakon, hanem mindent meg tud fogni és a többieket is meg tudja érinteni...szoval elvileg bizonyitékot nem lesz nehéz szerezni...
  • Malakai
    AnoHana3
    Egy Menma, csak amit Jinta lát.

Akit Poppo látott az Yukiatsu volt beöltözve, az óra alapján ez közel 100%.

Yukiatsu meg valószinüleg nem látott semmit, de be kellett szálnia a "játékba"; Egyszerűen már feltételezni sem bírja, hogy Jinta látja Menmát, ő meg nem, még akkor is ha Jinta csak képzelődik. Én legalábbis így gondolom.

Jelen állás alapján szerintem nem volt gyilkosság, csak Jinta és Anjou vádolja saját magát. Bár a hidas dolog sem hangzik hülyeségnek, talán adna is egy alapot Yukiatsu megszállotságának, de annak még lehet egyéb alapja is, amiről még nem tudunk.

Azt el tudom képzelni, hogy lesz itt még valami csúnyább bekattanása Yukiatsunak, főleg, ha valamiféle bizonyítéka lesz Jintának, hogy ő látja Menma szellemét.