72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Inquisitor
    Azt passzolom, több hangsávot tudott, de azt se használták jellemzően. VCD már tutira tudta mindkettőt ...
  • LasDen #45061
    lehetséges....
  • armageddon666
    egyébként fansubberektől, pláne speedsubberektől ez nem várható el.
  • armageddon666
    szerintem én még avit is láttam több feliratsvval, az lehetséges?
  • LeventeV
    szerintem a sorozat után jön a 3. route movie-ja.
  • Inquisitor
    Kismillió éve ilyesmire találták ki az OGM, majd később az MKV konténereket. Utóbbiba még sokkal több feliratsávot lehet tenni ... aztán l*fasz nem használja ki manapság.
    Az egyetlen gyöngyszem e szempontból a 3 hangsávos (en, jp, hu), több angol és több magyar feliratsávos Ghost in The Shell verzió. Simán lehetne két felirat, mint ahogy a legtöbb DVD-n van normális és "nagyot-halloknak" készült feliratsáv, ugyebár utóbbin a háttérhangok és beszélgetések is rajta vannak.
  • armageddon666
    :DDDDD LOL :D

Amúgy ultimate megoldás: Kétsávos felirat! Egyik egy egyszerű spártai, csak a párbeszédeket tartalmazó, másik pedig TL's noteokat is kirak. Ja és persze a TL's noteok külön is ki lennének gyűjtve. Szerintem ez nem túl nehezen algoritmizálható feladat.
  • Ruley
    OFF:

My Little Pony: Friendship is Magic-hez elkezdtem magyar feliratokat készíteni, az első kettő fenn van az opensubtitles-en, ha érdekel valakit.
  • LasDen #45054
    touché....
  • armageddon666
    Nem tudom miből van, és hogy néz ki a főszereplő, de több ilyen karakter kéne :)

Hétvégén Mondoconra jön valaki?
  • Zomil
    és ki beszélt arrol, h könnyü dolog? :D
    ne lássál bele olyat a hsz-embe amit nem is mondok...én csak megjegyeztem, h egy darabig még ugyse fogjuk látni a steins;gate angol verzioját :)
  • Ruley
    Na ja, én még mindíg a Little Busters!-re várok, 2007-es darab, idén talán már megérkezik.

A Steins;Gate-ről még annyit sem mond a vndb hogy egyáltalán elkezdte volna már valaki. Pedíg elég érdekes, egyedi grafikája van, jó darab lenne.
  • LasDen #45050
    egy VN lefordítása nem olyan mint egy sorozaté....milliós karakterszám plusz még az egyéb dolgok....1 évig is tarthat 1 lefordítása....
  • Zomil
    nah igen, de nem ilyen frisseket, ez pc-n 1éve jelent meg :)
  • LasDen #45048
    azért egész sokat fordítottak és fordítanak....
  • Zomil
    nah igen...az a baj az ilyenekkel, h még angol sub-ra sincs esély :(
    mármint a játékra...
  • LasDen #45046
    a 6. rész holnap este 8-9. órakor már tölthető lesz.....
  • Inquisitor
    Volt belőle "Windows" verzió, ha jól sejtem csaj japán nyelvű ... közben meg wiki-n megleltem az epizódok sugárzási idejét, sz'al hatodik rész szerda előtt nem nagyon lesz, ha nem csak nem tör be valaki a stúdióba :D
  • Zomil
    jol láttad :)
  • Zomil
    Nem rossz :)
    Csak ne a fate/stay night elötti grál háborut dolgozná fel...amiröl sokmindent amugy is tudni lehet :S
    Szeretem ezt az univerzumot meg érdekel is, de nem várom annyira, mint pl. a fate/stay night 3. sztorivonalát vagy a Fate/hollow ataraxia már jobban érdekelne :)
    Persze ettöl még alig várom, h ujra lássam a szereplöket(Gilgamesh, Saber, meg a többiek :) )

Visznt ugy tudom csinálnak 1uj VN-t is, az mirol fog szolni? Meg valami carnival phantams is lesz vagy micsoda...az mi lesZ?
  • Inquisitor
    Keresgéltem Steins;Gate-ből hatodik részt, persze nem leltem, de találtam egy oldalt ahol online videók vannak és meglepetésre az első három rész magar felirattal is ott figyelt. Nem egy műfordító csinálta, de egy Google Translator-nál fényévekkel jobb ... csak már rég túl vagyok azokon a részeken. Jól láttam egyébként, hogy egy 2008-as Xbox játékból készült a sorozat?
  • Lelouch
    Fate/Zero PV
  • LasDen #45040
    mikor volt??
  • efti
    nincs uj a nap alatt?
  • RelakS
    látom visszajött a régi "Megjegyzéseket az animébe, vagy readme.txt-be" téma :)
  • Ruley
    Szerintem ehhez annak is köze van, hogy minél több animét látunk, annál kevésbé nyűgöznek le azok alapvető dolgok amik elsőre eredetinek tűnnek, később meg már csak egy újabb kiismert műfaj közhelyeinek.

Meg persze a hype is ott van, hogy sokkal könnyebben belelátunk minőséget egy patinás klasszikusba amit tucatnyian ajánlottak, mint abba amit a mostani évadban kezdünk el, elsők között, mint az adott negyedévi kínálat egy darabját.
  • Lelouch
    Gratulálok ehhez a megnyilvánuláshoz. Ennek amúgy története van, én jót nevettem rajta... XD
  • LasDen #45035
    kíváncsiságból megnéztem mire adtam utoljára 10/10-t és hogy mikor volt....az NGE-re és lassan 1éve....tök fura hogy azóta nem találkoztam ilyen szintű animével....megszoktam előtte hogy valami mesteri folyton az utamba akad...:D
  • IMYke2.0.0.0
    "az iskola nöi felében a lányok 90%-a leszbi" - kellett valami fanservice is... nem mellesleg, épp ez a legnagyobb királyság benne, mert így adott a helyzetkomikum (nemváltás, ugye).

"az idiota föszereplö aki persze mindig mindent máshogy ért."
    Igen, a klasszikus (magamat idézem!) 'zidijóta-fiúszereplő-aki-nem-látja-ki-szereti-még'.
  • Zomil
    Nem rossz anime nekem tetsztett jokat mosolyogtam rajta...de ettöl még baromság... :D
    Möndjuk volt pár idegesitö dolog ami mellett nehezen mentem el...pl: az iskola nöi felében a lányok 90%-a leszbi... :D
    A másik meg az idiota föszereplö aki persze mindig mindent máshogy ért...
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg alig várom, hogy hazaérjek, megnézhessem a kedvenc koreai (futó) sorozatomat (Dong Yi), majd befejezzem a Karát!
    Nekem nagyon tetszik az az anime! Eddig 8-as [és ez nálam nagyon jó] pont.

• LasDen #45031
    na az egy furcsa anime...vagyis furcsán állok vele...mert nem igazán tudom hova tenni magamban...a 4. rész kivételével (az hatos) 7-est adtam mind a 7-re...de mikor vége volt az adott résznek, akkor nem úgy álltam fel, hogy ez egy jó film volt, hanem so-so 1-nek elmegy...de mégis valamiért jónak minősítettem...aztán ott van az 5. rész, amire emlékszek, hogy nekem hosszú volt és a végén már alig vártam hogy vége legyen, de mégis úgy érzem, hogy talán a legjobb rész volt....vagy velem van baj vagy igen.....
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, nekem "csak" két hónap és 12 napig tartott a teljes "Kara no Kyuokai" beszerzése :))))
    Otthon majd azt nézem.
  • LasDen #45029
    majd egysuzer...mondjuk nemtom listán van-e....de most Gundam Prodzsekt van folyamatban.....a remastered F91 és Wing már a gépen pihen, pattog lefele a Chars Counterattack meg a Zeta is (de lehet csak a new translation lesz belőle)....lesz még stardust memory, unicorn....végére meg a Seed folytatása néz ki....aztán reméljük addig kitart a lendület...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem tetszik a Kämpfer - klasszikus testcserés támadás, ötletesen megoldva. A helyzetkomikum és a 'zidijóta-fiúszereplő-aki-nem-látja-ki-szereti-még' vonal sem rosszul van megoldva.

• LasDen #45027
    én meg még nem láttam.....
  • IMYke2.0.0.0
    Még jó, hogy én ettől függetlenül is jól elvagyok vele :)
  • Győri Devi
    3/10... listámon a leggyengébb
    problem? XD
  • IMYke2.0.0.0
    [...]egy nagy baromság"

Most ezzel 'megsértetted' azt, amit nézek. Hát kössssz szzzzépeeeen!
  • LasDen #45023
    néha nekem is kedvem lenne oda rakni a véleményem, de az emberek nem rám vagy a véleményemre kíváncsiak úgyhogy lehet akármilyen elborult anime ezt azért ki lehet hagyni...:D