72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Poppo mondta az első részek valamelyikében, hogy azt jelentik, hogy ott már járt. Mi furcsát vettél észre rajta? -
miután néztem a részt elfelejtettem, de most megláttam....:D
igazából először azt néztem, hogy a térképen a piros karikák vajon azt jelentik-e hogy poppo ott járt már....aztán az tűnt fel, hogy a térképpel valami nem stim...
-
-
Tu~tu~ruu~ Mayushi des... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én már inkább nem gondolok semmit, de benne van a pakliban simán, hogy ezt is megússza Medusa. -
végülis....:D am most gyorsba elolvasta a 87.-et is...húha...
am olyan vége hangulata volt ennek...
[spoiler]most télleg kinyírta medusat?? valahogy nemtudom elhinni...:D de a vége alapján ez volt medusa terve.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A harc elég WTF volt, meg Tezca Tlipoca valódi kinyírása is érdekes húzás volt... :D Meg egyébként is, 17 oldalas fejezet egy havi mangától... :O De amúgy mostanában már nem jön is be annyira összességében, mint régen. -
86.-ban mi volt?? mer nekem nem rémlik semmi durva belőle...:D -
A kép lemaradt valamiért:
-
Soul Eater 87. fejezet
Bár az előző se volt különb... XD -
a 2csaj bunyoja nagyon jo volt :) -
egyébként Girls Bravoban mi volt a story a harc mögött? :D Rémlik hogy a srác kiütéseket kapott a lányoktól, kivéve egy női világból jött pöttyös lánytól, aztán volt egy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alternatív világ ahol volt egy kiscsaj aki meg a fiúkra volt így allergiás
Utóbbinak volt valami ügynöke a titkárnő? :) -
Black Star vs Mifune II az egyik legjobb harcos élményem animében :) -
jóféle...bár a soul eaterben voltak jobb harcok is (Black Star vs Mifune pl)...viszont a 2 csaj bunyója jó volt....az oldboy jutott eszembe róla...:D -
-
elvileg gosick 17-18 ma jön :)
bár a 21. résznél tart már :( -
Ezekért nem FFnF felel, hanem mások, így nem tőle függ. :) -
Inquisitor #46328 Tényleg AA-val mi van? Egy csomó sorozattal elmaradtak. Úgy értem mindig erőn felül teljesítettek, panasz nem lehet, csak most elég régen nem jött ki se Gosick, se Azazel ... -
Anohana 08 is jo volt...csak olyan iszonyat lassan halad... :S
Sii 09: hát számomra elég lapos rész volt...olyan semmilyen... :S -
sóhaj....legyen má vége gosicknak....nem unalmas, de érdekesnek se mondanám ezt a részt...elnézte az ember, de ennyi....
hogy milyen idióta színház etikett van arrafelé....az előadás közbe össze-vissza bekiabál mindenki...asszem meg is őrülnék ha így lenne a valóságba...:D
a végén meg pont velük találkoznak....na elmennek a faszomba ilye hülyeségekkel.... -
mittomén....:D -
Az összes vagy csak ő? :D -
rosszarc, de semmi több...és valsz a végén úgyis megkapja a magáét...:D -
C 09: Szerintem Kyuubey-nek kihívója lesz Masakaki személyében "Kit ölnél meg legszívesebben?" kérdésben. :) -
2 azaz 4 rész eddig.... -
mennyi jelent meg a bd-ből? -
Időzítgetem az US Madokás feliratát RAW BD-hez, ha valakinek majd kell szóljon. :) -
Ha már Index-es videó, nekem most ez tetszik. Egy kis kedvcsináló a folytatáshoz, azaz nagyrészt későbbi LN-illusztrációkból van összevágva, aki tart a spoilertől az ne is törődjön a linkkel etc...
Amúgy ez a Fripside szám nem lenne rossz a Railgun 2 OP-jának majd. :D -
hidd el bármilyen video jo ezzel a zenével... :D
probáld csak ki :D -
azé a bármilyen az túlzás...:D de az igaz, hogy nagyon túl van használva ez a zene...:D -
jhajj, már a csapbol is ez a zene folyik... :D
ráadásul bármilyen video jo ezzel a zenével... :DD -
-
Szerintem 11eyes beütése van. De nézni fogjuk :) -
jonak tünik :) -
"The World God Only Knows manga will bundle an original video anime (OVA) on September 16."
und...
nekem ez ilyen index szerű dolognak tűnik...
-
a lány megmozdulásai 1-2 helyen a méz és lóherére emlékeztetett....:D
-
Boldog születésnapot! -
Valahogy sejtettem :) -
Kösz mindenkinek :D
IMYke2.0.0.0: megvan nekem ez a lap eredetiben :D -