72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mibol van a kep?
Nem ertem mitol fugg a dolog. Ra lehetne most fogni ugyan arra, hogy mivel mas a hardver, ezert csinalja. De sajna volt olyan, hogy a regi gepnel is egy windows halal utani reinstallnal ez volt. Aztan amikor kesobb verziot valtottam, akkor nem csinalta. Az benne az igazan bosszanto, hogy a blogiras screenshotolos resze joval tovabb tart -
A képlopást előbb csináltam, a bemutatót utóbb. -
S még pedig így:
-
Én ezt egyszerűen megoldom: pl. PotPlayer-rel
-
OFF
Ejj basszus, gep reinstall utan megint azt csinalja az mpc hc, hogy a screenshot nem az aktualis kepkockarol keszul, hanem elotte levorol vagy utanna levorol :( -
mik vannak....2 év után végre valaki elkezdte fordítani a Souten Kourot....pedig aszittem már soha nem fogom látni.... -
Baaaz... Durarara!! 11-ben SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Baccano!-ból! Hát tényleg látszik, hogy ő csinálta mind kettőt. :DDIsaac és Miria -
SG-n szerintem ideális a szélesség. Olvasható marad a szöveg. -
szerintem korrektül néz ki....nekem bejön....:D -
En fullHDn nezem a forumot es nekem viselheto a forma. Persze van ket oldalt csik, de nem tulzas. -
Én se érzem lányosnak, és alapvetően jobbnak tartom, mint az előző volt.
Szélességét viszont harázottan csinálhatták volna "responsive-abbra" a fullhd és nagyobb monitorok korában.
Persze mondom ezt az sg-n éppen, ami 800x600-ra van optimalizálva fix szélességgel (bár hozzáteszem fórumnál nem tartom jónak, ha végtelenségig széthúzza, legalábbis konstant betűméret mellett). :)
Meg még egyebeket is lehetne felhozni, de mindegy, úgyis csak azért mentem most is fel, mert említettétek. :D -
Az aláírásod felment végül is. Nekem viszont egyet nem értésemet kell kifejeznem. Nem értem a narancs+fekete hogy lenne lányos. És ezt most hallom először. -
sztem csak simán nem illik az oldal eddigi szükrés szinére... -
[piros mogyi, ezt most ne olvasd]
Szarok rá, hogy a Half Life 2 színsémája! Egy honlapon iszonyat gázul (lányosan, buzisan) mutat.
Saját véleményem, ezen nem változtathatsz :)
-
A narancs+fekete lányos??? O M F G !!
A Half-Life színsémája? -
nah igen, de az meg kihatással van a többi oldalra :)
szerk: amugy annyira nem is zavarna a dolog, mert elvileg raknak bele majd lehetöséget, h ezt a vakito fehéret át lehet szinezni, de mi az h egy böngészön nem látszodik a hirek szövege? azért igy kiadni egy uj dizájnt elég meredek...(safari alatt nálam a föloldalon nem látszodik a hirek szövege) -
Ezen a hulladék gépen is 1680*1050 - és bizony pici.
'Ctrl + görgő fel' és máris jó.
-
Ne vedd magadra :)
Egyszerűen olyan "lányos".
-
a narancssárga fekete miért lányos? -
ráadásul nemtudom milyen méretre van optimalizálva az oldal, de 1680x1050-ben iszonyat kicsinek tünik...ugy emlékszem az elözö oldal szélesebb volt :S -
uristen ez nagyon ronda... :D
ráadásul ez a fehér csodásan égeti a szemet...
én is átállitottam, mondjuk jo lenne, ha az alapszint is át lehetne állitani...
jah és nekem nem látszodnak a hirek szövegei :S -
Igazad van! Szürkével jobb.
-
Nekem is ez volt az elso dolgom 
Mindent vissza kekre es szurkere. -
No, közben visszatértem az oldalra, elolvastam a 'nagy' örömhír-cikket, és azonnal módosítottam is a színeken. Így már sokkal-sokkal barátságosabb:
-
Szódával elmegy - ez a fos menü szín eléggé lányos +
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!buzis
-
megsem, egesz jo lett az ldal. Bar en mar nagyon meg szoktam a regit. -
Na, egész szép lett az új oldal. :) -
Biztos megint majd fejlesztésre kell a pénz... 
-
-
Öööö.. AA-val mi van? -
Nem gondoltam volna, hogy ez a Black Cat manga ilyen jó lesz... :D Örömmel látom, hogy Yabuki Kentaro nem csak art terén elsőrangú.
Kár, hogy ebből sincs normális anime adaptáció, 23 részbe el tudom képzelni mi mindent rakhattak bele a 185 fejezetből...
Egyébként érdekes látni pár To Love-ru szereplő elődjét, gondolok itt Eve-re, és Kyoko-ra... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még van egy felnőtt Golden Darkness kinézetű professzornő is... :D -
valaki meg töppedt iker szarkómás....egy anime szereplő mért ne lehetne??? -
Inquisitor #46555 Ehh. Mi a baj a hat ujjal? Elég sok embernek van ilyen. Miért ne lehetne egy anime szereplőnek. Akkor gáz, ha a többi jelenetben csak 5 volt. -
ja, vegul az lett belole, szerencsere a 15dik oldalon meglett :P
doglodik a gepem, 2 hetet birt a legutobbi pusztulasos napja ota, ugyhogy kolthetek egy lapat penzt gepre. A legutobbi doglodesnel meg rakerdeztem a hardver forumon, hogy kb mit ajanlanak. Persze az ajanlott alaplapon kevesebb SATA port van mint ahany eszkoz mar most van es ev vegeig lesz meg egy ujabb vinyo, mert a mostani animes meg fog telni :(
Nade csak hogy ONTOPIC is legyek: juliusi sorozes mikor? -
Ha emlekszel mit irtal bele a szovegbe, akkor esetleg alul a keresovel probalkozhatsz.
Vagy ha valaszt kaptal akkor a sajat neveddet keresve szinten alul a keresoben es akkor szam alapjan megtalalhatod a hozzaszolast amire valaszoltak neked, mas lehetoseged nem igazan van. -
sajnos nincs, még ha egy mod-ot kérsz meg rá ö sem tudja megkeresni :D
egy probát mondjuk megér, ha alulra beirod a neved(a hsz kereséshez), hátha valaki a neveden emlit egy válaszban :) -
Sztem nincs -
OFF
Van mod arra az SGn, hogy megkeressem a legutolso hozzaszolasom egy topicban ha az mar tobb oldalra van?
edit: sajnos nem tudom mikor szoltam hozza utoljara, nincs a kedvencek kozt sem, ugyhogy nem tudom mennyi post volt azota
/OFF -
Minimális a hasonlóság, talán ihletésnek lehetne mondani. -
ha valaki latta belole az eredetit, gondolok itt erre, arra kivancsi lennek mennyi a tortenet beli hasonlosag.