72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Yeah - megvan a Saikano Live Action is. Este megnézem :)))
  • LasDen #45743
    C milyen elmélkedős, visszatekintős rész volt....aszittem a 2. fele recap lesz, de csak ment a beszélgetés....:D jó volt....
  • IMYke2.0.0.0
    Amikor nézek egy alkotást és találok benne ilyet, akkor igen, kigyűjtöm - de csak abból, amit nézek.
    Mert, gondolom, a neten sok ilyet lehetne találni...
  • armageddon666
    ezeket gyűjtöd? :D
  • LasDen #45740
    az ilyen kamu nevekből eddig a legjobb a place promisedban volt a pepsi-popsi átírás......:D
  • IMYke2.0.0.0
    Sumomomo Momomo - 01x10 - Sanae's Fiance Appears - TryStation 2

• LasDen #45738
    engem amúgy se nyűgözött le a gantz anime úgyhogy engem nem zavar majd ha más lesz a film.....ha jó akkor jó...:D
  • Zomil
    "Sherloli" ezen felnevettem... :D

amugy meg mind3 tetszik, szoval kénytelen leszek nézni mindet... :D

Bár igy elsöre a Meiro no Croisée annyira nem szimpatikus, viszont a másik 2 tetszik :)
  • Ruley
    Válasz 'Zomil' üzenetére (#45733)
  • Ruley
    Attól függ mi is tetszik benne legjobban.

Ha a könyvtárba bezárt, Rie Kugimiya-archetípust idéző domina-tsundere, akkor tényleg a Dantalian no shoka lesz a nyerő.

Ha a századfordulós európai környezet hangulata, akkor inkább a Ikoku Meiro no Croisée.

Ha meg a Sherloli Holmes féle krimi, akkor a Kamisama No Memochou.

Ha meg mindhárom, akkor örülj, mert úgy tűnik az egész nyári évad a Gosick különböző aspektusait fogja imitálni. :P
  • Inquisitor
    Gantz - Perfect Answer (Part II) hogyan készült video
    Epikus, városnegyed lerombolós, kardozós harci jelenetek überelnek mindent az első részből.
    Vigyázat mert spoiler hegyek vannak benne! Érdekes, hogy az OST már 4 hete kapható, a film meg csak novemberben jön ... ja és persze nem sok köze lesz se a manga, se az anime verzióhoz. Én ennek kifejezetten örülök. Anno a Galaxis Útikalauzból volt hangjáték, könyv, hangoskönyv, filmsorozat és film. És mind más volt, még is jók voltak.
  • Zomil
    szeretem nagyon a gosick-ot, de örülök, h lesz hasonlo sorozat :)
  • IMYke2.0.0.0
    Mert amikor a fiúval volt lehetett önmaga is... máshol meg nem [sőt, ugye az a bizonyos eset, a tévé fényénél... ott hangzik el egy felnőttebb szájából ELŐSZŐR az, hogy ő még kislány [és ő úgy is néz rá, másokkal ellentétben]].
    Ez így volt tökéletes.

• armageddon666
    Csak ha épp szóba kerül :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedés esete állhat fenn: nálam a "coolság" nem egyenlő a harccal. A csaj maga cool, menő, szuper, kiemelkedő, tetsző, vagy stb...

• Máté94
    De könnyen túlteszed magad rajta :D
  • LasDen #45728
    "...director Albert Hughes has departed from the live-action adaptation of Akira. According to the report, Hughes departed amicably due to "creative differences" on the film, and the studio still intends to keep the film on a fast track."

ez a film a büdös életbe nem fog elkészülni.....
  • Inquisitor
    Idózavarba kerültem, eltűnt pár oldal vagy miért megint a "Macross F az nem Mecha vagy még is" kérdés van a palettán? Vagy ezt így 5-6 oldalanként újrakezditek? :)
  • Zomil
    Akkor jön a Dantalian no shoka...ránézésre hasonlo lesz, mint a gosick...reméljük ugyanilyen jo is lesz :)
  • Máté94
    Eléggé. Jajj, mi lesz ha ennek egyszer vége lesz. :(
  • Zomil
    jo rész volt :)
  • Zomil
    yay :)
  • Máté94
    GOSICK 15 AA-n Zomil! :)
  • RelakS
    túl sokat nyavalygott a barátjának ahhoz, hogy cool legyen szerintem. Aranyos (bár kissé nyávogó) lány fegyverrel keverve.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy érdekes, hogy amíg a pasijával volt, kislánynak rajzolták, amikor a katonával, akkor egész nagylánynak.
    Spoiler a katona miatt ;)
  • armageddon666
    Szerintem meg pont ő való a cool listára, és mondjuk a Vexille meg Appleseed karaktere egy badass listára :D
  • LasDen #45719
    de én még azzal se találkoztam....
  • Lelouch
    4chanra raktak fel képeket ma az első részből, úgyhogy RAW valahol már biztos van, felirat kérdéses mikorra várható.
  • LasDen #45717
    mellesleg...katte ni kaizou-ról valaki tud valamit....elméletileg tegnap megjelent de nem találok róla sehol semmit....lesz, nem lesz vagy mi???
  • LasDen #45716
    szerintem chise nem való egy ilyen listára....az ereje az hatalmas de nem úgy harcol mint yurippe vagy mondjuk shiki......
    most eszembejutott amit mondtál, hogy a friss élmény mennyire befolyásoló lehet...:D

egy ilyen cool listára Kagura vagy Tsukuyo is fel férne....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem (és ez nem sorrend):

• IMYke2.0.0.0
    Az IMYke2.0.0.0 a 2. nickem.
    Az elsőt 2000-ben regisztráltam be, még egyetemi kollégiumban, nem saját gépről, hanem számtechteremben... és bizony, nem is látogattam ide [akkoriban WRZ volt a fő profilja az oldalnak, FTP-szerverrel, ugye].
    Majd, amikor jött a profilváltás, és az első komolyabb fórummotort is megírták [meg addigra el is kopott a jelszó a buksimból], újra regisztráltam, ezzel a becenévvel.
    Tehát, voltaképp 11 éve vagyok itt, de 10 éve ezzel a nickkel.
  • Lelouch
    Hitaga is Misaki? XD
    Amúgy ha már cool csajok, szerintem felférne a listára például Yoruichi, Kallen és Evangeline is. :D
  • LasDen #45712
    nem csak 10??? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Idézőjeleket nem véletlenül használok ám, immáron 11 éve itt az SG-n :)))))
  • Lelouch
    Több száz klasszikus? :D Annyi nem hiszem hogy lenne... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs baj

Lelouch: még majdnem több száz megnézendő / megnézni kívánt "klasszikusom" van - mechás/harcolós témán kívül.

Hangulat ember vagyok. Most például "Sumomomo Momomo"-t nézem lazításként, egy komoly Saikano után.
    Lehet, hogy 1 év múlva csak harcolós/rakétákat kilövős/levegőben percekig állós/talpig fémbe bújós/meg egyéb "mechás" cuccok függője leszek... [most, szerintem nem]
  • armageddon666
    Hát ha már cool anime csajok:

Homura OK
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Időmegállítással odahord egy seregnyi fegyvert? :D Mi ez ha nem cool?

Hitaga és Misaki is azok, esetleg Saber is, de ő már inkább Revy meg Balaikaval a BADASS kategóriába tartoznak :D
  • Lelouch
    Nem akarlak rábeszélni semmire, de így jópár klasszikustól megfosztod magad.
  • armageddon666
    #define mecha ...

Macross F nem az.

Egyébként el van nézve :D Nem szóltalak le, hogy de tájékozatlan vagy, felvilágosítottalak, hogy nem úgy van ahogy sejted :)

btw: Evangelion? :) Az inkább mecha.
  • IMYke2.0.0.0
    #45701...