72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igen, azért nem mindig fordítók a hibásak a késésért. :) -
Wow...az US(Albel mindenképp) kap legalább +100internetz pontot... :D
Most vettem észre, h 2napja kaptam egy pm-et:
"Yo,
Bocs a zavarásért, ígérem nem maradok sokáig.
Isten tudja miért, de nem rakják mi a feliratokat shopra... AZONBAN mivel mindig olyan lelkesen érdeklődsz a feliratok után ezért megkapod a második részt előleg gyanánt, míg ki nem kerül a többi.
Ez egyelőre commie-hoz van időzítve, remélem megteszi.
Csáó!"
ehh...ez most jol esett :) -
Jönnek a friss animék? :] Már ezt se lehet elmondani. :D -
micsinált? :D -
Btw míg A+ volt fasza volt... Aztán azt gondolná az ember, hogy húúú Sony meg Animax, azt mekkora csalódás... hiába jönnek a friss animék. -
Mi történt megint? -
na a gagyimax megint megcsinálta, nem hiszem el hogy ez az ország egyetlen "animecsatornája"... -
Még jó, hogy már nem nézem a Naruto-t se az Animaxon, mióta filler van. -
uh....animaxon a szinkron infinite loop-ba került....:D -
Na csak megvártam a magyar feliratot, így még csak most fejeztem be a Kami Nomi első évadját... Először is, aki még mindig magyar feliratra vár, az szerintem várjon egy másik csapatra, mert az utolsó részben is nagyon durva melléfordítások voltak... :D
Maga az évad nálam egy 7/10-et ér, a folytatáshoz meg az eddigi ismereteim alapján már nincs sok kedvem... :S -
Norageki OVA: CG.... pfejj. A történetet pedig illene rendesen elmesélni, mert ez így Pale Cocun-szint... :( -
szerintem törölve lesz, mert ez nagyon nem ide való
-
wtf... -
Neeee.... xd -
lololololol -
-
akkor én vagyok a nub... :D -
elkaptam vagy 2 részt az animaxon a Nel-Pesche-Dondochakka trióval. rég nevettem már annyit
-
Direkt van így...
"Itsugo" Ichigo helyett és "hilyánzol" a hiányzol helyett. -
Jah, ez egy Nel cosplay. -
jolvan... :D
amugy amit #45316-ban linkeltem miböl van? -

-
jaaa....eddig nem vágtam ki akar lenni, de a hilyánzolról beugrott....ez az a lidérc kiskölök a blícsből ugye??? :D -
Ha ismered a karaktert, akkor már nem is olyan értelmetlen... :] -
hint...hint..."hilyánzol"?... :D -
Mi nem értelmes a táblán? -
jo csak annyira fájdalmas...ha már csinálok egy random táblát veszem a fáradtságot és megnézem, h egyáltalán értelmes-e amit odairtam... :D
ha ölelgetni kéne... :D
(amugy ez miböl van?) -
ilyen mindig szokott lenni ha jól tudom...:D mondjuk ilyen csajt szívesen ölelgetnék...:D -
pcdome is rakott fel képeket a con-rol...nézegettem öket...aztán megláttam ezt és besirtam(akinek elsöre nem esne le mit kell nézni...tábla...) -
én meg várom a hétföre beigért részeket US-töl... :D
miért is nem csodálkozom, h nem adják ki idöben...de akkor legalább ne adjanak meg idöpontot és nem idegesit... :D -
úristen steins gate mekkora király rész volt.....ááááh...:D csak ilyen legyen a folytatás is merha nem akkor nagyott csalódok....:D -
talaltam hozza tabot, muszaly lesz megtanulni
nyanyanyanyanyna -
Hihi ez nagyon imba :D -
Nah a To Love-ru manga immár teljes mértékben kivégezve... Nekem végig nagyon tetszett, az art nagyon szép, a szereplőgárda is szimpatikus... Összességében 9/10-et ér nálam, de csak azért, mert a Darkness eddig simán túltesz az eddigieken... :D -
Ez off?
-
Akkor ez is tetszeni fog :D
-
Mindegyik Persona-ban ilyen lélek bizbaszokkal harcolnak. Ez 1-1 átirata lesz a játék 4. részének elvileg. Ott ilyen kártyákkal idézték meg őket -
nem arra voltam kíváncsi hogy mi köze hozzá hanem, hogy ebbe is ilyen lélek bizbaszokkal harcolnak a gonosz ellen csak ez érdekesebb és jobb lesz??? :D -
Nem, elvileg semmi köze nincs hozzá. -
ez olyasmi lesz mint a Trinity Soul csak jobb??? mer akkor meglessük....:D