72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
amig nem figyelt és nézte, h lassan jön a patch a nemtudommihez, addig gyorsan sunyiban leöltöttem az asztalárol és megettem... :D -
Honnan szerezted meg a fagyiját? :-| -
fulllaggyattok meeg....!!!! -
én sem értem miröl irkált, de a fagyi finom... :D -
Lehet, hogy nem túl sokat aludt...
-
az fasza..:D -
Megfájdult a fejem, mire ezt elolvastam... :D -
átok rám meg a hülye fejemre.....megakartam nézni Shár Kánteráttákják de a felirat elég hiányos, mivel....nemtom valami dvd akármi miatt....fölmentem OZC oldalára és ott van a patch, ami javítja a dolgot, de az meg oly lassú mint egy csiga a teknős hátán....a filéban van angol hang meg minden csak úgy meg zavarja a szemem, hogy hol nincs felirat mellé vagy a felirat és a szöveg különbözik....úgyhogy most lehet várni....fák it...pedig rémlett hogy van patch csak nemtom....elfelejtettem....de már fagyit is bekészítettem.....:( -
No, a "Lucky ☆ Star" Blu-Ray SD-upscaling lesz. 
-
Hát ez is igaz - a szövege is okozhatja. -
Inquisitor #45132 Nem lehet, hogy a szövege miatt? Valami csak van benne, ha az EU hivatalos himnusza lett ... -
Még jó, hogy az alapvető infót pótolták valamilyen módon... :D De nem pont emiatt hiányoltam a jelentéskészítő fejezetet... Hakua Keimához való viszonyulása szempontjából elég fontos rész lett volna... :D -
én szeretem, ha egy sorozat fennt tudja tartani az érdeklödésemet, és alig várom, h jöjjön a következö rész :)
a mostani sorozatokbol egész sok ilyen van :)
Denpa onna, anohana, steins;gate(illetve ezt csak várnám, ha jött volna ki forditás az 1. rész ota), hidan no aria és persze a gosick-ot is mindig várom :)
De pl. most nézem a Game of Thrones-t is(HBO sorozat), ezt sem bánom, h csak hetente jön nagyon jo kis cliffhanger-eket raknak a végére :D -
Engem meg pont a most futó sorozatok nem érdekelnek :)
Semmi kedvem hetente részekre várni [megutáltam az élőszereplős időszakból - BSG, Lost és a többiek].
-
majd benne van a ptw listában :)
bár mostanában megint nincs kedvem semmit nézni a most futokon kivül :S -
A "Gunslinger Girls"-t azért nézd majd meg, ha nem a most futó sorozatok egyik epizódját várod...
Jó sorozat az!
-
Ez a "német mánia" fene se tudja miért van náluk - (múltbeli és közelmultbeli ///tudod-miről-van-szó///) történelmi okok, direkt tabu használat, jól hangzik, egzotikus, gazdasági vagy személyes (céges) összefonódások, esetleg más...
-
na akkor a Gunslinger Girls-t inkább kihagyom...:D
Kämpfernél is majdnem kirohantam a szobábol mikor a nagy végsö "epic" csatában meghallom a kis aranyos örömodát...amit mellesleg nekem kivülröl meg kellett tanuolnom(és nagyjábol még mindig tudom)...lévén, h német nemzetiségi suliba jártam...rühellem a németet... :D
Amugy meg a németet kb. minden misztikus dologhoz használják a japánok, ha megnézed szinte mindig a varázslatok nevei németül vannak...szoval elöszeretettel használják ezt a nyelvet...kiváncsi vagyok miért pont a német... -
Most jut eszembe az, amit már lefekvéskor eldöntöttem, hogy leírok:
Érdekes, hogy az Örömódát eddig már két animében is láthattam, lelkesen énekelve.
"Gunslinger Girls" - A meteorhullás alatt, a lányok énekelték.
"Kämpfer" - A "szövetségesek" és a fehérek csatája alatt, a plüssök által énekelve.
Persze, magyarázat lehetne, hogy német téma... de a Gunslinger Girl olasz földön játszódik, és a Kämpfer is csak a címekkel operál németül...
-
"Kämpfer" végignézve.
Nekem tetszett. Az extra epizódban kitettek magukért a készítők, már ami a fanservice-t és a humort illeti [és a szőke mellékszereplő, jiháá!].
Vacillálok a 7-8 között, végül 7-est kap - de csak azért, mert a Kara no Kyuokai árnyékában fejeztem be - kellemesen elszórakoztatott.
-
nah World God-ban megvolt a nagyon hiányolt rész....a vége amúgy kicsit lehangoló volt.... -
A Coalgirls internal server error képén behaltok :)
-
Lévén, hogy movie-sorozat volt, az 5. ("lépcsőházas", azaz a "Paradox Spiral") és a többi rész is szerves egészet alkotott - annak ellenére, hogy elsőre nem úgy tűnhetett (egyeseknek).
Én a "Coalgirls"-féle kronológiai sorrendben - voltaképp ugye a "Remix" adja meg a helyes megtekintési sorrendet - néztem, így nem volt katyvasz.
Az 5. rész amúgy kiteljesedik a 6. és hetedik részben és a végső értelmet - magát a filozófiát az epilógusban kapjuk meg.
-
Ao no Exorcist 04: jo volt, jo kis anime ez :) -
koe de oshigoto 2. rész hatalmas volt....ennyi baromságot.....rég nevettem ennyit egy epizódon....am érdekes volt....az elején mutatták ezt a kaizu srácot aki szemüveges és tök meglepődtem mikor nem Shinpachi hangján szólalt meg, pedig ő tök sok szemüveges karakternek adja a hangját...:D -
Szerintem a sorozat legjobb epizodja a lepcsohazas epizod volt (az otodik) a melypontja pedig a hatodik resz volt. Ettol fuggetlenul ritka jo 'sorozat' volt, bar nem tudom megmondani emelt e rajta hogy nem idosorrendben vannak az epizodok, szerintem az is inkabb bug mint feature volt -
Ez még semmi... XD -
Deadman Wonderlandban is kicsit sok a "hűdeőrült vagyok" vigyorgás... -
Kösz Lasden a sket dance-et, egész jo rész volt :) -
"Kara no Kyuokai" végignézve.
Ezt a movie-sorozatot egyben tilos megnézni!
Ha naponta nyomtok le a torkotokon tucatnál minimálisan jobb animéket, epizódokat, egyszerűen immunissá váltok, és nem vesztek észre semmit a KnK-ből - csak azt, hogy valami 'nem stimmel' vele elsőre.
Fantasztikus volt a sorozat! A leghosszabb részét éppúgy szerettem, mint az összefoglaló "Remixet". Az "Epilogue" meg egyenesen...!
Főszereplőnk egyénisége(i), a sorsuk egyszerűségében rejlő bonyodalom, és a végkifejlet, az egész tálalása, mindez felesleges ero-fanservice nélkül, csipetnyi földöntúlisággal, tömény filozófiával és pszichológiával, kellő mértékben megszórva érzelmekkel.
Már-már "Elfen Lied" magasságokba került nálam a teljes összkép, ami az epikus hatást, akciót, izgalmat, aggódást illeti.
Csak azért nem adtam 10/10-et neki, mert a Murderer... (Part 2) kiemelkedett közülük, így arra ugye akkor 11/10-et kellett volna adnom. Így a sorozat többi tagja 8/10 - az említett epizód 9/10, és örökké 10/10 (egyedül) marad az "Elfen Lied".
-
Közben beugrott, hogy a Carnival Phantasm cím ismerős valahonnan... :D A Take Moon című mangából készülő OVA-projekt, type-moon karakterek lesznek benne a Tsukihiméből, FSN-ból, Melty Blood-ból... Ilyen melléksztorikra lehet számítani, azt nem tudom hogy crossover lesz-e benne. -
Ránéztem vane fejlemény egyébként, és úgytűnik nem lesz fan fordítás, a kiadó leállítatta. -
Bár időpont még nincs, úgyhogy kitudja mikor. :( -
jooo :) -
-
lesz...valamikor... -
Prof William #45106 Nem tudjátok hogy a Yosuga no Sora visual novelnek van angol fordítása? -
-
ez az egyik....a másik meg hogy ha nem vagy előfizető akkor nem is nézheted hd-ban az epizódokat....nem nagyon kell erőltetni az oldalukon való animézést....:D -
Én Crunchyn akartam nézni Gintamát tegnap, de ingyenesen csak 1 héttel később érhető el :(