72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #46545
    Ha minden igaz, akkor a másik új Gundam sorozat a Gundam: Origin manga alapján fog készülni, ami az eredeti sorozat újra mesélése volt és most augusztusban fog véget érni...

nem egészen az a bejelentés, amit vártam, de jobb lehet mint az AGE....
  • Jakuza001
    Metropolis

Furcsa erzesek kavarognak bennem, miutan megneztem. A nagyon jo es az atlag animek hataran mozog az anime. Vannak kimagasloan jo pillanatai es erthetetlenul rosszak.

A Sountrackek a profi kategoriaba tartoznak azokkal semmi gond nincs, ellenben a tortenetvezetessel es a feleslegesen bevagott jelenetekkel annal inkabb.

A tortenet nem rossz, csak a vegigvezetesenek a modja ami miatt nem kerult nalam a nagyon jo animek koze. Az eleje kifejezetten szetszort a ffilmnek, aztan egyre jobb lesz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a jelenetsorok szeteso hazromok kozott, ahol megakarja menteni Kenichi, Timat pedig szerintem az anime keszites magasiskolaja
    aztan erthetetlen modon olyan rossz resz jon, ami az elozo jeleneteket gyakorlatilag tonkrevagjak. Kar erte mert sokkal jobb is lehetett volna ha odafigyelnek az apro reszletekre, amivel lehuztak az alag koze a filmet.
  • LasDen #46543
    hinnye...steinsgate azta hűha....szóhoz sem jutok....
  • Máté94
    11 részbe próbálj belesűríteni mindent, de még így is egy csomó mindent nem mondtak el szerintem.
  • Máté94
    Amióta lement az első OP, szerintem nem okoz meglepetést. De mekkora lesz már, hogy a tapasztalatlanabb legyőzi Mikunit. Mondjuk ha Masakaki besegít neki pénzel, akkor értem, hogy miért győzne. Ha már kártyát is adott neki.
  • Győri Devi
    Nem mondtam hogy csak gengszteres :) amúgy 26 résszel elég átlagos hosszúságú. Most néztem végig a Slam Dunkot nah az hosszú volt a 101 részével de jó is volt.

Nichijou: kezd lapos lenni nagyon. Egy részben 1 vagy 2 blokk ha vicces és tele van rakva állóképekkel mert nemtudnák kitölteni a 20 percet...

C: a koncepció nem rossz de nemtudom kicsit mintha össze lenne csapva az egész
  • Lelouch
    Keimának tetszik a pankráció? Ezt meg hogy hozták ki? Már nem nézem az animét, de a mangában erről szó se volt... Amúgy a vége tényleg elég erőltetettnek tűnt, de hát még belefért... :D
    A folytatásról szólva, a 2. évad eladásaitól függ a dolog... Ha ugyanolyan kevesen fogják venni, mint az első évadot, akkor már nem nagyon lesz több évad. De egy ponton túl már amúgy se működne a dolog 12 részes évadokkal, a Manglobe meg nem hiszem hogy bemerne vállalni 24 vagy több részt egyszerre.
  • Malakai
    Ao no Exorcist 10 - Jópofa, de az rossz, hogy a pár másodperces előzetes is 100% összefoglalta a részt. :D Következő meg kötelező fürdőruhás epizód, pedig szerintem ideje lenne valami full komolykodásnak jönnie.
    Kuro meg aranyos, persze női hangja van. :)
  • piros mogyi
    Elkezdtem nézni, de jó hosszú és nekem kicsit olyan Hellsingesnek tűnt az elején, bár később télleg gengszteresbe fordult.

Lazításnak közbeiktattam a Gravitationt. Ennek is elképesztő stílusa van. Ha nem a meleg szerelmi szál lenne benne, talán el is hagyható lenne a korhatár. De ezt is olyan természetességgel kezeli, hogy azt gondolnánk, mindenki teljesen toleráns Japánban.

Helyes kis lányregény, majd megnézem az OVA-t is.
  • efti
    C 10
    Meg mindig nem ertem Yoga problemajat, lehet hogy a Starling guildnek koszonhetoen szar japan, de legalabb letezik. Nade sebaj, kovetkezo reszben jon a csoppet sem meglepo Yoga vs Souichirou meccs, amivel kapcsolatban persze csak az a kerdes hogy hogyan nyeri meg Yoga
  • Zomil
    Exorcist-ban ahhoz képest, h nem történt semmi egész jo rész volt...és megkapjuk ebben a sorozatban is a szokásos strandos részt... :D
  • LasDen #46534
    ezt se gondoltam volna, hogy lesz valami ami tetszeni fog keimanak a játékokon kívül.....és hogy pont a pankráció....az milyen má...
    mondjuk a vége kicsit erőltettt volt...de gondolom az uccsó rész megin csak ilyen ökörködés lesz.....
    azé nem bánnám, ha lenne 3. évad...:D
  • efti
    nichijou megint nagyon jo volt. a vidamparkos-penztarcas jelenet sirva rohogos volt
  • Jakuza001
    Elezdtem nezni a Hero Talest (Jyushin Enbu). Azt kell mondjam nem is olyan rossz.
    Siman lekot, igy most egy-ket napig meg van a szorakozas.

Megneztem elotte amugy a Gall Force I-II-III. reszet is, de az nem volt valami jo es nem azert mert regi animek a 80-as evekbol, hanem egyszeruen gagyi volt az egesz.
  • Zomil
    jo persze, csak nekem nem volt zavaro a cenzura :)

pl. a mostani Aria-ban lévö cenzura sokkal jobban zavar, egyszerüen nincs semmi összefüggés aközött, h mit cenzuráznak és mit nem, hol mutatják a melltartot/bugyit, hol meg egy kis csikot kifehéritenek, nekem teljesen randomnak tünik és feleslegesnek...
  • Lelouch
    A fénysávos cenzúrákat azért illett volna kiszedni.
  • LasDen #46529
    ha minden igaz a jövőheti lenne az utolsó a gintama kabukicho arcból...viszont AC-n jövőhétre nem írja....a júliusi meg még nincs kész...
    remélem csak 1 hét szünet lesz aztán nyomják, mer nagyon jónak igérkezik...
    az meg milyen már, hogy MALon az új sorozat az első 9.35-tel...:D
  • LeventeV
    kép
  • Zomil
    igen... :D

igazábol tetszik, h az egész ilyen parodia, h mindenkinek mindenkinek az ösével van baja, és hogy x leszármazott után akarják mindig lerendezni az ügyeket... :D
  • Máté94
    A legjobb az volt a végén [Aria] amikor Aria rávezette Kinji-t, hogy Mutou-val "rosszalkodtak" :DDD
  • Zomil
    én nem is emlékszem, h olyan nagyon durva cenzura lett volna benne :)
  • Lelouch
    Nem szedték le a cenzúrát? Akkor a Deen tényleg tesz magasról a BD kiadásokra... :D
  • Zomil
    Anohana: nah ez végre megint jo rész volt :)

Deadman: ez a rész most egész türhetö volt sztem :)

Aria: Jeanne azzal a szemüveggel...
    Kinji ott a szerkényben...
    amugy jo rész volt... :D

Denpa 09: omg már megint milyen jelmez van Maekawa-n.. :D
    Ryuuki meg aranyos volt mérgesen, mikor meglátta öket a baseball pályán... :)
    a végén meg az az ürhajoruhás csaj...ebben a városban tényleg mindenki kattant... :D
  • LeventeV
    a kore wa zombie desu ka bd-be miért hagyták meg a cenzúrát?
  • Lelouch
    Valahogy gondoltam... :D
  • Ruley
    Elvégre még csak a felénél járunk, tényleg még bármi lehet.
  • LasDen #46519
    engem tuti nem fog érdekelni.....
  • Lelouch
    Deadman Wonderland 10.
    Úgy látszik Azami mégiscsak létezik valamilyen formában az animében is, a kompatibilitási listán rajta volt a neve.

"Sokak örömére" ezzel már komolyabb esély van szerintem 2. évadra.
  • efti
    iroha
    iroha a kamaszkorbol halad a felnottlet fele. A sztori csak errol szol. Ami meg a parositasokat illeti, ugyan Tooru letagadhatatlanul erez fele valamit, szerintem Ohana meg annyira sem veszi ot partnerszamba mint Ko-t es meg neki sem volt kepes epkezlab valaszt adni. Ilyen temaban ugyan meg barmi kisulhet de szerintem vagy az lesz a vegere hogy kepes lesz oszinten igent vagy nemet mondani Ko-nak, vagy csak kapunk valami tavoli emleket ami szerint Ko egy nagyon fontos emlek de vegul nem lett belole sosem tobb. A Tooru vonal max erdekesseg, komoly eselye nincs
  • LasDen #46516
    h iroha-t annyira nemtom merre halad...annyiféle befejezést tartok elképzelhetőnek....összejön ezzel, összejön azzal, happy end, bad end...
    egyetlen bajom, hogy az akadályokat ohana gördíti maga elé....
  • Zomil
    fasza uj logo :)
  • Máté94
    Biztos *hot* vagy. :D
  • LasDen #46513
    vajon miért...:D
  • Zomil
    haggyál...a fiu japán nevekben sose voltam jo...de valamiért a nöi szereplök nevét mindig megjegyzem... :DDDD
    magam se értem miért :D
  • Máté94
    Már nem is emlékszel Ayumu nevére? :D
  • LasDen #46510
    egyszer már megmentette a világot, de Neo ide már nem elég....:D
  • Zomil
    igen és mint a kore wa zombie desu ka-ban a gyereknek keanu-nak is ilyen masnis szoknyás ruhája lenne... :D
  • Máté94
    Keanu, mint Mahou Shoujo... :DDDD
  • Zomil
    a sad keanu-s nagyon jo... :D
  • armageddon666
    Hentai. Mezzo Forte. Am még csak egy AMVben láttam xD