72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom mi lesz benne később, de az első rész engem letarolt - főleg a kezdés.
    Az arcok egyediek, jó a humor.
    Biztosan nem világmegváltó, de laza napokra tökéletesebbet nem tudok elképzelni. Ma este folytatni fogom, a koreai sorozat után.
  • Zomil
    és a 8 már rossz? :D
  • LeventeV
    engem annyira nem fogott meg, 8at adtam rá.
  • IMYke2.0.0.0
    "Hyakko"-sorozatba...
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap belenéztem a "Hyakko"-sorozatban [egészen pontosan, megnéztem az 1. részt]. Üde színfolt volt.

Ez a karakter ennivaló:

• armageddon666
    Pláne hogy nem jobbak mint az eredeti :D
  • Inquisitor
    Hát lehet a "farkas" közismert, de mint arra már más vitában (film) rá lett mutatva a rozsomáknak semmi köze a farkashoz, a karakter tulajdonságai meg egy rozsomáké NEM egy farkasé. Arról nem beszélve, hogy az X-men univerzumban van Farkas is ...
    Én viszont nem vagyok hajlandó nyugati átvett minták alapján készült animét nézni, még akkor sem ha jobb, mint az eredeti. Szóval semmi X-men vagy Odaát ...
  • LasDen #45376
    azé az dicséretes, hogy az animax a vasember és a rozsomák (nem is értem mért nem farkas lett, hisz közismertebb így talán csalogatóbb lett volna az embereknek) az új filmeknél megszokott hangokat (Fekete Ernő Tibor és Sinkovits Vitay András) megtudták nyerni az animékra....kíváncsi leszek x-menhez és pengéhez is sikerülni fog-e....pengénél nagyon örülnék, galambos petér nagyon jó...:D
  • LasDen #45375
    mazinkaiser skl 3. rész is megnézve....igazából semmi értelme nem volt de az jól volt megcsinálva...:D a végén mikor egy robot lón lovagolt kaiser azé az nagyon kemény volt...tisztára mint a halál lovasa....:D
  • Lelouch
    Ahogy nézegettem most a fejezeteket, az én fejemben is ugyanez a gondolat fordult meg... :D
  • armageddon666
    Persze hogy független. Ezért mondtam, hogy Animés Uncanny Valley. Ami már nem független, mert az animékre specializálódott formája. Nézz utána, de legjobb ha engem kérdezel róla mert 1 órája találtam ki

vagy inkább hagyjuk, elbeszélünk egymás mellett :D
  • LasDen #45372
    ilyet bazmeg én rajzolok...:DD
  • Lelouch
    Hűha, belenéztem a Hunter x Hunter mangába, és bizony a rajzolás nagyon nincs a toppon a legtöbb fejezetben... Egy példa...
    Ez százszor rosszabb, mint Kubo panel és háttérkezelése. Kár, mert a Greed Island Final után érdekelt volna a manga, de ez nekem túl igénytelen.
  • Malakai
    Uncanny valley eleve független a stílustól, médiumtól, de ez nem az szerintem, ahogy mondom, a furcsa hatást a béna animációval kelti.
  • armageddon666
    ANIMÉS Uncanny Valley. Szal ami az uncanny valleyben az emberi, az itt az animés. Olyan animés, de mégsem. Vagy nem tudom hogy mondjam el mire gondoltam :D Wikipedia szócikk Uncanny Valley. Ctrl+H, human -> anime. Kb.
  • Malakai
    Ez attól távol van nagyon.
    Egyszerűen szörnyű az animáció. A render, tehát a rajzolt hatás, fények, ilyesmi elég jó, a karaktermodellek rendben vannak. A textúrák viszont néhol rondák és az animáció az ami szörnyű, abszolút kezdő szinten vannak animálva a karakterek talán egy-két shotot kivéve, ahol már súrolja az elmegy kategóriát.
  • Zomil
    hát ebböl kb. az 1/4-ét ismerem is 2rész alapján... :D
  • armageddon666
    Ez valahogy olyan animés Uncanny Valley :D
  • Inquisitor
    Okarin simán paranoid skizó, ahoz képest még normális.
    Cris, nos ő még talán a legkevésbé ütődött karakter, de neki is vannak húzásai. Például céltalanul vitatkozik Okarinnal, meg tök logikátlanul dönt valamiben.
    Itaru eléggé ilyen antiszociális, perverz, kocka.
    Moeka még nála is rosszabb, élő szóban képtelen beszélni, többek között ezért még a hetedik részben sem derül ki mi a fenét is akar?
    Ruka női ruhákban rohangál fiú létére, és papnőnek adja ki magát ...
    Majuri meg egy infantilis személy, egyszerű néha mint egy fakocka.
    Suzuha lehetne értelmes karakter, mer tokos és sokat tud, de vele meg pont az a bajom, hogy állandóan "elszólja" magát, néha meg nekiáll titokzatoskodni, csak Okarin túl lüke, hogy vegye az adást.
    Ferris Nyannyan meg okos, értelmes, de akkora az egója mint egész Tókió. :D
  • Inquisitor
    Ez így túlzás, hogy a béna hősök a bejövősek. De.
    Japánoknál van az a rossz(?) szokás, hogy nem annak drukkolnak (pl. sport) aki JOBB, hanem annak aki jobban KÜZD. Nyilván a bénának sokkal jobban kell küzdenie, hogy ugyan azt elérje ... valami ilyesmi lehet a háttérben.
  • Prof William
    Szerencsére sok köze nem lessz + ahogy látom végre nem kreálnak valami sztorit mint A Trinity Soulban hanem egy az egyben viszik a 4 játéák sztoriját amit sztem jó ötlet. Mi ráknak találnának ki más sztorit hozzá ha már eleve adja magát?

Ezt mondjuk a filmeknél sem értem. Pl a Prince of Persia is remek lett volna homokszörnyekkel, idő erődjével stb. -vel erre csináltak belőle egy átlagon erősen aluli road moviet ami nyomokban tartalmaz dolgokat a játékról....
  • Lelouch
    Bár a húzás nem a legjobb megfogalmazás. Mindenesetre látjuk még a szánalmas oldalát... :D
  • Lelouch
    Lesz még pár szánalmas húzása Gantának.
  • Zomil
    hm...van benne igazság... :D
    mondjuk nekem már fel se tünik a töketlen föhös...sajnos csak minden 5. anime olyan amiben tökös/elején béna de késöbb tökös föhös van :(
    Pedig szivesebben néznék ilyen föhösöket, de hát tudom, h a japánoknak a szerencsétlenek jönnek be...
  • Malakai
    - Főhőst nagyon elverik, mozdulni se bír, hűdemeghal.
    - Főhős rájön, hogy "jaj, de hiszen én nem akarok meghalni" és agyonveri az ellent.
    - Főhős örül, de vinnyog* tovább.
    * Van Damme esetén gagyi beszólásait nyomja tovább, meg mutogatja a hüvelykujját.
  • Zomil
    ? :D
  • Malakai
    Deadman Wonderlandban ugye nem fogják még sokáig erőltetni ezt a Van Damme effektust?
  • Zomil
    jo hát mindenkinek hiányzik pár kereke(legalábbis akiket igy 2rész alatt meg lehetett ismerni), de azért az örült tudos szerep aki a néma telefonba beszél...eléggé kilog a sorbol... :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Fene a fejét annak, aki kitakarta Yuki gitározását az elején! --- Grrrr!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    150 dodóért én sem venném meg - de a hangulatkeltő videó tényleg hangulatot keltett hozzá.
  • Inquisitor
    "a csávo nem 100as"
    Még szerencse, hogy a többi szereplővel semmi gáz? :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Case03-ból jól értem, hogy randiznak Yukival?
  • Zomil
    nekem annyira nem tetszenek ezek a cgi cuccok :(
  • IMYke2.0.0.0
    Kérdés - válasz: igen, ismerősek lehetnek.
  • IMYke2.0.0.0
    The Reminiscences of Haruhi Suzumiya Quite Gorgeous
    Én már töltöm is a vigyijókat :9
  • LasDen #45348
    sket dance 7. rész nagyszerű volt....micsoda történetet hoztak össze erre a részre....fantastico....:D
  • Inquisitor
    S;G 07 - Az lehet lassú folyású kis történet, de mindig tudnak csavarni rajta egyet. :)
    Suzuha reakciói Okarin agymenéseire mindig figyelemre méltóak voltak, de itt ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amit művelt az "agymosás" szó hatására, az mindent visz.

Persze Okarin megint nem vette a lapot.
  • Zomil
    Nah S;G 02: micsoda trap volt benne... :D
    Aztamindenit nem rossz sorozat...fincsi john titor-os dolgok...fincsi idöütazás....egyik kedvenc témám... :D
    Mondjuk a csávo nem 100as(csöppet paranoiás),de a végén a banán durva volt...bár nem értem miért csak teleportra gondoltak, miért nem idöutazásra :)
  • Zomil
    nah ezért letöltöttem aegisub-ot...betöltöttem a videot meg a feliratot...ott ment...ujra elmentettem a feliratot és már megjelent rendesen a lejátszásnál is...franc se érti...
  • Zomil
    Denpa Onna 05: hatalmas ez a sorozat...amilyen egyszerü olyannyira leköt...
    Meme egy nagyon-nagyon beteg 40éves... :D
    Mikor copfba köti a haját...meg elkezdi nyalogatni Mako-t... :D
    Erio meg egyre aranyosabb...attol féleg egyszer cukorkák fognak kizudulni a monitorbol... :D

Steins;Gate 02...megnéztem volna, de valamiért nem megy a felirat amit kaptam :(
    Nem tudom miért 2lejátszoban is megnéztem...valami 5let?