72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Logikus harcokat ne keressünk már a szórakoztatóiparban :)
  • Zomil
    igen a golyoállo egyenruha valoban jo 5let :)
    mondjuk azon meg felesleges elgondolkodni, h miért nem lövik akkor fejbe/lábon... :D
    ez minden akciofilmben igy van ugyhogy nem az anime hibája :)
  • Ruley
    Nekem is eszembe jutott, csak az a különbség hogy itt egyszerűen a Rule of Cool miatt csinálják, értelmetlenül, az Aria viszont legalább úgy-ahogy indokolta is, a golyóálló egyenruhákkal.

Ezt figyelembe véve inkább arra emlékeztetett, mint ahogy sok galaktikus sci-fi-ben szokták a maradi kardpárbajokat azzal indokolni, hogy úgyis mindenkin energiapajzs van, amin csak relative lassú tárgyakkal lehet áthatolni.
  • armageddon666
    Ezt a filmet lehet meg kéne néznem :D BlazBlueban Noel stílusát erről a Gunkata-ról mintázták :)
  • Zomil
    nem csak neked jutott eszedbe :)

• Prof William
    Hidan no Aria

Mintha egyre jobb lenne minden résszel. Nem világmegváltó de kellően izgalmas. Valamint úgy tűnik a 4-ik részben a készítők láttak az Equilibrium hasonló csatáját.
  • LasDen #44936
    ha már szóva került Lupin...ősszel lesz új Lupin III special....:D
  • LasDen #44935
    kurva ore-tachi.....mikor már azt hittem kezdtem érteni, hogy mivan jól megtaposta a kezem és visszazuhantam a teljes ismeretlenségbe és megin kurvára nemtom hogy mi a fasz történik itt.....már annyira frusztrált hogy legszívesebben a monitorba dobtam volna a billentyűzetet....
  • Máté94
    Szerintem ezek gyengítik az ellefelet, tehát hogy ne tudjon visszatámadni vagy kisebb legyen a támadás ereje. Majd megértjük ezt 26 rész alatt. :)
  • Zomil
    nem az angol megértésével van gondom, de ez nem igazán van egyértelmüen leirve a leirásába...az le van irva, h a direct-el amit kiveszel sikeres támadásnál a belefektetett összeg 2szeresét megkapod...viszont az nincs leirva, h az asset-ek támadásának mi az eredménye, ha sikerül...
  • Máté94
    US oldalán fenn van magyarul a leírás.
  • Máté94
    ARIA: The Scarlet Ammo: Mit kotyvasztottak ebbe a sorozatba, te jó isten... :O
    Tantei Opera Milky Holmes-ba is ugyan ez van.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arsene vs. Holmes
  • Zomil
    köszi szépen!
    nagyjábol kezd összeállni a kép...mondjuk még van pár homályos folt...ugyebár pénzt szerezni az ellenféltöl csak ugy tudsz, ha a "karddal" megütöd...de akkor mi értelme van az asset-ek képességeit használni? Vagy azok is leszivják a pénzt, ha sikeres a támadás csak te nem kapod meg?
  • Zomil
    Persze, h azok... :D
    De mégis akkor minek hivnád? Egy japán anime amiben a föszereplök 2 detektiv regénynek a föszereplöinek a leszármazottja... :D

• LasDen #44928
    ...azt a pisztolyt bírnám....:D
  • Malakai
    Szerintem nem csak utalás...
    ...hanem konkrétan Holmes és Lupin leszármazottai ők.
  • Zomil
    holmes-ot ismerem, de bazze most egy holmes névröl egy random anime-ben nehogymá gáz legyen, h nekem nem Sherlock Holmes ugrik be legelsöre... :D
    Az természetes, h Sherlock Holmes-t ismerem és nem a film miatt, mielött ezt is rám kenitek -.-

De legalább ezekkel az utalásokkal még jobban tetszik az anime :D
  • LasDen #44925
    se holmes se lupin....

• Zomil
    Arsène Lupin-t nem ismertem, nem vagyok otthon a detektives regényekben :)
  • LasDen #44923
  • Máté94
    Békák...
  • Ruley
    És Lupin nevét se értetted, vagy róla meg azt hitted hogy a Lupin III animéből ered?
  • Ruley
    A C-beli harc játékszabályai itt és itt vannak leírva.

• Zomil
    WOW
    "sőt, még Sherlock Holmes is az."
    nekem valahogy totál kimaradt ez...de basszus tényleg Riko Holmes-nak szolitja Aria-t...omg nem esett le, h az Sherlock Holmes-ra utalás...azért nem értette miröl beszélsz... :D
    omg...ez mekkora... :D
    Igy mégjobban tetszik a sorozat... :)
  • Ruley
    Aria 4.

Ööö... Igen. Arsène Lupin tényleg egy regényhős volt, sőt, még Sherlock Holmes is az. Miért, azt hitted hogy a 2009-es filmváltozathoz találták ki a karakterét? XD

• EnxTheOne
    Eh, én meg letöltöttem kb 4 gb rész, kb 20-30 kbs-el, és nincs felirat. :(
  • Máté94
    Hát nem ártana gazdaságot tanulni. Bár én se értem, majd megkérdezem a Gazdaságkörnyezet tanáromat mit jelentettek a kifejezések. :)
  • PetruZ
    Aria 4.: Akkor még nem láttad az c. filmet. :) Nekem rögtön az ugrott be a 4. rész végén.

Astarotte 4.: Ó, ne... mi lesz még itt? :)

Denpa 4.: Vártam, hogy marad az elején feldobott "abduction"-vonal, de úgy tűnik, le fog csengeni. Fene tudja, mennyire lesz érdekes mostantól...

Nichijou: Remekül szórakozom rajta, bár az ilyesmi gag-animék ritkán jönnek be (pl. a hasonlónak minősített és rettentően felpontozott Azumanga Daioh sztem száraz fűrészpor). De itt még a hangok is annyira jók, hogy muszáj vigyorogni. :)
  • Zomil
    jahh...valami ilyesmi, aztán meg eladja a vagyontárgya darabjait, ami azért jo a másiknek meeer? mer csak... :D
    meg ez az idiota kifejezések, meg hozzá a megjegyzések amit elolvasok, de nem fogok fel... :D
  • LasDen #44913
    nemtom mit nem értettél pontosan, de a harcnál az embernek vannak valamiféle kötvényei, amiket eladhat....ezt eladja több pénze lesz ergo tovább tud harcolni....mer ugye minél több pénzed van, annál erősebb vagy...:D
  • Zomil
    Level-E 06: nah ez megint jo röhögös rész volt... :D
    A fehérnek nem derült ki, h mi a képessége, remélem a köv. részben kiderül :P

Malakai: miért amugy csak kamu körités? :D
  • Malakai
    Az jó, így legalább megmarad a látszat, hogy nem csak kamu körítés. :)
  • Zomil
    Megnéztem a C 4. részét...egész jo, meg igazábol érthetö is, h a gyerek miért annyira töketlen, mikor látta mi történt a tanárral...
    Viszont mivel semmi közöm nincs ezekhez a pénzügyi dolgokhoz, igy nekem ezek a magyarázatok totál fekete foltok...igazábol harc közben nem is értem miröl van szo... :D
    Nem rossz anime, de kicsit szar, h a felét nem értem...
  • Zomil
    vááá ekkora cliffhanger-t a végére... :)

"Viktoriánus regényhősök" ezek létezö regényhösök? :)
  • Zomil
    Urahara Shop forditja, de még csak 1rész van kész.
  • Inquisitor
    Alant emlegetett Stein Gate (vagy Steins gate?) c. animehez van MAGYAR felirat bárhol?
    Esetleg ha igen, privátban súghatna valaki, hogy milyen releashez ...
  • Lelouch
    Mintha a sorozat nem bővelkedett volna kritikán aluli pillanatokban... XD
  • Zomil
    jah, csak a sorozatban a többi dologgal együtt elviselhetö volt...nem mondom 1-2szer mosolyogtam rajta, de sztem kritikán aluli ova lett... :D
  • Lelouch
    Nem is volt olyan rossz ez a HOTD OVA, mint azt jópár helyen olvastam... :D A sorozatban se volt színvonalasabb a fanservice... XD
  • Zomil
    hm akkor sok érdekes dolog várhato a 4.részben, mert elolvastam a spoilert, de semmit nem értek belöle... :D