72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Az Aria a negyedik epizódra kezd egy elég érdekes sajátos világot kialakítani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viktoriánus regényhősök leszármazottai párbajoznak, Riko-nak az az élő, fegyverként használt haja határozottan természetfelettinek tűnt, a "golyóálló pisztolypárbaj" pedig a legleleményesebb akciójelenet alapötlet amit már régóta láttam. -
nah, koltozes megvolt vegre, holnap meg van dolgom, de a vasarnap animezesrol fog szolni, baromi sokkal el vagyok mindenbol maradva :P -
más pedig úgy tudom nem csinálja.....de folyamatosan jönnek ki részek.... -
EnxTheOne #44899 Találtam egy urharashop nevű oldalt, de ott csak 52-70. részig van fent. :( -
urahara.... -
EnxTheOne #44897 15,580 olvasatlan üzenet :D Nah, majd valamikor elolvasom. :D:D
Detective conanhoz van valahol magyar felirat? Animeaddictson csak kb a 20. részig van, és nem találtam mást. :( -
igen....mikor meghallom magam valami videón csak nézek, hogy ez kinek a hangja....:D -
Ismerős helyzet. Én mindig is azt hittem, hogy "pince mély" hangom van.
Erre, a legutóbbi asszonykámnak feltett kérdés után derült ki a számomra (addig sosem jutott eszembe megtudakolni mástól), hogy bizony nem is olyan mély a hangom
-
hiába mondom, hogy jó (vagy rossz), mert én máshogy hallom meg az is aki nem én....:D bár néha azt gondolom, hogy simán jó lennék....:D -
Már csak az a kérdés, milyen orgánumod van? :) -
"Koe-Bu, a Japanese online community for voice-acting and narrating enthusiasts, is launching a "Noitamina C Ichigon Seiyū Audition" (Noitamina C One-Word Voice-Acting Audition) in collaboration with the ongoing C television anime on Friday at noon. The two winners will each get to record a word of dialogue with the actual [C] – Control – The Money and Soul of Possibility anime cast and be listed in the anime's ending credits."
Mekkora királyság...:D ilyenre beneveznék... -
szerintem nagyon jó volt.... -
Nem a fordítás a v0, hanem a képminőség. -
nemtom mitől volt v0, de a felirat teljesen jó volt.....
C - aszittem túl vagyunk ezen a 'nem akarok mást tönkre tenni, inkább beledöglök' dolgon, de úgy látszik nem....remélem gyorsan felfogja a dolgokat aztán csinálja amit kell.....mé mindig ilyen hülye gyerekeket találnak meg...?? :D
-
én meg még várok AA-ra... :D -
Én meg még várok utw v1-re... -
AnoHana4....úgy látszik igaz volt a feltevés...de sokkal előrébb nem vagyunk most....:D -
Hidan no Aria SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Become my slave!" Miért nem kedvelt az a főhős, aki erre elküldi a halál f***ára az idegesítő lányt? -
Inquisitor #44884 Jó kis story, lehetne egy jó filmet vagy sorozatot csinálni belőle ... vagy ahogy látom már van. :)
Lehet én is neki esek?
Amúgy meg ... LINK -
Pokemon
-
ez mi a franc? :D -
pont ma néztem az első filmet....:D
-
:DDDDDD
az aranyossági faktor kiakad ettöl... :D
-
Nézem ezt az Astorette-t...3. rész...legeleje...miiiiiiii :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szoval akkor a gyerek 23éves és az a lánya...omg...mennyi beteg dolog van ebben a sorozatban :D
4. rész vége meg ütött... :D
Ejj de perverz ez az anime... -
Azért nem minden... -
Animékben minden idősebb nő 20-nak néz ki :D -
Mondjuk Meme se semmi... :D
Joféle milf... :DDD -
Én "üccsűdzin" Erio-t akarok! :3
Remélem lesz valami űrlény is itt. :) -
Denpa onna 03: ez egyre csak jobb és jobb :D
Nem sürün van ilyen, de ennek mindig végignézem az op-ját... :D
És végre kezd Erio is "normálisan" viselkedni. -
omg ja, hogy az angol cimmel volt kirakva -.- -
Beelzebub 15. rész: Eléggé eszeveszett volt ez is... XD
Szvsz összességében elég jók voltak ezek a filler részek... Azoknál mindenképp jobbak, mint amik az első részekben voltak... XD -
Már kinn van! :) -
"Viszont most csak ide az AA-ra tudtam föltölteni, mert nincsen nálam az oldalam jelszava, így oda még egyelőre nem tudom kitenni.
Türelemmel várjatok, amíg engedélyezni fogják."
Azt ne kérdezd, h egy oldal jelszavát, h lehet nem tudni... :DD -
ezt így nem egészen értem....nem volt ideje, vagy nem tudja máshova...?? :D nem értem...:D -
nemáá :(
Denpa onna forditását csak AA-ra tudta felrakni a fordito :( -
változó...volt már hogy aznap este felkerült....de ált 2-3 nap....de legfeljebb 1 hét... -
AA-ra mennyi idö után szokott felkerülni a forditás feltöltés után? -
pl kitalálós topik
megint megölte :D -
mit? -
Nem felejtettél el valamit?