72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    jah, h mostmár az is megtörténik :)
    végre vmi elörelépés :)
  • armageddon666
    Az Imyke féle cím helyett logót tegyünk bele bannerek tök jók, csak így nem valami egységes az egész :S Mindenképp jobb irányvonal lenne, csak pl. anno Gintama logót istenért sem találtam mikor kellett volna :(
  • LasDen #46103
    de nem értem...nem láttad a végét??? én is ezt kérdeztem, de a rész végén pont ez történt....
    a kép alapján én azt nem értem, hogy a faterját mé nem érdekli, hogy a kölök nem az ágyában alszik....:D
  • Zomil
    ezt én már kb. 4résszel ezelött kérdeztem a topicban... :D
  • Malakai
    AnoHana 8 - Arra már igazán lehetne valami magyarázat, hogy...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...Menma miért nem emel fel tárgyakat amit mások is láthatnak, hisz mostmár ő is jelét akarta adni, hogy ott van. Tudom, nem ez a sorozat lényege, de mégis zavar. :) +kép
  • Lelouch
    Pontosabban tajvani... :D És szerintem meg elég gagyinak tűnik.
  • Zomil
    hát mal-on a manga topikjában is irkálják :S
  • armageddon666
    Egyrészt: miért kínai?
    Másrészt: egész jó O.o
  • LasDen #46097
    de én az előzetesben is mintha láttam volna valamit....nade majd kiderül ha megnézem....
  • Máté94
    Én is láttam, de hihetetlen, hogy egy pletyka miatt már mindenki ohh, ihh, áhh. :DD
    Még FFnF is bevette :D
  • LasDen #46095
    ajjaj...AA-n egyre inkább mondják, hogy a No. 6 erősen BL-es lesz....ettől kicsit eltántorodtam....
  • LasDen #46094
    bár az eredetit még nem láttam, de ez annyira szarnak néz ki, hogy meg kell nézni...:D
  • Lelouch
    http://www.youtube.com/watch?v=8A-dlVUKmmw
    http://www.youtube.com/watch?v=htYYiIf6zIU
    http://www.youtube.com/watch?v=wIQgmek70bY
    http://www.youtube.com/watch?v=LracniJXTDA

Hayate no Gotoku live action trailerek. A véleményemet azt hiszem felesleges leírnom... :D
  • armageddon666
    Játszottam már :D Egy egér support vagy valami jó lenne :D Vagy hogy legalább normálisan fusson és ne vibráljon :\ de még akkor is nehéz lenne XD

Mondjuk easyvel sem jutok tovább mint Lunatickal :D
  • Zomil
    jo hát azokhoz már Neo-nak kell lenned... :D
  • Győri Devi
    én is így vagyok vele :D méghozzá könnyű fokozaton és még van 3 nehezebb szint :D
  • Zomil
    nah azok télleg nem könnyüek :D
    örülök, ha megcsinálok 3-4 pályát :D
  • Győri Devi
    játsszál Touhou bullet hell-eket ha tudni akarod mi a nehéz :D
  • LasDen #46087
    nem is azt mondtam...de mostani rész már inkább unalmas volt....talán az a baj, hogy sehova nem megy a sorozat...a karakterek csak vannak bele a világba és nem akarnak semmit se csinálni csak egymással lógni....
  • PetruZ
    Eddig sem szólt semmiről. De attól még nézem. :)
  • Zomil
    en csak sajnos a 3/4-éig jutottam el, aztán elveszett a mentésem, vagy valamiért nem tudtam hozzájutni egy ideig...aztán ujrakezdeni nincs kedvem ahhoz tul hosszu, befejezni meg ahol abbahagytam nincs értelme, mert már régen játszottam vele...
    De ennek ellenére nagyon jo játék, maradando emlék amit vele töltöttem, hála a nagyszerü történetnek :)
  • LasDen #46084
    hmm....a channel már annyira nem szól semmioről hogy kezd unalom lenni...
  • efti
    FF7 FTW!! En 2x vegigtoltam egymas utan, egyszer csak ugy magamtol, egyszer utanna meg guide-al, ugy hogy minden lehetseges dolgot megcsinaltam mindenhol, max szinture huztam a karaktereket stb :)
  • Seth
    De ugye nem azért mert nehéz volt? Inkább nem fekszik a stílusa,nem?
  • IMYke2.0.0.0
    Final Fantasy 7-tel próbálkoztam annak idején. Mission Impossible volt.
  • armageddon666
    BlazBlue Score Attack módban eljutottam Rachelig. Gyorsan kiderült, hogy Unlimited módban van. Szinte perfectre vert :( Nehezek ezek a japó játékok :D
  • LasDen #46079
    anohana nagyon jó volt, de 1 kérdésem maradt....ezt mér nem csinálta már meg előbb???
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a koreográfia tetszik?
  • armageddon666
    Ellenben vámpírfogak + KYUUUUN! + ááááááááááhn = win :D
  • armageddon666
    nem tetszenek a koreográfiák :S
  • LasDen #46075
    C aztán bekeményített...az előző rész így olyan felvezeetésnek tűnik....kemény dolgok lesznek itt az utolsó 3 részben.....
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanaz THE iDOLM@STER 2 S4U.
  • IMYke2.0.0.0
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=rzkHA2r3ipc]Miki's version of "Kyun! Vampire Girl"[/URL]
  • IMYke2.0.0.0
    "Colorful" - [2010, Movie]

Semmi köze az azonos című, 16 rövid részes agymenéshez.
    Olyan rövid a szinopszisa, hogy gyakorlatilag 2 bővített mondatban leírható lenne, de... nem is az a lényeg, és nem is áll szándékomban leírni.
    Alapvetően a történet "könnymorzsolás" faktora közelít a nullához, de van benne egy jelenet, ami személy szerint engem - aki néhány éve veszítette el az Édesanyját [a Mindenét] - nagyon meghatott, gyilkos mód torokszorító volt.

A történet alakulása során volt egy olyan pillanat, amikor kiszaladt a számon egy "rohadj meg te hálátlan geci!" felkiáltás, és majdnem repült az öklöm a nagy monitor felé...
    A srácot péklapáttal vertem volna "halálra".

De, ahogy lenni szokott egy (kezdetben) ellenszenves karakter esetében, itt is történt némi változás.

Ajánlom a sztorit azoknak, akik még nem látták (van ilyen?), és aki - ha csak minimálisan is - már unja a heti sorozatokat, meg az azokra várakozást, mert ha bele tudja élni magát a történetbe, akkor tud tetszeni.

7/10
  • IMYke2.0.0.0
    Off.
    Az idiótája... - Chinese Boy “Sells Kidney to Buy iPad”
  • LasDen #46070
    de ahhoz képest, hogy szupertitkos, okarin szinte mindenkinek elmondja, mégha akaratán kívül is...:D
  • Inquisitor
    Steins;Gate Ep9 ütős volt. Ferris Nyan Nyan nem különben. Szelídített Okarin is :)
  • LasDen #46068
    túl hosszú...:D
  • armageddon666
    Manga esetleg? :D
  • LasDen #46066
    ó mily' kegyetlen e világ.....