72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem néztem végig az egészet de majd azis meglesz amúgy az első 5ről
5 és 4 majdnem hulltak a könnyek
3 legszívesebben megütöttem volna a képernyőt a két előző után
2 mi a fasz??????? top50be nem raknám be
1 ez?? top50be elfér de 1.????? -
Top50 anime zene a 2ch szerint(2000-2011) -
Albel-nek most lettek vége a vizsgáinak...azt mondta 2héten belül elkészül az összes eddigi s;g résszel :)
Azt meg nem tudja, h az US miért nem rakja ki az eddig kész feliratokat... -
ore-tachi.... -
Ez miből van? -
öhm... :D -
-
hm...én korábbra emlékeztem...akkor nem csoda h még nincs dvd se...majd nyár végén kapjuk meg gondolom...
Off: ma ne induljon el senki a törölközöje nélkül... :D -
decemberbe volt....az nem 2010 eleje...:D -
pedig 2009-es film...ha jol tudom...vagy 2010 eleje valami ilyesmi... -
én videót se találok...bár még dvd-n se jött ki asszem.... -
pont a yamatot akartam én is irni... :D
bár jo lenne megnézni...valami angol felirattal...de ilyet még nem találtam -
van negima film?? :D ejha...
am yamatora aszongyák van olyan jó....:D -
Melyik live action van olyan jó, mint az eredeti anime/manga? Én a múltkor a Negima live action-be néztem bele de egyből kinyomtam, hogy hű legyek a logómhoz, 2D >>> 3D. :D -
Nocsak, a Manglobe a következő KamiNomi részben pótolja a jelentéskészítő fejezetet... Kár, hogy az "ölelős" jelenet kihagyásával már odalett az egész legnagyobb poénja. :S -
Hú! Ez nagyon hangulatos! Ráállok, mint maci a mézes pálinkára! -
ugyanez csak mögé írod hogy live action...:D de nem olyan jó mint az anime...bár vannak jelenetek, amiko hozzák azt a hangulatot.... -
Hopp - az is van?! Megkérdezhetem, hogy annak mi a címe [nem letöltő hely kell]?
-
akkor már csak a live actiont kell megnézni...:D -
A 2 részest? Igen. Tegnap este szintúgy.
Nem kicsit árnyalta a dolgot.
-
az OVA-t is láttad??? -
"Saishuuheiki Kanojo" (Saikano)
Összességében egy atom-brutál jó anime, ami végig fenntartja az érdeklődésed azzal, hogy nem rág/vág az arcodba semmit (az ilyet amúgy is szeretem) a múltról, a miértekről, és agyalhatsz folyamatosan.
Ha röviden kellene jellemeznem, miben is nagy ez az anime: emberi érzések...
Én mindenféle review, videó megnézése nélkül vágtam bele, egyedül ezen kép hatására. Nagyon nem bántam meg!
Aki ezt kihagyja, nagy hibát követ el. Én kötelezővé tenném.
-
Utazótáska egészen más téma... :)
-
Csak ezért nem megnézni egy ilyen jó animét, öreg hiba! -
én most jöttem rá, hogy a pokémon a pocket monster rövidítése....:D
(ez olyan mint amikor 10 év után rájöttem mi az a csk-1) -
de nem fogja...:D -
belevágnék, csak mindig bennem van, h na talán holnap kiadja US és akkor várok még 1 napot... :D -
hát ne várj tovább....vágj bele...a tortába.... -
Behoztam a tiger and bunny lemaradast is. Meg mindig inkabb amerikai munek tunik mint animenek, de ettol fuggetlenul jo sztori -
ő Neo a mátrixbol... :D
nah lassan mostmár tényleg neki kéne esnem azzal a kaki magyar felirattal :D -
azt titor megmagyarázta annyival, hogy ő a "kiválasztott"...neki meg van a képessége hozzá...:D -
Inquisitor #45633 Az is érdekes, hogy mindig Okarin emlékezik az "eredeti" idővonalra csak? Miért pont ő? -
Inquisitor #45632 Én is most nézem ... -
Előszedtem folytatni a GTO-t, de valahogy nagyon nem jó, hogy Onizuka hangja ugyanúgy beszél, mint Alaindelon-ként. :D -
Arra mondjuk en is kivancsi leszek :) -
steins gate megint azta kurva volt...:D
[spoiler]de nem értem....vonalat váltott okarin és rukako is úgy viselkedett mintha lány lenne....én nekem úgy tűnt hogy lány lett....de ha nem, akkor meg mi változott...?? :D -
Inquisitor #45628 Nocsak, új Ghibli mozi? :) -
Az ez előtti VN-jüknek, a LITTLE BUSTERS-nek pedíg lassan épp kész az angol fordtása.
Mire a Key kész les az ez utánival, a Keanu-val, addígra ennek is lesz fordítása, 1-2 év múlva. -
Itt a pontosabb lista, ezen van még Last Exile 2. évad, és Morita-san Wa Mukuchi (négy-lányos slice of life) -
sikerült bekapcsolni a tv-t megint... hát hol volt hagyva? hát csak nem az animaxon XD
a magyar szinkron színészek a nyögéseket biztos gyakorolhatják mert nagyon jók... XD