72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #46265
    uh...steins gate megin megkevert....én eddig aszittem hogy okarin ilyen 25-30 körül van....erre most kiderült, hogy olyan korú mint én...:D mondjuk nem gurult most tovább a történet....
  • LasDen #46264
    am én meg pont most akarom elkezdeni a school dayst...na nem az animet (nem vagyok kíváncsi a nice boatra :D) hanem a visual novelt...az jobban érdekel mint a sorozat...:D
  • Zomil
    jah igy már értem :)
    hm, hát akkor ez is felkerült a nyári listámra, igy ez alapján a pár jelenet alapján nagyon be fog jönni... :D
  • Lelouch
    Érdekes meglátás, de szerintem nem menti fel a tettei alól az, hogy nem vígjátékban szerepelt... Nálam ő a legalja.
  • Máté94
    Itsuka Tenma no Kuro-Usagi
    Én "Egyszer volt, hol nem volt egy Fekete-Nyúl"-nak fordítom :DD
  • LasDen #46260
    gondoltam, hogy beírom, hogy mik vannak benne, de mivel a végén elmondja a címeket, úgy véltem mindenki megérti....tévedtem....:D
    egy oldalnak ilyen promo videója....a 3. anime meg Itsuka Tenma no Kuro-Usagi....ha a címét nem láttad, akkor azt se láttad, hogy 8-án indul :D
  • efti
    en altalaban inkabb a szerzot szoktam tudni gyulolni mintsem a karaktereit...
  • Zomil
    ez mi amugy? :D
    amugy mi a 3. anime?(értelemszerüen a zombie-t meg az sno-t ismerem)
  • LeventeV
    van benne valami.

school days-es kommentre: hát ez is egy megkozelítés
  • LasDen #46256
    Zombie Tenma no Otoshimono...
    a vége az tök jó...:D
  • Ruley
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kb. az egyetlen szereplő volt a sorozatban akinek volt valami halvány fogalma a monogámia intézményéről, a lányok voltak akik egymás után vetették rá magukat még akkor is (főleg akkor!) amikor már tudtak a többi lányról.

Vesd össsze akármelyik hárem főhőssel, aki folytton ráesik a törülközőben lévő lányra, aztán már épp elkezd nyúlni a törülköző alá a keze amikor rájuk nyit a másik lány, aztán megy a vicces kiabálás, a következő epizódra meg elfelejtik az egészet. Itt is ugyanez lett volna, ha nem mások az univerzum szabályai.

Magának Makoto-nak az egyetlen jellemhibája az volt hogy szarul tudott nemet mondani.
  • Ruley
    Szavazás alapúak ezek a listák.

Egyébként nem, tényleg hallottam már róla, hogy Shirley nem népszerű a rajongótáborban, gondolom főleg a mecha-kedvelő nézők miatt, akik szerint ez a sok csajos rinyálás csak az időt veszi el a pusztítástól.
  • Lelouch
    "Makoto meg igazából szerintem nem rosszabb mint bármelyik háremvigjáték főszereplője, csak megszívta hogy nem háremvígjátékban él."

• Ruley
    Én Shirley karakterét jobban szerettem, az egyik kedvencem volt a sorozatban, de olyan szempontból Euphemia viselt meg jobban hogy az tényleg nagyon gusztustalan módon kegyetlen volt amit kitaláltak neki.

Egyébként én soha nem azonosultam az ilyen karakter-gyűlölettel, még az ilyen QB féléket is csak simán érdekesnek találom, Haruhit és Kirino-t kimondottan szeretem, Makoto meg igazából szerintem nem rosszabb mint bármelyik háremvigjáték főszereplője, csak megszívta hogy nem háremvígjátékban él.

• LeventeV
    a lista készítője szerintem nem látta a code geass-t.
    ez talán valami troll lista és pont azért tette magát az első helyre, vagy nem tudom.
  • Zomil
    Nah ezaz...
    Nemtudom, de engem ami vele történt jobban megviselt mint ami Euphemia-val történt...
  • armageddon666
    Hát inkább... első résztől kezdve :D Na jó, talán a másodikig kibírta.
  • armageddon666
    Két évad, mindkettőben vele basztak ki a legjobban. Még most is szarul érzem magam mikor felidézem. Két tragikus kulcsmotívum és KURVÁRA nem érdemelte meg. Haljanak meg a Shirley-haterek bazz -.-
  • Lelouch
    Suzaku-nak inkább lenne helye a listán... :D
  • armageddon666
    Listmaker, QB, Saji...

Kallent a CC fanok esetleg.
    SHIRLEY??!?!?!!?
  • Zomil
    az 1. a legjobb :D
    Kallen és Shirley felsorolásán én is néztem...haruhi, meg acc is leginkább idönként idegesitö, de nem mindig...
    de természetesen egy ujabb idiota lista... :D
  • Lelouch
    Érdekes egy lista, főleg Kallen és Shirley meglepő számomra...
  • LasDen #46243
    megin egy hülye lista (én meg, hogy berakom)...:D

most azok vannak felsorolva, akiket legszívesebben megölnénk....
    az 1. és 3. télleg olyan....qb, makoto kihúzva nem láttam...a többi meg mégha idegesítő volt néha, közel sem annyira, hogy menjenek a vágóhídra...:D
  • Máté94
    Jajó, csak nekem úgy tűnt, hogy ugye "köddé vált". :)
  • LasDen #46241
    összepakolt és elment....
    [spoiler]a cégéből nem sok maradt aztán összepakolt és elment segíteni ide-oda a kölkökön.....
  • Máté94
    C
    Egyébként Sennoza a 6. részben úgymond "eltűnt"?
  • Jakuza001
    GTO befejezve, de vegere kifulladt, mondjuk igy is a jobb kategoriaba kerult nalam, de azert lattam mar jobbakat is.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen - kétélű a "direkt nem követjük a világot, de használjuk a kifejezéseinek, szokásainak egy részét" dolog.
  • Zomil
    köszönöm enélkül a video nélkül nem lett volna teljes a napom... :D
  • LasDen #46236
  • RelakS
    hmm...

“I don’t want to be told my culture is backwards by a bunch of people who are busy pirating it.”

Ez meg ultraLOL :D
    “I don’t want to be told this stuff by people who insist on using Fahrenheit, yards, pounds or whatever other Galapagos standards it is they use.”
  • Lelouch
    Az Index után már én se lepődök meg az idősebb lolikon, arra gondoltam hogy legalább itt is van mindkét végletből egy-egy képviselő... :D
  • LasDen #46233
    azon annyira már nem lepődtem meg....ahhoz már hozzá vagyok szokva, hogy vannak ilyen 1000 éves lolik....:D
  • Lelouch
    Én is így voltam vele, Nike meg a másik véglet... :D
  • LasDen #46231
    nem...a csaj 12 éves a történet szerint....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Fordítási hiba, esetleg?
  • IMYke2.0.0.0
    Jáj, mi folyik itt Gyöngyösön?!
  • LasDen #46228
    nem kicsit néztem mikor mondta, hogy 12.....
  • Lelouch
  • armageddon666