72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
uh...steins gate megin megkevert....én eddig aszittem hogy okarin ilyen 25-30 körül van....erre most kiderült, hogy olyan korú mint én...:D mondjuk nem gurult most tovább a történet.... -
am én meg pont most akarom elkezdeni a school dayst...na nem az animet (nem vagyok kíváncsi a nice boatra :D) hanem a visual novelt...az jobban érdekel mint a sorozat...:D -
jah igy már értem :)
hm, hát akkor ez is felkerült a nyári listámra, igy ez alapján a pár jelenet alapján nagyon be fog jönni... :D -
Érdekes meglátás, de szerintem nem menti fel a tettei alól az, hogy nem vígjátékban szerepelt... Nálam ő a legalja. -
Itsuka Tenma no Kuro-Usagi
Én "Egyszer volt, hol nem volt egy Fekete-Nyúl"-nak fordítom :DD -
gondoltam, hogy beírom, hogy mik vannak benne, de mivel a végén elmondja a címeket, úgy véltem mindenki megérti....tévedtem....:D
egy oldalnak ilyen promo videója....a 3. anime meg Itsuka Tenma no Kuro-Usagi....ha a címét nem láttad, akkor azt se láttad, hogy 8-án indul :D -
en altalaban inkabb a szerzot szoktam tudni gyulolni mintsem a karaktereit... -
ez mi amugy? :D
amugy mi a 3. anime?(értelemszerüen a zombie-t meg az sno-t ismerem) -
van benne valami.
school days-es kommentre: hát ez is egy megkozelítés
-
Zombie Tenma no Otoshimono...
a vége az tök jó...:D
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kb. az egyetlen szereplő volt a sorozatban akinek volt valami halvány fogalma a monogámia intézményéről, a lányok voltak akik egymás után vetették rá magukat még akkor is (főleg akkor!) amikor már tudtak a többi lányról.
Vesd össsze akármelyik hárem főhőssel, aki folytton ráesik a törülközőben lévő lányra, aztán már épp elkezd nyúlni a törülköző alá a keze amikor rájuk nyit a másik lány, aztán megy a vicces kiabálás, a következő epizódra meg elfelejtik az egészet. Itt is ugyanez lett volna, ha nem mások az univerzum szabályai.
Magának Makoto-nak az egyetlen jellemhibája az volt hogy szarul tudott nemet mondani. -
Szavazás alapúak ezek a listák.
Egyébként nem, tényleg hallottam már róla, hogy Shirley nem népszerű a rajongótáborban, gondolom főleg a mecha-kedvelő nézők miatt, akik szerint ez a sok csajos rinyálás csak az időt veszi el a pusztítástól. -
"Makoto meg igazából szerintem nem rosszabb mint bármelyik háremvigjáték főszereplője, csak megszívta hogy nem háremvígjátékban él."
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én Shirley karakterét jobban szerettem, az egyik kedvencem volt a sorozatban, de olyan szempontból Euphemia viselt meg jobban hogy az tényleg nagyon gusztustalan módon kegyetlen volt amit kitaláltak neki.
Egyébként én soha nem azonosultam az ilyen karakter-gyűlölettel, még az ilyen QB féléket is csak simán érdekesnek találom, Haruhit és Kirino-t kimondottan szeretem, Makoto meg igazából szerintem nem rosszabb mint bármelyik háremvigjáték főszereplője, csak megszívta hogy nem háremvígjátékban él.
-
a lista készítője szerintem nem látta a code geass-t.
ez talán valami troll lista és pont azért tette magát az első helyre, vagy nem tudom.
-
Nah ezaz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtudom, de engem ami vele történt jobban megviselt mint ami Euphemia-val történt... -
Hát inkább... első résztől kezdve :D Na jó, talán a másodikig kibírta. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két évad, mindkettőben vele basztak ki a legjobban. Még most is szarul érzem magam mikor felidézem. Két tragikus kulcsmotívum és KURVÁRA nem érdemelte meg. Haljanak meg a Shirley-haterek bazz -.- -
Suzaku-nak inkább lenne helye a listán... :D -
Listmaker, QB, Saji...
Kallent a CC fanok esetleg.
SHIRLEY??!?!?!!? -
az 1. a legjobb :D
Kallen és Shirley felsorolásán én is néztem...haruhi, meg acc is leginkább idönként idegesitö, de nem mindig...
de természetesen egy ujabb idiota lista... :D -
Érdekes egy lista, főleg Kallen és Shirley meglepő számomra... -
megin egy hülye lista (én meg, hogy berakom)...:D
most azok vannak felsorolva, akiket legszívesebben megölnénk....
az 1. és 3. télleg olyan....qb, makoto kihúzva nem láttam...a többi meg mégha idegesítő volt néha, közel sem annyira, hogy menjenek a vágóhídra...:D -
Jajó, csak nekem úgy tűnt, hogy ugye "köddé vált". :) -
összepakolt és elment....
[spoiler]a cégéből nem sok maradt aztán összepakolt és elment segíteni ide-oda a kölkökön..... -
C SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként Sennoza a 6. részben úgymond "eltűnt"? -
GTO befejezve, de vegere kifulladt, mondjuk igy is a jobb kategoriaba kerult nalam, de azert lattam mar jobbakat is. -
Hát igen - kétélű a "direkt nem követjük a világot, de használjuk a kifejezéseinek, szokásainak egy részét" dolog.
-
köszönöm enélkül a video nélkül nem lett volna teljes a napom... :D -
-
hmm...
“I don’t want to be told my culture is backwards by a bunch of people who are busy pirating it.”
Ez meg ultraLOL :D
“I don’t want to be told this stuff by people who insist on using Fahrenheit, yards, pounds or whatever other Galapagos standards it is they use.” -
Az Index után már én se lepődök meg az idősebb lolikon, arra gondoltam hogy legalább itt is van mindkét végletből egy-egy képviselő... :D -
azon annyira már nem lepődtem meg....ahhoz már hozzá vagyok szokva, hogy vannak ilyen 1000 éves lolik....:D -
Én is így voltam vele, Nike meg a másik véglet... :D -
nem...a csaj 12 éves a történet szerint....:D -
Fordítási hiba, esetleg? -
Jáj, mi folyik itt Gyöngyösön?! -
nem kicsit néztem mikor mondta, hogy 12..... -
-