72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    szeretem az ilyen képeket
  • Lelouch
    Azt hittem, valami komolyabbról van szó.
  • PetruZ
    Az, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sorra jön be egy csomó szereplő és titkos szervezet, amelyeknek már a léte is illogikus egy ilyen börtönben, és a sztori ettől alig-alig halad a végkifejlet felé, ami megintcsak "meh", mert nekem nem tetszik. :) Egy börtönös animéban pláne nagyon hülyén adják ki magukat az epizód-hosszú harcok, amelyben húsz percig kiabálnak át egymáshoz, esetleg nyúlfarknyi akciókkal vegyítve. Nem tetszik, na.

Ha én csináltam volna, sokkal szűkebbre vettem volna és az 1. évad után nem is lenne több. De én nem értek a mangákhoz / animékhez, csak néző vagyok. :)
  • Máté94
    Már kihámozta :D
  • Zomil
    gondolom r-15... :D
  • LasDen #46422
    odaírhatnád, hogy mi akar lenni, mer nem volt élvezetes kihámozni hogy mi az....D
  • Máté94
    "árdzsúgo"
  • Zomil
    elolvastam a történet rövid leirását: omg... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mert hagytuk.
  • LasDen #46418
    triple post....yeeee....
  • LasDen #46417
    ilyen pokemont még néznék is...:D
  • LasDen #46416
    "Famitsu Comic Clear confirmed on Wednesday that an anime adaptation of Sore ga Bokura no Nichijō (This Is Our Daily Life) manga has been green-lit. The manga creator namo has been serializing Sore ga Bokura no Nichijō. as a "spinout" series based on Kenji Inoue's Baka to Test to Shōkanjū (Baka and Test - Summon the Beasts) light novel series in Famitsu Comic Clear."

bármi, ami Baka to test, az jöhet...:D
  • Lelouch
    Beelzebub 21. rész: Most komolyan, ez meg mi??
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mangában teljesen összeomlott az Ishiyama Oga csapása után...
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen kép világgal csak egyet tudok ajánlani: Kakurenbo - Itt belenézhetsz.
  • Lelouch
    DW 9 - Hát igen, Hibana már a mangában is túl komolytalan volt nekem... :D A múltkor említett Ganta-hasonmás meg Toto lenne? Mert szerintem egyáltalán nem hasonlít rá. :D Bár az érdekes, hogy hamarabb be lett hozva, mint a mangában.
  • Lelouch
    Na mi az, ami a manga későbbi történéseiből "meh"-érzést váltott ki belőled?
  • PetruZ
    Átolvastam egy összefoglalót, hogy mi lesz még benne (a mangában, de nagy részét biztosan átveszik), és ugyanez a "meh"-érzés csak még fokozódott...
  • LasDen #46410
    én most hanasakunál volt, hogy 1-2 jelentnél már üvöltöztem az animéval hogy ne csinálja már...:DD
  • Malakai
    Deadman Wonderland 9 - Csak egyre többször van benne, amikor megakadok a nézése közben, "meh, nemá" momentumok, meg idiótán viselkedő karakterek, úgy tűnik, hogy abszolút öncélú jelenetekkel telepakolt, nem nekem való sztori. Az meg rég rossz, ha ilyesmire figyel az ember az anime közben még. Ritkán droppolok, főleg 9-edik rész magasságában, pedig lehet egyszerűbb lenne...
  • Ruley
    Az összes listájukat ugyanazoknak a japán oldalaknak a nyilvános szavazásairól veszik.

Egyik sem objektívan pontatlan, csak elfogultak, annyira amennyire az várható is egy pár száz fős tömegtől.
  • armageddon666
    Ishihara cikkek miatt :$
  • Győri Devi
    ne kamuzz tudom hogy Aya Hirano pletykák miatt jársz oda
  • armageddon666
    Ja meg a cenzúrás cikkek is jók. Látom megéri-e szenvedni vele. Aztán látom mit hagytam ki, és megéri-e az a fanservice a letöltést xD
  • LasDen #46404
    de valamiért mindig felnézek rá....:D
  • armageddon666
    Hamis, téves forrásból alkothatták a listát.
  • armageddon666
    /thread
  • Zomil
    nem(illetve én nem nagyon tudnék felállitani ilyen listát, mert 1-2-ön kivül a többi anime-t nem ismerem), de most egy olyan lista, h lehetne baromság ami abbol áll, h mit várnak a nyári szezonban? :D
  • Győri Devi
    sankakun csak a sexy cosplayeknek van értelmük a többi megy a troll sarokba :D
  • armageddon666
    Csak mert egyetértesz vele?
  • Zomil
    jo de ez legalább értelmes lista... :D
  • LasDen #46397
    megin egy akármilyen 10es lista...
  • Máté94
    Egy kis Steins;Gate ismertető Zomil, ha nem akarsz lemaradni. :D

Egyébként elküldhetnéd a második rész feliratát. ^^
  • Győri Devi
    gengszteresre Gungrave még
  • armageddon666
    Hát a Tekkonról csak képeket láttam.

De Kemonozume grafika miatt, Gankutsuou is valszeg a hasonlóan alternatív grafika miatt, Baccano végülis gengszteres, Paprika talán az érdekes képi világ miatt jöhet szóba megint (bár abból is csak képeket láttam még :D)

első 3-t nem ismerem.

Haverom nem nézte még meg, szóval nem tudok segíteni, bocsi :(
  • piros mogyi
    jó akkor anime gugli:)
  • Malakai
    Nem gugli, MAL, írta is. :)
  • piros mogyi
    Ez így kicsit gugli izű, de köszi:)
  • LasDen #46390
    a MALos ajánlás alapján csak...szóval nemtom mifélék és miben hasonlítanak....:D

- Mind Game
    - Kakurenbo
    - Kuuchuu Buranko
    - Baccano!
    - Gankutsuou
    - Kemonozume
    - Paprika
  • armageddon666
    Ennek nagyon... nem tudok jó jelzőt a kinézetére :D De ez asszem felejtős számomra :S egy ismerősöm mintha nem rég nézte meg volna, valószínűleg tud valami hasonlót, majd rákérdezek nála.
  • piros mogyi
    Sziasztok!

Láttam új animét. Izé szóval nekem új: Tekkon Kinkreet
    Kár, h csak ez az egy készült belőle. Nagyon magával ragadó mind a történet, mind a miliő, amiben játszódik.

Tudtok esetleg hasonló hangulatú nagy-városias, gengszteres darabot ajánlani?