72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ellenben index 2-öt és s;g-t csak ök forditják :(
index2-röl semmi hir nincs ugyhogy sztem egy darabig biztos nem lesz befejezve... -
Hát, majd meglátjuk. -
Index II után??? Az is ki tudja mikor lesz befejezve. Másik csapat már befejezte a Durararát, és amit láttam belőle elég korrekt feliratnak látszódott. Szvsz. nem biztos, hogy megéri várni az US-re. -
Igen, épp én is olvastam. Örülj, hogy luk van a seggeden, és fordítják. :)
Nem tudom, hogy megmerjem e kérdezni Durarara!-t, hogy S;G, Index II után esetleg van remény, hogy belekezdenek... :) -
Amugy steins;gate elvileg hétfön jön...de ugye az US pontos idömeghatározása kb. annyit ér, mint a Blizzard vagy a Valve hasonlo kijelentései... :D -
Skyneth-től függ az egész. :) -
AA megint dobhatna ki pár részt... :) -
hmm...gosick, kujo megin tanubizonyságott tett róla, hogy magas iq-val rendelkezik....lát valakit, aki viktorikát akarja ezért elrohan és egyedül hagyja.....gratulálok...:D jó így gördítették tovább a részt, de akkor is butaság vút...viszont a vége eléggé olyan befejező rész hangulatú volt, úgyhogy szerintem a következő részek megin csak nem fognak semmiről szólni majd csak az utolsó 1-2 rész...de annak örülök, hogy viktorika jelleme fejlődött végre valamit és nem olyan ellenséges kujo-val (bár van olyan érzésem, hogy köv részekben ez megin nem fog láccódni) -
Mondjuk Shaft toplistára, ha vége a Denpa Onna-nak minimum a top5-ben a helye... :D
Mondjuk arra kiváncsi vagyok, h valami csattano lesz a vége fele, de igy "slice of life"-ként is maradando darab... :D
Valahogy a karaktereket se érzem sablonosnak, persze vannak irányok, mint a nagyon aranyos szereplö(biciglis csaj), de mégis nincs eltulozva a karakterük és ez nagyon tetszik...meg, h a srác pontozza a kamaszkorát... :D
Mondjuk Meme-t nemtom miért nem birja...én nem rugdosnám ki az ágybol... :DD -
És a kettő együtt (Clannad + Clannad AF + na és a movie) nagyon magasra helyezi a mércét. -
Szerintem a Clannad évadoknál nincs is értelme két részre osztani őket, ugyanannak az eredetileg egy blokkból álló cselekménynek az első és második fele, na ná, hogy a második klimatikusabb, de ezt leszámítva ugyanaz a minőség.
Úgy értem, a K-on-ra lehet mondani hogy a végcél nélküli manga-alapú sorozat lefelé hanyatlott vagy felfelé virágzott, a Fumoffu egész más témát dolgozott fel mint a Second Raid, és a Haruhi mozifilm meg egész más rendszerben készült mint egy sorozat, de a Clannad az tényleg egyetlen történet, aminek a közepétől más az OP és az ED. -
Nem ismerem a Clannad-ot, de a K-ON! volt az egyik olyan anime, aminek a poénjai már néha fájni tudtak, egy percig sem unatkoztam benne (Ellenben a második évaddal, ami már sztem nem lett olyan jó :\ ) -
nagyon más a két sorozat így nem lehet összehasonlítani, de mind2 megérdemelné az első helyt annyi biztos...:D -
Úgy, hogy még rá se lestem a keinokra -> Clannad AF csak 2. - WTF?!
[S mindezt egy Elfen Lied alatt írom :)]
-
Shaft utána itt a KyoAni top 10:
1. K-ON!
2. Clannad After Story
3. K-ON!!
4. Clannad
5. The Melancholy of Haruhi Suzumiya
6. The Disappearance of Haruhi Suzumiya
7. Lucky Star
8. Nichijou
9. AIR
10. Full Metal Panic Fumoffu
a 2. keion jobb volt mint az első, a disappearancet a sorozat elé raknám meg az AIR-t és fumoffut előrébb hoznám...:D -
Én most is kihagyom, az ilyenekből nekem az élménybeszámolók is bőven elég. :D
Bár a kérdés nem ez volt. :P -
Jön ma valaki conra? =)) -
C 04 - Egyre szimpibb, aminek egyik oka, hogy a pénzügyi háttérrel kapcsolatban olyan pesszimista voltam, de már félig-meddig megcáfolt a sorozat, szerencsére van funkciója. :)
AnoHana 04 - Továbbra is nagyon tetszik, de tényleg nem a legvidámabb darab.
Aria 05 - Ez viszont továbbra is elég meh nekem, akciók közepesek, sztori semmi extra eddig, de ami igazán lehúzza nekem az Kugimiya Rie. Sose volt bajom a csajjal, a tipik tsunderéi a megszokott "bakázásával" sem ( Louiseként volt eddig a mélypont nálam és Taigaként a legjobb ), de itt most valahogy sok. -
C 04 tetszett :)
Mashyu nagyon aranyos... :D
Denpa Onna 04: omg...hatalmas ez a sorozat semmi világmeválto dolog nincs benne, mégis egyszerüen teljesen leköt...aranyos karakterek...vicces helyzetek...eddig nálam simán 10/10 és a szezonbol a kedvencem :)
az a padlizsán jelmez ütös volt... :D
Anohana 04: ehh...basszus ez is nagyonjo sorozat...csak ne lenne minden rész végére rossz kedvem, mert mindig vmi szomoru dolgot bedobnak a végén :S -
A noitamina 26. része a C. -
gondoltam hogy ezzel fogsz jönni (múltkor is ezt magyaráztad AA-n)
de te vagy fordító??? nem érted???
a noitamina blokk 26. részének endingje...még nincs neve, csak úgy nevezzük "C"
nem az van oda írva, hogy a C 26 részes lesz....:D -
"ED sequence for noitamina 26th episode... has no name, but it called "C"" -
Forrás? Én is csak 11 részt látok feltüntetve bárhol nézem. -
ezt nemtom honnan veszed.....11 részes lesz...:D -
26 részes lesz... -
Túl rövid lesz szerintem, 11 részes, és az 5. még mindíg olyan mint egy bevezetés.
Egy jó anime, mint a Madoka, ilyenkor már a cselekmény sűrűjében tartana. -
C: komoly kihívója akadt Madokának év anime díjra nálam. :) -
Ezzel egyet értek, csak a Soredemo-t és az ef-t cserélném fel rajta. -
Shakugan no Shana után lemaradt egy 0 :) Adminisztrációs hiba. -
hmm ezek az új sorozatok a közeli érzelmi hatás miatt minidig előbbre kerülnek, fura ez a lista amúgy.
School Rumble holvan egyetlen sorozat amit 3x nézve is hangosan röhögtem.... Shakugan no Shana pl. jó volt de semmi extra
Ai Yori Aoshi? nem tudom hogy ment ez a szavazás, sok rajta az 1-2 éves cucc -
jaaaaaj...a gg-nél nagyobb troll-ok nemigazán vannak a forditocsapatok között...
eddig a kedvencim:
kijön madoka feldobnak vmi anime-nek a forditását és a végén oda van irve: umad madoka fans?
aztán erre pár orára kidobja a sorozat 12.!!!!! részét és csak ezután a 11.-et.... :D -
memoriest, arakawat előrébb raknám, míg bake-t és senseit hátrébb...:D a többit nem igazán ismerem.... -
[URL=http://www.sankakucomplex.com/2011/05/11/top-50-anime-you-cant-believe-never-got-another-season/]Elfen Lied csak a 22. helyen van a "miért nincs folytatása" listán...[/URL]
Ha majd megnézitek, azért majd találtok olyat is, aminek lett/van.
-
Top 10 Shaft anime
-
Ki más lenne? XD -
gg??? :D -
Jajjjjj... -
Még a TL Note témához... :D
-
z1 kedvenc smiley-ját idézve:
-
hantázni nem szép dolog....