72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Az utóbbi idők legjobb poénját láttam az előbb: "Chocotto Sister" - 01x18[/b]... a 'videókamerás-fürdőzős' rész.
    Egyszerűen tökéletes ecchi-poén volt, ami ráadásul a történetbe is illett (nem felesleges), előre viszi a sztorit és fél percig röhögtem.

Ennél jobb nem is kell.

A "SOMY" külön említést érdemel :)

• Lelouch
    Én viszont nem örülök a cenzúrának, akkor már adták volna ki OVA-ként a sorozatot, és akkor az se lenne, hogy a megkötött 12 rész miatt módosítanak az eseményeken...
  • zsakosfrodo2
    Kár hogy nem tudom meghallgatni, de amint otthon leszek, má' hallgatom is.
    FMAB, DBZ, OP ráadásul magyarul:
  • Zomil
    Hát azt kell mondjam ez a Deadman Wonderland elég beteg...ez a mostani rész...ehh...fujj... :D
    Valahogy inkább örülök, h félig-meddig cenzurázva volt...Bár nálam még mindig a top jelenet a Higurashi-bol van mikor letépi a saját körmét...de ez a DW jelenet se volt piskota...
  • Zomil
    Ennyit a hétföi s;g-röl... :(
  • rudi20
    Sziasztok!
    Aki látta az szerencsés volt, aki nem az most megnézheti! Május 14-én debütált 3 új Anime hun fandubom a Mondocon-on.

Dragonball Z opening [Chala head chala] hungarian fandub

One piece opening 13 [The Rootless: One Day] hungarian fandub

Fullmetal Alchemist opening 02 [Hologramm] hungarian fandub

Jó szórakozást!
  • Lelouch
    Ez kb. az 5-6. évadban lenne... :D Bár legalább a 3.-ban már benne lenne végre az
  • LasDen #45295
    hmm....ez érdekes...:D ha nem lesz 3. évad lehet belenézek a mangába...:D
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyelőre annyi biztos, hogy Ayumi a hódítás óta nem teljesen közömbös Keimával... :D Még ilyen státuszban van most a mangában Shiori és Chihiro... Annyi biztos a manga jelenlegi állása szerint, hogy hármójuk közül ketten emlékeznek(vagy emlékezni fognak...) a teljes hódításra(ennek is oka lesz, de az már más történet...), a harmadik meg csak szimplán csípi Keimát a memória módosítás ellenére is...
  • LasDen #45293
    mondjad....:D
  • Lelouch
    Hát válaszolhatok a kérdésre, ha nem zavar a manga spoiler... :D
  • LasDen #45291
    world god-t most nem egészen értem...vagyis azt értem, hogy a főszálat ilyen toradorásra vették, de ezt az Ayumis dolgot nem....most akkor maradt valami halvány emléke róla a tudatalattiban??? :D
  • Lelouch
    Manglobe-féle Hayate no Gotoku karakterdizájn

Harmadik stúdió, harmadik változat...
  • LasDen #45289
    az igen....
  • armageddon666
    egyik
    másik

Meg amúgy a veteránok :)
  • armageddon666
    :(

---

Facebookon fotókat nézegetve....

Nagyon durva cosplayesei vannak kis hazánknak...
  • LasDen #45286
    jaa....aszittem neveket is tucc....:D
    ennyivel nagyjából én is tisztába voltam...:D
  • armageddon666
    Neveket nem, csak szerepeket tudok :D

Szóval van a sötét bőrű ősz hajú sebhelyes, ő az egyik a Four Heavenly Kings of Kabuki District közül.
    Utána jön az üres szemű lány, na őt még nem tudom ki. Nem biztosan, de lehet, hogy ugyanebben a storyban fog szerepelni.
    Aztán bevillan az elf fülű lány, aki szintén Kabukicho egyik "uralkodója".
    Utána látunk még egy fiatal hölgyet: Ő Otose fiatalon!

Aztán Endingnél ott van 3 ismeretlen fiatal. Na jobbról balra: a fentebb említett sebhelyes fiatalon, Otose fiatalon, és akkor valószínűleg a crossdresser nagydarab fazon fiatalon (aki szintén az egyik uralkodója a kerületnek).

Aztán látni az esőben egy vörös hajú figurát... na most nem hiszem hogy ez ugyanaz, mint az üres szemű, de még az is lehet.

• PetruZ
    A Nichijou-n én konkrétan besírok, akárhányszor nézem. :) (Ellentétben a többivel, ami nem olyan vicces, de jókat lehet rajta nevetni.)
  • Ruley
    A Nichijou szerintem eddíg a leggyengébb a KyoAni felhozatalából.

Epizódonként nézve vicces, meg minden, de se én nem tudok lelkesedni érte, se az Internet egésze nem kezd olyan kultuszt építeni köré, mint a többinek.
  • Zomil
    de amugy sztem a fele is elég sok :)
  • LasDen #45281
    "The wraparound jacket band on the fourth volume of Eiji Nonaka and Maru Asakura's Double-J manga is announcing this month that a television anime adaptation of the manga has been green-lit. Nonoka, who also created Cromartie High School (Sakigake!! Cromartie Koukou), wrote this moe manga about the surreal, strange "life in a high school full of cute girls" with art by Asakura (090 - Eko to Issho."

Ezt meg kell nézni...ez biztos nagyon beteg lesz....:D
  • Zomil
    háhá: "a gintama-t kivéve majdnem mind"

mivel nem voltam benne biztos ezért beszurtam oda egy "majdnem" szocskát, h ne lehessen beszolni
  • Lelouch
    Gintamával együtt pont a fele, ami tavaly ősztől korábbi...
  • LasDen #45278
    ichizon több mint 1 éve volt, baka to is több mint fél éve....hanayome meg még régebben...:D
  • Zomil
    mondjuk érdekes, h a gintama-t kivéve majdnem mind max. fél éves anime :O
  • LasDen #45276
    és kik???
  • armageddon666
    Na most már tudom ki kicsoda a Gintama' openingben és endingben XD A fontosabbakat.
  • LasDen #45274
    újabb lista....top 10 gag anime a legnagyobb isten sorozattal az élen...:DD de Baka to előrébb is lehetne...
    1. Gintama
    2. Nichijou
    3. Seto no Hanayome
    4. Arakawa Under the Bridge
    5. Ore no Imouto
    6. Yondemasuyo, Azazel-san
    7. Baka to Test to Shoukanjuu
    8. Tiger & Bunny
    9. Denpa Onna to Seishun Otoko
    10. Seitokai no Ichizon
  • Máté94
    Ao no Exorcist: Sablon sablon hátán. Soguro x Rin DJ yaoi mangák lelki szemeim előtt... Mondjuk ma már miből nincs? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha tetszett Kure-nai, akkor az Aishiteruze Baby is tetszeni fog.
    Annak ellenére, hogy a grafika "érdekes", és annak ellenére is, hogy ebben nincs bunyó, jobb karból kinövő kard és autós üldözéses jakuza harc.
    Annál több kedvesség, barátság, szomorúság és szerelem.
    "Aishiteruze Baby - 7/10"
  • Malakai
    Ennek a babyshiba reklámnak van valami háttere (aminek lusta vagyok utánanézni), hogy miért hagyják benne egy rakás releaseben?
  • Lelouch
    Egyre rosszabb a helyzet.
  • LeventeV
    az utolsó két rész az ami tényleg nagyon megdobja az egészet, bár én végig élveztem.
  • armageddon666
    A lényeget ragadtad meg :D
    A rohamosztagos az valami profi cosplayes, úgyhogy mint szakmabeli van jelen felkonferálóként. A WoW cosplay gondolom a Mező Judit, aki meg már veterán cosplayes, újonnan felkonferálóként tevékenykedik. Többi veterán cosplayes meg zsűri lett.
  • LasDen #45267
    animax aztán kitesz magáért idén rendesen.....
    "Bleach - Még az idén, tehát akár decemberig is csúszhat, de addigra tuti műsoron lesz az új évad.
    Naruto - Végig megy, jövőre lesz egy fél éves ismétlés és már indul is a Shippuden
    Penge, X-Men - Jövő év tavasza
    Kilari - Ha véget ért a Deltora Quest
    DragonBall GT - Tonya szerint van egy új kitűzött időpontjuk, méghozzá Szeptember
    D.Gray-man - Amint lement az első évad, jön a 2.
    És lesz sok, sok ismétlés, meg egy halom bamba élőszereplős, köztük premierek is.
    FMA Testvériség utolsó része pedig úton, azt mondta, hogy a talán júniusba (nem emlékszem a hónapra) vagy júliusba leadják végre(remélik).
    Július augusztusban, gondolom ilyen tesztelésképp pedig minden hétvégén 9-kor "filmek lesznek" köztük élőszereplős premierekkel.
    Szintén más forrásból tudom, mivel az Elemental teeeeljesen leállt(tervek szerint nem örökre), ezért az Animax sem fogja behozni, sem a Death Note 3-at, se a Nana filmeket, se a LoveComot az idén, ez már szinte biztos. A MangaFan és az Elemental kiváró formációra váltott, az egyik teljesen beszüntette a kiadást, a másik csak visszavett belőle (5 kötet ezen a conon... mennyi ez már? O_O)."
  • PetruZ
    Az Aria ahogy indult, simán bekönyvelhető volt valami Toradora-szerű marhaságnak, aztán a 3. résztől elég rendesen átváltozott, az akció sokkal inkább előtérbe került és így már nekem is jobban tetszik. Jó, néhol ki kell kapcsolni az agyat, hogy hihető legyen egy-két jelenet, de sokkal jobb, mint az elején indult :) Most vége egy sztorinak, kíváncsi leszek, merre megy tovább.

Deadman Wonderland 5.: A kezdeti lelkesedés kezd alábbhagyni, a főszereplő srác egyre jobban ellenszenves ezzel az állandó picsogásával, és a készítők még rá is játszanak erre, ahogy húzzák-nyújtják az egészet. :/ Pedig a sztori jó, de sokkal pörgősebbnek kellene lennie sztem.

Exorcist 5.: Ez is egyre jobb, bár már az eleje is tetszett.
  • LasDen #45265
    én úgy vagyok vele, hogy a 2. rész negyedénél kukáztam...:D
  • Zomil
    Nemtok hogy vagytok vele, de igy ez a Hidan no Aria egyre jobb...ez az 5. rész már nagyszerü volt sztem...a zenéket meg nagyon jol hozzárakják a jelenetekhez :)
    Picit klisés ugyan, de nekem nagyon bejön a sorozat...

AA gyorsan kidobta az Anohana 5. részét: Egyre jobb a sorozat, ez is ilyen örök favoritnak néz ki egyelöre :)
    Csak ne lenne minden rész végén az az érzésem, h mindjárt elsirom magam...meh...
    Amugy menma kapcsolatba tud lépni a környezettel...akkor meg miért nem fog meg valamit(mondjuk vmi pálcikát v vmit és azt lobálná)...azzal elég könnyen be lehetne bizonyitani, h ott van...

Ao no Exorcist 05: nah ezis egyre jobbnak néz ki :)
  • LasDen #45263
    megnéztem vampire knightot animaxon (és stílusosan pont nem tudok aludni:D).....egész érdekesnek tűnik a sorozat....a szinkron nekem jó volt, hogy az eredetihez képest milyen ámtom....egyetlen problémám, hogy Fekete Zoltán ebbe is benne van....jó hang nagyon, de iszonyúan túl van használva....nem csak animében, de minden 2. sorozatban feltűnik a hangja....