72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Új fordítás került fel. Link az aláírásomban.
  • IMYke2.0.0.0
    "Hyakko végignézve.

Szerintem, egyszerű-de-nagyszerű sorozat.
    Az a kategória, ahol (végre) nem minden egyértelmű már az elején, és a legcukibb karaktert sem szerzi meg a végére egy srác.
    A deformok is, Vivaldi (Tél), a film paródiák / utalások - Mátrix, Ringu - és a humor (legutóbb írtam ugye, ahogy Suzume "bekajál"), a fantasztikus rajz és az egyszerűsítés kellőképpen egyensúlyban tartása, a szinkron hangokkal tökéletesen szórakoztató animévé teszi.
    Csak ajánlani tudom.
  • Ruley
    Azokat arra tartalékolom ha majd Ishihara kinyírja az ipart, és nem lesz mást nézni.
  • Győri Devi
    a Spiral Labyrinth-t és a A Hundred Billion Stars-t is láttad?
  • IMYke2.0.0.0
    Mittomén. Reflex 'vót'...
  • LasDen #45419
    megkérdezem bár érzem, hogy nem kéne....ezt minek írtad spoilerbe??? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Aoi Hana nem az, amit spoilerben írtál, hanem:
    [spoiler]Két gyerekkori barátnő elszakad egymástól, majd később találkoznak - miközben szerelmek is szövődnek, és végül egymásra találnak.[/url]

Nagyon jó sztori. Így zanzában nem jön át.
  • LasDen #45417
    hmm....gundamológia után lehet betámadom galaktikus hősöket....ha nem túl régi....
  • Ruley
    Nem annyira az a kérdés hogy ki hányat ismer, és az annyival felsőbbrendű lenne a többieknél, vagy valami, hanem hogy ezek között hány olyan van ami érdemtelenül ismeretlen, és a nagyokkal egy szinten ajánlanád.

Az Aoi Hana az jól rémlik hallomás alapján, hogy ilyen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tragikus-meghalós, vagy mással keverem?

Egyébként meg ha már a noname saját magam által előbb megadott definicióját használom, akkor részemről még a Legend of the Galactic Heroes is az, ami igaz hogy közismert klasszikus, és a MAL egyik legmagasabbra értékelt animéje, ehhez képest innen asszem csak én és Devi láttuk, szóval ebben a helyzetben tényleg felsőbbrendű vagyok nálatok.
  • LasDen #45415
    ez a gundam wing ha ilyen jó lesz végig nem fog sokáig kitartani....:D
    mondjuk érdekes, hogy a 00-hoz képest (jó más univerzum de akkor is) itt a kölkök nem ismerek egymást....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ízlések és pofonok...
    Én például behányok a mecha's only animéktől...
  • IMYke2.0.0.0
    Most lett vége a Hyakko 9. részének - Suzume körútját végigröhögtem.

Rég szórakoztam ilyen jól.
  • Máté94
    Én láttam Aoi Hana-t, de szerintem borzalmas volt. Nekem túl sok volt a nyál benne. :)
  • RelakS
    Aishiteruze Baby nagyon aranyos, a mangájának meg még rendes befejezése is van
  • efti
    szerintem mindenkinek vannak olyan animei amiket kis tarsasagunkbol csak o latott. Egyszer meglestem a MALos listakat akiknel tudtam es hiaba van nem egy tag 200+ befejezett sorozatnal nagyon kicsi a kozos metszete a listaknak. Meg persze legtobb szo az aktualisan futo animekrol esik..
  • Győri Devi
    túl sok ilyen "noname" van a listámon ami tetszett hogy soroljam :D
  • IMYke2.0.0.0
    Részemről nem verseny - egyszerűen közöltem, mi az, amit mástól még nem olvastam említés szintjén sem [mióta idejárok].
    Nekem a Shinigami is tetszett.
  • efti
    Az aoi hana nagyon jo kis anime volt, az a vizfestek szeru abrazolas nekem borzasztoan bejott. Amugy azon keves anime egyike aminek a mangajat is olvastam vagy olvasom.
    A Shinigami no ballad is erdekes valami volt, de attol annyira nem estem hanyatt.

Amugy most azon versenyzunk hogy mik a pop animek is mik nem? o.O;
  • IMYke2.0.0.0
    Hát nem tudom, mennyire noname, de még senki sem dicsekedett, hogy látta, én pedig megnéztem őket:
    - Aoi Hana
    - Aishiteruze Baby
    - Shinigami no Ballad
  • Malakai
    Én arra simán nem vérként tekintek, abban a harcban inkább az zavart...
    ...hogy hülyén volt elvágva a második fele.
  • efti
    ja, a cenzura valoban kisse fura benne
  • berlinboy6329
    Elkapta Bleach-fertőzés a 6. részt..Fekete vér?:(

Az nagyon rossz volt...
    Bezzeg leszakadt kezeket meg mutatnak rendesen
  • efti
    C 2-6 epizodok befejezve. Az elso epizod alapjan nagyon tartottam valami elb****tt kartyazos animeben, de egyaltalan nem banto benne a figth, hatarozottan pozitiv csalodas ert
  • zola2000
    A hunter x hunter nonamenek számit, az az egyik kedvencem, a másik a detective conan, az nem noname, viszont mintha valamiért innen nem sokaknak jönne be ... na mind1.
  • efti
    Ujabb, remelem joideig utolso windows reinstall utan vagyok. Valamilyen egyuttallas miatt epp mukodik is az MPC HC, ugyanakkor most valamiert azt csinalta a "C" masodik es harmadik epizodjanak megnezese kozben 1-2 alkalommal, hogy kb 1 masodpercet ugrott a kep. Ha van aki GGvel nezi az meg tudja erositeni (vagy cafolni) hogy a file ilyen, vagy nalam tortenik valami?
  • Lelouch
    Én lettem kiütve. :D Amúgy a Nyan Koi!-t innen tuti többen látták már, mint 2-3 fő, így ez már kiesik a kategóriából.
    Az én jelöltem a Hunter x Hunter, szerintem innen még senki se látta rajtam kívül... :D
  • Zomil
    innen sztem max a Fight Ippatsu! Juuden-Chan!! mondhato valamennyire no-name-nek...
    talán még a Nyan Koi! belefér a kategoriába :)
    nemhiszem, h más az lenne a listámrol
  • Zomil
    hoppá kiütöttem vkit, sry :D
  • Lelouch
    A k-on-t én végig se néztem, valahogy olyan érdektelen volt számomra.
  • LeventeV
    tokyo magnitude játszik, vagy az nem elég noname.

mondjuk még van 2 anime ami itt nem közönségkedvenc de nekem bejöttek: School Days és Devil May Cry (ez is olyan tipikus hétvégi lazuláshoz nagyon jó).
  • LasDen #45393
    hát őőő nemtom....
    Yakitate japan
    Sora no manimani
    giant killing
    she and her cat

esetleg....nemtom....:D
  • LeventeV
    "laza napokra tökéletesebbet nem tudok elképzelni" - ezzel tökéletesen egyetértek. olyasmi mint a samurai girls volt nekem vasárnap. nagyon jól esett.
  • LeventeV
    nem, sőt.
  • Zomil
    zene <3 :)
  • LasDen #45389
    mahou shoujo madoka magica (igen) amv.....vannak benne spoilerek (bár szerintem nem gáz) szóval 18 éven felüliek csak szülői engedéllyel nézhetik....

am 4. rész a sok szentimentális okossággal béna volt....a vége viszont jó volt...szép lassan majd csak a végére érek...:D
  • Zomil
    sztem nekem nincs ilyen... :D
  • Ruley
    Az valóban jó érzés, amikor noname animék között felfedez az ember egy váratlanul kiváló gyöngyszemet, és a híresektől viszont alapból ez az elvárás, amihez már nem biztos hogy felérnek, de azért statisztikailag viszont mégis csak az a valószínűbb hogy jobban tetszenek. Paradoxon.

Körkérdés: Kinek mi a leginkább kedvenc noname animéje? (A noname-et itt most definiáljuk úgy hogy amit ebből a topikból max. 2-3 ember látott).

• LasDen #45386
    először én is szkeptikusan áltam neki, de szép lassan a végére nagyon megszerettem...főleg Yui-t....:D
  • Máté94
    Hyakko nagyon jó, nekem nagyon tetszett, csak rövid. Sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni, de ez van. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kedvenc fórumozó társamat kell idéznem (ő játék témában írta, így módosítom kicsit): Az ember nem nyomhatja folyamatosan az AAA+ anime címeket az arcába, mert a végén immunis lesz a valódi, egyedi tartalmakra - kiegészítem: sokszor a "noname" anyagok szórakoztatóbbak, mint a hype stormmal bevezetettek.

Pl. az 1. rész alapján engem a K-ON! egyenesen hidegen hagyott (majd egyszer, valamikor végignézem őket).