72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Igen, azért nem mindig fordítók a hibásak a késésért. :)
  • Zomil
    Wow...az US(Albel mindenképp) kap legalább +100internetz pontot... :D
    Most vettem észre, h 2napja kaptam egy pm-et:

"Yo,
    Bocs a zavarásért, ígérem nem maradok sokáig.
    Isten tudja miért, de nem rakják mi a feliratokat shopra... AZONBAN mivel mindig olyan lelkesen érdeklődsz a feliratok után ezért megkapod a második részt előleg gyanánt, míg ki nem kerül a többi.
    Ez egyelőre commie-hoz van időzítve, remélem megteszi.

Csáó!"

ehh...ez most jol esett :)
  • Lelouch
    Jönnek a friss animék? :] Már ezt se lehet elmondani. :D
  • RelakS
    micsinált? :D
  • armageddon666
    Btw míg A+ volt fasza volt... Aztán azt gondolná az ember, hogy húúú Sony meg Animax, azt mekkora csalódás... hiába jönnek a friss animék.
  • armageddon666
    Mi történt megint?
  • zola2000
    na a gagyimax megint megcsinálta, nem hiszem el hogy ez az ország egyetlen "animecsatornája"...
  • Lelouch
    Még jó, hogy már nem nézem a Naruto-t se az Animaxon, mióta filler van.
  • LasDen #45335
    uh....animaxon a szinkron infinite loop-ba került....:D
  • Lelouch
    Na csak megvártam a magyar feliratot, így még csak most fejeztem be a Kami Nomi első évadját... Először is, aki még mindig magyar feliratra vár, az szerintem várjon egy másik csapatra, mert az utolsó részben is nagyon durva melléfordítások voltak... :D
    Maga az évad nálam egy 7/10-et ér, a folytatáshoz meg az eddigi ismereteim alapján már nincs sok kedvem... :S
  • Máté94
    Norageki OVA: CG.... pfejj. A történetet pedig illene rendesen elmesélni, mert ez így Pale Cocun-szint... :(
  • LeventeV
    szerintem törölve lesz, mert ez nagyon nem ide való
  • Zomil
    wtf...
  • Máté94
    Neeee.... xd
  • armageddon666
    lololololol
  • LasDen #45327

• Zomil
    akkor én vagyok a nub... :D
  • LeventeV
    elkaptam vagy 2 részt az animaxon a Nel-Pesche-Dondochakka trióval. rég nevettem már annyit
  • armageddon666
    Direkt van így...

"Itsugo" Ichigo helyett és "hilyánzol" a hiányzol helyett.
  • Lelouch
    Jah, ez egy Nel cosplay.
  • Zomil
    jolvan... :D

amugy amit #45316-ban linkeltem miböl van?
  • IMYke2.0.0.0
  • LasDen #45320
    jaaa....eddig nem vágtam ki akar lenni, de a hilyánzolról beugrott....ez az a lidérc kiskölök a blícsből ugye??? :D
  • Lelouch
    Ha ismered a karaktert, akkor már nem is olyan értelmetlen... :]
  • Zomil
    hint...hint..."hilyánzol"?... :D
  • Lelouch
    Mi nem értelmes a táblán?
  • Zomil
    jo csak annyira fájdalmas...ha már csinálok egy random táblát veszem a fáradtságot és megnézem, h egyáltalán értelmes-e amit odairtam... :D

ha ölelgetni kéne... :D
    (amugy ez miböl van?)
  • LasDen #45315
    ilyen mindig szokott lenni ha jól tudom...:D mondjuk ilyen csajt szívesen ölelgetnék...:D
  • Zomil
    pcdome is rakott fel képeket a con-rol...nézegettem öket...aztán megláttam ezt és besirtam(akinek elsöre nem esne le mit kell nézni...tábla...)
  • Zomil
    én meg várom a hétföre beigért részeket US-töl... :D
    miért is nem csodálkozom, h nem adják ki idöben...de akkor legalább ne adjanak meg idöpontot és nem idegesit... :D
  • LasDen #45312
    úristen steins gate mekkora király rész volt.....ááááh...:D csak ilyen legyen a folytatás is merha nem akkor nagyott csalódok....:D
  • efti
    talaltam hozza tabot, muszaly lesz megtanulni

nyanyanyanyanyna
  • efti
    Hihi ez nagyon imba :D
  • Lelouch
    Nah a To Love-ru manga immár teljes mértékben kivégezve... Nekem végig nagyon tetszett, az art nagyon szép, a szereplőgárda is szimpatikus... Összességében 9/10-et ér nálam, de csak azért, mert a Darkness eddig simán túltesz az eddigieken... :D
  • LeWyTy
    Ez off?
  • RelakS
    Akkor ez is tetszeni fog :D

• Seth
    Mindegyik Persona-ban ilyen lélek bizbaszokkal harcolnak. Ez 1-1 átirata lesz a játék 4. részének elvileg. Ott ilyen kártyákkal idézték meg őket
  • LasDen #45305
    nem arra voltam kíváncsi hogy mi köze hozzá hanem, hogy ebbe is ilyen lélek bizbaszokkal harcolnak a gonosz ellen csak ez érdekesebb és jobb lesz??? :D
  • Máté94
    Nem, elvileg semmi köze nincs hozzá.
  • LasDen #45303
    ez olyasmi lesz mint a Trinity Soul csak jobb??? mer akkor meglessük....:D