72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nyugi, nem Albel fogja fordítani... XD -
nebassz....meh :S -
lehet hogy nem...:D -
AA elcserélte Dantaliant Blood-C-re US-el.... :/
Na, már látom, hogy hónapokat kell várni egy feliratra. :( -
Gosick eleg semmilyen volt ma :( -
hmm...érdekes lesz......és kugimiya rei nem loli szerepben....:D
-
erre az Iroha részre nem sokat lehet mondani....:D de a végén mikor mindenki megakarta látogatni az egy kicsit giccses volt, de a végén jót derültem rajta....:D -
azt nem néztem... :D -
Azt hittem, saját kézzel rajzoltad, PS-ben.
Azért, így sem rossz teljesítmény.
-
a kép neve sem segített?? :D -
hm...nem ismertem fel, h Ikaros van rajta... :D
igy, h megmutattad, h miböl csináltad már feltünt :D -
nem én rajzoltam persze...:D csak tegnap unatkoztam (2 filmet is megakartam nézni, de 10-15 perc után kinyomtam őket) aztán máshoz se volt kedvem így ps-ben kicsit szórakoztam....arra jó volt, hogy az az 1-2 óra elmenjen azzal a 4-5 képpel....aztán gondoltam ez meg a másik jól sikerült így megmutatom...:D
Imy ha félreértetted bocsánat...
ja és akkor már...a kép ez meg ennek a trükközéséből született...:D -
az is elképzelhetö :)
de majd ugyis kiderül... -
Inquisitor #46172 Mi van ha nem az van amit írtál ... hanem:
Spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a lánya, hanem a testvére, akit vagy amit az apja vesztett el?
Amúgy ez a komplett országok leépülése és vagy eltűnése elég zora, sejtettük komoly lesz még a történet, de mi jöhet MÉG a következő részekben? -
De nem te rajzoltad mi? :)
Sejtettem azért, hogy nem egygombos :D De egy "egyszerű" szűrő/képmontázs. (Btw a PS ilyennemű használatánál ragadtam le kb. Bár már próbálkoztam pen toollal alkotni valamit. Saját betűket, ilyesmi) -
azé több van ebben mint 1 gomb megnyomása...:D -
PS-használat megy. :)
Inkább az egeres rajzolás lenne tragédia :) -
Bár, egy digitáblával próbálkoznék - régebben rendkívül sokat rajzoltam (hagyományos módon: grafit ceruza + papír). -
Vagyis megnyomni a "Pencil Sketch" gombot a szűrők között? :DDD -
Én soha-nem leszek ilyenre képes.
Nagyon ügyes vagy! -

-
tegnap éjjel eléggé unatkoztam aztán kicsit nyomkodtam photoshoppot...ez született belőle........meg még 1-2 de azok már nagyon egyszerűek...:D -
perfect! -
Toujo után biztos megint lesz vagy 10 rész filler... :D -
an....
belzeebub olyasn lassú.....100 rész mire találkozik tojo-val, másik 100 rész mire lerendezik egymást...kurvára unom már ezt a izét...lépjenek túl aztán legyen valami más...:D -
Bőven belefért - és most már hosszabban, áthatóbban is bámul rátok Lucy :) -
Igen, az első köztest újra be kell tenni.
Megnézem majd, hogy beleférek-e így a 8 kbyteba.
-
Inkább csak yangire. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konkrétan sehol nem mondják, de nekem ez jött le abbol, amit azzal az álomszerü valamivel mutattak... :) -
Egy apró finomítás azért még ráférne :) Ha jól látom lecsukás után egyből felnyitja. Mármint a kinyitásnál mintha csak 1 frame lenne. Szerintem egy közteset beletehetnél, mikor már majdnem nyitva van teljesen, de még nincs. -
Nem is volt olyan nehéz megcsinálni a pislogást. Sokkal nehezebbnek véltem előtte. -
Köszönöm, és köszönöm!
-
Jó logó :)
[Indoanime-Hikari] 720p -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én lemaradtam, de hol volt szó arról, hogy Msyu Kimimaro lánya? -
értem és köszönöm a választ
-
nem emlékszem, h lett volna benne :) -
A "Gekijouban Gintama Shinyaku Benizakura Hen"-ből csak DVD "kiadvány" (ezerhuszonnégyszer ötszázhetvenhat) létezik, vagy csak én nem találok überszuper minőségi kiadást?
-
a Yumekui Merry-be van cenzúra? -
ezt meg csak ugy... :D
Aki nézi a Denpa Onna-t inkább annak szol :) -
csak egy picit...:D