72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    mibol van a kep?

Nem ertem mitol fugg a dolog. Ra lehetne most fogni ugyan arra, hogy mivel mas a hardver, ezert csinalja. De sajna volt olyan, hogy a regi gepnel is egy windows halal utani reinstallnal ez volt. Aztan amikor kesobb verziot valtottam, akkor nem csinalta. Az benne az igazan bosszanto, hogy a blogiras screenshotolos resze joval tovabb tart
  • IMYke2.0.0.0
    A képlopást előbb csináltam, a bemutatót utóbb.
  • IMYke2.0.0.0
    S még pedig így:

• IMYke2.0.0.0
    Én ezt egyszerűen megoldom: pl. PotPlayer-rel

• efti
    OFF

Ejj basszus, gep reinstall utan megint azt csinalja az mpc hc, hogy a screenshot nem az aktualis kepkockarol keszul, hanem elotte levorol vagy utanna levorol :(
  • LasDen #46582
    mik vannak....2 év után végre valaki elkezdte fordítani a Souten Kourot....pedig aszittem már soha nem fogom látni....
  • Máté94
    Baaaz... Durarara!! 11-ben a Baccano!-ból! Hát tényleg látszik, hogy ő csinálta mind kettőt. :DD
  • armageddon666
    SG-n szerintem ideális a szélesség. Olvasható marad a szöveg.
  • LasDen #46579
    szerintem korrektül néz ki....nekem bejön....:D
  • efti
    En fullHDn nezem a forumot es nekem viselheto a forma. Persze van ket oldalt csik, de nem tulzas.
  • Malakai
    Én se érzem lányosnak, és alapvetően jobbnak tartom, mint az előző volt.
    Szélességét viszont harázottan csinálhatták volna "responsive-abbra" a fullhd és nagyobb monitorok korában.
    Persze mondom ezt az sg-n éppen, ami 800x600-ra van optimalizálva fix szélességgel (bár hozzáteszem fórumnál nem tartom jónak, ha végtelenségig széthúzza, legalábbis konstant betűméret mellett). :)
    Meg még egyebeket is lehetne felhozni, de mindegy, úgyis csak azért mentem most is fel, mert említettétek. :D
  • armageddon666
    Az aláírásod felment végül is. Nekem viszont egyet nem értésemet kell kifejeznem. Nem értem a narancs+fekete hogy lenne lányos. És ezt most hallom először.
  • Zomil
    sztem csak simán nem illik az oldal eddigi szükrés szinére...
  • IMYke2.0.0.0
    [piros mogyi, ezt most ne olvasd]
    Szarok rá, hogy a Half Life 2 színsémája! Egy honlapon iszonyat gázul (lányosan, buzisan) mutat.
    Saját véleményem, ezen nem változtathatsz :)

• armageddon666
    A narancs+fekete lányos??? O M F G !!

A Half-Life színsémája?
  • Zomil
    nah igen, de az meg kihatással van a többi oldalra :)

szerk: amugy annyira nem is zavarna a dolog, mert elvileg raknak bele majd lehetöséget, h ezt a vakito fehéret át lehet szinezni, de mi az h egy böngészön nem látszodik a hirek szövege? azért igy kiadni egy uj dizájnt elég meredek...(safari alatt nálam a föloldalon nem látszodik a hirek szövege)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezen a hulladék gépen is 1680*1050 - és bizony pici.
    'Ctrl + görgő fel' és máris jó.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne vedd magadra :)
    Egyszerűen olyan "lányos".
  • piros mogyi
    a narancssárga fekete miért lányos?
  • Zomil
    ráadásul nemtudom milyen méretre van optimalizálva az oldal, de 1680x1050-ben iszonyat kicsinek tünik...ugy emlékszem az elözö oldal szélesebb volt :S
  • Zomil
    uristen ez nagyon ronda... :D
    ráadásul ez a fehér csodásan égeti a szemet...

én is átállitottam, mondjuk jo lenne, ha az alapszint is át lehetne állitani...
    jah és nekem nem látszodnak a hirek szövegei :S
  • IMYke2.0.0.0
    Igazad van! Szürkével jobb.
  • Daell Drow
    Nekem is ez volt az elso dolgom
    Mindent vissza kekre es szurkere.
  • IMYke2.0.0.0
    No, közben visszatértem az oldalra, elolvastam a 'nagy' örömhír-cikket, és azonnal módosítottam is a színeken. Így már sokkal-sokkal barátságosabb:

• IMYke2.0.0.0
    Szódával elmegy - ez a fos menü szín eléggé lányos +

• Daell Drow
    megsem, egesz jo lett az ldal. Bar en mar nagyon meg szoktam a regit.
  • Máté94
    Na, egész szép lett az új oldal. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos megint majd fejlesztésre kell a pénz...
  • Máté94
  • Daell Drow
    Öööö.. AA-val mi van?
  • Lelouch
    Nem gondoltam volna, hogy ez a Black Cat manga ilyen jó lesz... :D Örömmel látom, hogy Yabuki Kentaro nem csak art terén elsőrangú. Kár, hogy ebből sincs normális anime adaptáció, 23 részbe el tudom képzelni mi mindent rakhattak bele a 185 fejezetből...
    Egyébként érdekes látni pár To Love-ru szereplő elődjét, gondolok itt Eve-re, és Kyoko-ra... :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még van egy felnőtt Golden Darkness kinézetű professzornő is... :D
  • LasDen #46556
    valaki meg töppedt iker szarkómás....egy anime szereplő mért ne lehetne???
  • Inquisitor
    Ehh. Mi a baj a hat ujjal? Elég sok embernek van ilyen. Miért ne lehetne egy anime szereplőnek. Akkor gáz, ha a többi jelenetben csak 5 volt.
  • efti
    ja, vegul az lett belole, szerencsere a 15dik oldalon meglett :P

doglodik a gepem, 2 hetet birt a legutobbi pusztulasos napja ota, ugyhogy kolthetek egy lapat penzt gepre. A legutobbi doglodesnel meg rakerdeztem a hardver forumon, hogy kb mit ajanlanak. Persze az ajanlott alaplapon kevesebb SATA port van mint ahany eszkoz mar most van es ev vegeig lesz meg egy ujabb vinyo, mert a mostani animes meg fog telni :(

Nade csak hogy ONTOPIC is legyek: juliusi sorozes mikor?
  • Jakuza001
    Ha emlekszel mit irtal bele a szovegbe, akkor esetleg alul a keresovel probalkozhatsz.

Vagy ha valaszt kaptal akkor a sajat neveddet keresve szinten alul a keresoben es akkor szam alapjan megtalalhatod a hozzaszolast amire valaszoltak neked, mas lehetoseged nem igazan van.
  • Zomil
    sajnos nincs, még ha egy mod-ot kérsz meg rá ö sem tudja megkeresni :D

egy probát mondjuk megér, ha alulra beirod a neved(a hsz kereséshez), hátha valaki a neveden emlit egy válaszban :)
  • piros mogyi
    Sztem nincs
  • efti
    OFF

Van mod arra az SGn, hogy megkeressem a legutolso hozzaszolasom egy topicban ha az mar tobb oldalra van?

edit: sajnos nem tudom mikor szoltam hozza utoljara, nincs a kedvencek kozt sem, ugyhogy nem tudom mennyi post volt azota

/OFF
  • Malakai
    Minimális a hasonlóság, talán ihletésnek lehetne mondani.
  • efti
    ha valaki latta belole az eredetit, gondolok itt erre, arra kivancsi lennek mennyi a tortenet beli hasonlosag.