72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    amig nem figyelt és nézte, h lassan jön a patch a nemtudommihez, addig gyorsan sunyiban leöltöttem az asztalárol és megettem... :D
  • zsakosfrodo2
    Honnan szerezted meg a fagyiját? :-|
  • LasDen #45140
    fulllaggyattok meeg....!!!!
  • Zomil
    én sem értem miröl irkált, de a fagyi finom... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy nem túl sokat aludt...
  • LasDen #45137
    az fasza..:D
  • Seth
    Megfájdult a fejem, mire ezt elolvastam... :D
  • LasDen #45135
    átok rám meg a hülye fejemre.....megakartam nézni Shár Kánteráttákják de a felirat elég hiányos, mivel....nemtom valami dvd akármi miatt....fölmentem OZC oldalára és ott van a patch, ami javítja a dolgot, de az meg oly lassú mint egy csiga a teknős hátán....a filéban van angol hang meg minden csak úgy meg zavarja a szemem, hogy hol nincs felirat mellé vagy a felirat és a szöveg különbözik....úgyhogy most lehet várni....fák it...pedig rémlett hogy van patch csak nemtom....elfelejtettem....de már fagyit is bekészítettem.....:(
  • IMYke2.0.0.0
    No, a "Lucky ☆ Star" Blu-Ray SD-upscaling lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ez is igaz - a szövege is okozhatja.
  • Inquisitor
    Nem lehet, hogy a szövege miatt? Valami csak van benne, ha az EU hivatalos himnusza lett ...
  • Lelouch
    Még jó, hogy az alapvető infót pótolták valamilyen módon... :D De nem pont emiatt hiányoltam a jelentéskészítő fejezetet... Hakua Keimához való viszonyulása szempontjából elég fontos rész lett volna... :D
  • Zomil
    én szeretem, ha egy sorozat fennt tudja tartani az érdeklödésemet, és alig várom, h jöjjön a következö rész :)
    a mostani sorozatokbol egész sok ilyen van :)
    Denpa onna, anohana, steins;gate(illetve ezt csak várnám, ha jött volna ki forditás az 1. rész ota), hidan no aria és persze a gosick-ot is mindig várom :)

De pl. most nézem a Game of Thrones-t is(HBO sorozat), ezt sem bánom, h csak hetente jön nagyon jo kis cliffhanger-eket raknak a végére :D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem meg pont a most futó sorozatok nem érdekelnek :)
    Semmi kedvem hetente részekre várni [megutáltam az élőszereplős időszakból - BSG, Lost és a többiek].
  • Zomil
    majd benne van a ptw listában :)
    bár mostanában megint nincs kedvem semmit nézni a most futokon kivül :S
  • IMYke2.0.0.0
    A "Gunslinger Girls"-t azért nézd majd meg, ha nem a most futó sorozatok egyik epizódját várod...
    Jó sorozat az!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a "német mánia" fene se tudja miért van náluk - (múltbeli és közelmultbeli ///tudod-miről-van-szó///) történelmi okok, direkt tabu használat, jól hangzik, egzotikus, gazdasági vagy személyes (céges) összefonódások, esetleg más...
  • Zomil
    na akkor a Gunslinger Girls-t inkább kihagyom...:D
    Kämpfernél is majdnem kirohantam a szobábol mikor a nagy végsö "epic" csatában meghallom a kis aranyos örömodát...amit mellesleg nekem kivülröl meg kellett tanuolnom(és nagyjábol még mindig tudom)...lévén, h német nemzetiségi suliba jártam...rühellem a németet... :D

Amugy meg a németet kb. minden misztikus dologhoz használják a japánok, ha megnézed szinte mindig a varázslatok nevei németül vannak...szoval elöszeretettel használják ezt a nyelvet...kiváncsi vagyok miért pont a német...
  • IMYke2.0.0.0
    Most jut eszembe az, amit már lefekvéskor eldöntöttem, hogy leírok:

Érdekes, hogy az Örömódát eddig már két animében is láthattam, lelkesen énekelve.

"Gunslinger Girls" - A meteorhullás alatt, a lányok énekelték.
    "Kämpfer" - A "szövetségesek" és a fehérek csatája alatt, a plüssök által énekelve.

Persze, magyarázat lehetne, hogy német téma... de a Gunslinger Girl olasz földön játszódik, és a Kämpfer is csak a címekkel operál németül...
  • IMYke2.0.0.0
    "Kämpfer" végignézve.
    Nekem tetszett. Az extra epizódban kitettek magukért a készítők, már ami a fanservice-t és a humort illeti [és a szőke mellékszereplő, jiháá!].
    Vacillálok a 7-8 között, végül 7-est kap - de csak azért, mert a Kara no Kyuokai árnyékában fejeztem be - kellemesen elszórakoztatott.
  • LasDen #45122
    nah World God-ban megvolt a nagyon hiányolt rész....a vége amúgy kicsit lehangoló volt....
  • IMYke2.0.0.0
    A Coalgirls internal server error képén behaltok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Lévén, hogy movie-sorozat volt, az 5. ("lépcsőházas", azaz a "Paradox Spiral") és a többi rész is szerves egészet alkotott - annak ellenére, hogy elsőre nem úgy tűnhetett (egyeseknek).
    Én a "Coalgirls"-féle kronológiai sorrendben - voltaképp ugye a "Remix" adja meg a helyes megtekintési sorrendet - néztem, így nem volt katyvasz.

Az 5. rész amúgy kiteljesedik a 6. és hetedik részben és a végső értelmet - magát a filozófiát az epilógusban kapjuk meg.
  • Zomil
    Ao no Exorcist 04: jo volt, jo kis anime ez :)
  • LasDen #45118
    koe de oshigoto 2. rész hatalmas volt....ennyi baromságot.....rég nevettem ennyit egy epizódon....am érdekes volt....az elején mutatták ezt a kaizu srácot aki szemüveges és tök meglepődtem mikor nem Shinpachi hangján szólalt meg, pedig ő tök sok szemüveges karakternek adja a hangját...:D
  • efti
    Szerintem a sorozat legjobb epizodja a lepcsohazas epizod volt (az otodik) a melypontja pedig a hatodik resz volt. Ettol fuggetlenul ritka jo 'sorozat' volt, bar nem tudom megmondani emelt e rajta hogy nem idosorrendben vannak az epizodok, szerintem az is inkabb bug mint feature volt
  • Lelouch
    Ez még semmi... XD
  • Malakai
    Deadman Wonderlandban is kicsit sok a "hűdeőrült vagyok" vigyorgás...
  • Zomil
    Kösz Lasden a sket dance-et, egész jo rész volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Kara no Kyuokai" végignézve.

Ezt a movie-sorozatot egyben tilos megnézni!
    Ha naponta nyomtok le a torkotokon tucatnál minimálisan jobb animéket, epizódokat, egyszerűen immunissá váltok, és nem vesztek észre semmit a KnK-ből - csak azt, hogy valami 'nem stimmel' vele elsőre.

Fantasztikus volt a sorozat! A leghosszabb részét éppúgy szerettem, mint az összefoglaló "Remixet". Az "Epilogue" meg egyenesen...!
    Főszereplőnk egyénisége(i), a sorsuk egyszerűségében rejlő bonyodalom, és a végkifejlet, az egész tálalása, mindez felesleges ero-fanservice nélkül, csipetnyi földöntúlisággal, tömény filozófiával és pszichológiával, kellő mértékben megszórva érzelmekkel.
    Már-már "Elfen Lied" magasságokba került nálam a teljes összkép, ami az epikus hatást, akciót, izgalmat, aggódást illeti.

Csak azért nem adtam 10/10-et neki, mert a Murderer... (Part 2) kiemelkedett közülük, így arra ugye akkor 11/10-et kellett volna adnom. Így a sorozat többi tagja 8/10 - az említett epizód 9/10, és örökké 10/10 (egyedül) marad az "Elfen Lied".
  • Lelouch
    Közben beugrott, hogy a Carnival Phantasm cím ismerős valahonnan... :D A Take Moon című mangából készülő OVA-projekt, type-moon karakterek lesznek benne a Tsukihiméből, FSN-ból, Melty Blood-ból... Ilyen melléksztorikra lehet számítani, azt nem tudom hogy crossover lesz-e benne.
  • Malakai
    Ránéztem vane fejlemény egyébként, és úgytűnik nem lesz fan fordítás, a kiadó leállítatta.
  • Malakai
    Bár időpont még nincs, úgyhogy kitudja mikor. :(
  • Zomil
    jooo :)
  • zsakosfrodo2
  • LasDen #45107
    lesz...valamikor...
  • Prof William
    Nem tudjátok hogy a Yosuga no Sora visual novelnek van angol fordítása?
  • LasDen #45105
  • LasDen #45104
    ez az egyik....a másik meg hogy ha nem vagy előfizető akkor nem is nézheted hd-ban az epizódokat....nem nagyon kell erőltetni az oldalukon való animézést....:D
  • armageddon666
    Én Crunchyn akartam nézni Gintamát tegnap, de ingyenesen csak 1 héttel később érhető el :(