72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
-
Eh,.
-
Eh, te tudod.
-
Eh, inkább hagyjuk.
-
Miért olyan nagy szám ez?
A valóságban is láttam már 12 évest aki sokkal fejlettebb volt a koránál, és nem egy 2x évesnél is.
-
Nem csak a melle, de így a képről a magasságbeli különbség nem igazán jön át. -
12 évesnek nagyobb a melle, mint a 25 évesnek? :D
Ha véget ér, majd megnézem. -
nem látom a problémát... pedobear approves -
Ilyenből jöhetne egy Stiyl kontra Komoe-sensei összehasonlítás is... :D -
A spoilert van egy olyan érzésem rossz helyre tetted...
Csak azért nem vagyok morcos, mert ennyit a previewból meg opening/endingből sejteni lehetett. -
nem bírtam ki, megnéztem gintama.....de ejha volt ám...gintoki végén micsinált te jó ég....ilyennek se lehetett látni az eddigi részekben, előbújt shiroyasha....
[spoiler]de valahogy nehezemre esik elhinni, hogy otose meghalt...az ilyen sorozatokra nem jellemző pozitív szereplő halála.... -
Már jön a 8. is. -
Tény, nem a legjobb anime, de én biztos nézni fogom, meg volt a maga szórakoztató oldala... :D Értelmesebb dolognak meg ott lesz pl. most nyáron a Nura 2. évad. -
én azért várom...nekem tetszett... :D
és gondolom nem véleltenül jutott el 7LN kiadásig :) -
Engem annyira nem érdekel, egyszeri poénnak jó volt hogy most már ilyet is láttam, de egyébként a szereplők jellegtelenek, cselekménye nincs aminek kíváncsi lehetnék a folytatására, szóval felőlem akár valami értelmesebbre is is fordíthatná az energiáját a DEEN. -
2 jó hír egyből ébredés után....juppíí...:D
zombiet nem vártam hogy kap 2. évadot...
viszont a gundamra nagyon kíváncsi vagyok....pont éjjel kezdtem el az unicornt...:D -
Kore wa Zombie Desu ka? Gets 2nd Anime Season
Na erre se kellett sokat várni. :D -
A múltkor felmerült, hogy vajon mikor lesz új Gundam sorozat. Nos úgy tűnik, már nem is kell olyan sokat várni rá... :D
"According to Bandai, a new Gundam series will be announced at a press conference to be held on June 13th at 1:30pm JST." -
Számomra tanulságos olvasmány volt: “Why Do Japanese Use Circle = Correct & Tick = Incorrect?”
A két utolsó a legjobb - egyik azért, mert az egyetlen értelmes, a másik meg azért, mert humoros:
“Foreigners are always trying to push their culture on others. Japan hasn’t done that since the war.”
“I first became aware of this difference when I took a simple overseas training test. At first I was like ‘yay, I got them all right!’…”
-
jah nem volt rossz...
valószínű soha...max shiemi előtt...de persze az is tipikus véletlen lenne...:D
már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy izumo szemöldöke honnan ismerős, de most a rész elején beugrott, hogy Muginak is ilyen van keionba...:D -
Nah Ao no Exorcist megint jo volt...kellemes sorozat :)
Mondjuk kiváncsi vagyok mikor fogja már a többiek elött kihuzni a kardját... :D -
újfent bezsebelem az elismerést.....:D -
3 vs 0 szavazat alapjan Ao no exorcist dobva, a world god only knows lemaradasom meg valamikor a heten behozom
edit: akarki is csinalta az alvos K-on! bannert, nagyon jo lett :) -
Szerintem viszont teljesen rendben volt a rész, még csodálkoztam is magamon, hogy most nem nagyon tudnék belekötni semmibe... :D Mondjuk innen muszáj pörgősebbre fogni, mert 4 részre még maradt 7 fejezet + még valami lezárás féleséget is kellesz rakni a végére.
Amúgy kövi részben az undertaker kiscsaj elég beteg lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mondjuk elég túlzás már, hogy mekkora kardot használ, nagyobb mint saját maga... :D Ki ez, Guts? XD -
a jobb félni mint megijedni elvet alkalmaztam :D -
gyanus nekem is (ennyi meg csak nem spoiler :D ) -
ilyen szervezkedős volt...:D -
Deadman 08: elég unalmas rész volt... -
[spoiler]az előzetesből nekem úgy jött le, hogy köv résztől ilyen Ko-chan vs Kissuisho dolog lesz... -
ざわ...ざわ... -
Jah. :D -
zawa zawa -
hanasaku iroha 10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy darabig nekem is kisse filler erzesem volt az epizodtol, de azt hiszem ennek ellenere sem volt felesleges a resz, ez a bizonytalansag es elfogadas iranti igeny meg alighanem elo fog kerulni a sztori soran -
durva logó...:D kaiji??? -
Hogy ne kérdezgesd tovább a feliratokról? :D US-fórumon érdekes módon nem tudnak a csapattársak semmit. -
hogy bevédje magát??? -
hát én kérdeztem töle privátban és azt mondta megvan vele...most minek hazudna... :S -
a lektor, a formázó az időzítő a kódoló meg mittom én még milyen posztokot nem találnak ki :D -
Van is rá valami bizonyíték, hogy tényleg lefordította? XD Amúgy Index felirat meg lassan 3 hónapja nem jött már ki új. -
az a baj, h nem albel-el van a gond...pl. ö már a steins;gate-et is 8.részig leforditotta...mondjuk jo kérdés, h ilyenko meg akkor ki a hibás...