72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Boldog Születésnapot Bio! -
Boldog Szülinapot Biomage! :) -
Boldog születésnapot Biomágus! -
bódog szüetésnapot bájó.... -
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BIOMAGE !! -
jaaa látommá....de amit írnak itt-ott aszerint esélyes, hogy gyerekeknek készül....hát majd meglátjuk, de ez így nem túl biztató dolog.... -
Ott van a hírben a link alul a képekhez. -
milyen képek??? hol mit merre??? nem 13-án mutatják be a dolgot???? -
Á, ilyet nem írtam volna róla. :)
Nagyon jó az a movie! Nem véletlen, hogy március 19-én 10/9-et adtam rá.
-
Először azt olvastam, hogy az anime szar, a filmanyag király. És csak néztem, mert nem értettem :D -
A zene szar, a filmanyag király. -
Summer Wars - Movie. -
Ez lesz az az új Gundam? A képek nem valami biztatóak...
-
jah....de ugye ez csak a vágáson múlik...egy vígjátékot is meglehet vágni úgy mintha valami véresen komoly valami lenne...és fordítva...:D -
wow a 2 video hangulata között nem kis eltérés van...mint ha nem is ua. az anime lenne... :)
Viszont a felsö videonál mikor az az izé kijön a földböl tisztára ilyen portal-os turret hangja volt(0:40-nél) :D -
kamisama dolls....érdekes e lesz....
-
tudod...a kivétel a szabály meg amit erősít...:D -
nemigaz, mert multkor is megnéztem a The Girl Who Leapt Through Time-ot :P -
persze hogy nem, mer movie és te olyantat te nem nézel mer hülle vagy...:D
ore-tachi....kész volt...viszont megin nem értem a dolgokat...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddig aszittem külön testük van vagy mi...most meg mintha mindenki máshogy látná őket......
ez az egy zavar, hogy ezt a részét nem értem...amúgy kurta jó sorozat...:D -
télleg jo :)
bár az anime-t nem ismerem... -
ez nagyon jó....
-
Ja, ennek már így van értelme, a Gosick-al is ugyanezt csinálják hogy pont most fejezik be a sorozatot mikor az animét. -
A Kaiji II 8. része nagyon EPIC volt.
-
Nekem meg a legtöbb szerdán van ami érdekel :D
illetve akkor adják, de mindig megvárom a magyar feliratot... :D -
vegul en is beoszthatnam es akkor nem telne a hetvege blogirassal, de ugy vissza kene tartanom magam a megjelent es leszedett epizodokkal, amiben meg nem vagyok jo -
vampaia... mivammá?! A kyuuketsuki már nem menő, vagy mi? -
LN-nek is idén jön valami lezárása, ha minden igaz, valószinüleg azt várták be. -
nekem most szerda kivételével minden napra jut anime....úgyhogy nem panaszkodom :D -
azert elegge elb***ott ez az evad, hetvegen van majd minden anime amit nezek, hetkozben meg kb semmi -
gondolom annyira sikeres azé nem volt....bár engem nem nagyon izgat már....a 2. évadot a 2. résznél ejtettem..... -
ANN
MAL
-
Gondolom a hírekben nem hiába van ott a "Final" szó. -
Ezt nem értem, a regénysorozat még nem ért véget, a korábbi anime meg sikeres volt, szóval honnan lehet tudni hogy nem lesz több anime? -
-
-
Na ősszel jön a Shana III. Ez lesz az utolsó évad, remélem jobb lesz mint az eddigiek... -
-
Inquisitor #46268 Szerintem ha Okarin nem lenne TÉNYLEG kattant Mad Scientist, akkor nem csinálná összevissza a hülye kísérleteket a D-mailel, hiszen egyre kiszámíthatatlanabb az okozott változás. A "részidős harcosról" meg eddig is lehetett sejteni ki az apja.
Amúgy így nézz ki, amikor éppen nem használt TV szervizben dolgozik:
Spoileres kép!
-
Valahogy lemaradt az Aria 8. része, de most gyorsan bepotoltam...ez is nagyon jo rész volt sztem... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és végre szinre lépett a Jeanne d’Arc leszármazott is... :D -
nemtom én már az elején olyan 20-25 körülre tippeltem :)