72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
remélem hamar kikerül AA-ra :) -
anyám....Anohana lezárása tökéletes volt....ha jól emlékszem a 2. anime, ami könnyt csalt a szemembe....fantasztikus volt és nagyszerű lezárása a sorozatnak...mondjuk az izé az nekem túl szentimentális volt, de így illett a sorozathoz...végén az utolsó mondat egy könny cseppet is elindított...:D -
Hogy tudok flasht beszúrni danbooruról, úgy hogy ne induljon automatikusan? -
A potplayer meg a KM player, amibe mas buheral, nem az eredeti feljeszto. :D -
oretachi is véget ért....utolsó rész is nagyon jó lett és az egész meglepően jóra sikeredett....a VN-nel is játszani kéne.... -
Lehet 1 yenért vette meg, de akkor is. :D -
én aszittem odaadta...tökmindegy...:D -
Kapott? Mármint megvette Jennifertől. :) -
Nagyon remélem, hgy FFnF már dolgozik rajta, így is elég nehezen álltam meg, hogy ne nézzek bele a RAW-ba... -
hmm...C utolsó rész nagyon intenzív volt....aztán meg lelassult és lecsorgott az egész....tetszett úgy az egész is, élveztem...:D
ezt az uccsó részt a nutbladder feliratával néztem és ők azt a nagy kutyát, amit kapott kimimaro azt Györgynek (a ggs George helyett /tudom ugyanaz de akkor is/) fordítótták....:D majdnem átsiklottam felette mondván töknormális, de aztán átfutott az agyamon, hogy ez angol felirat...:D -
:))) Teljesen egyetértünk. -
uncsi, ha flémeltek. És az AA is nagon lassú lett. :( -
Na befejeztem a GTO-t, nem volt rossz, de ez a befejezés...
-
-
A VLC nálam csődöt mondott anno. Akárcsak a KM-Player. -
azért rossz a vlc, mert fapados? ilyet se hallottam még :D -
WTF?!
Először azt hittem, behalt a monitor közepe :))))))) -
Ezen a képen mellek vannak.... -
de, csak aztán rájöttem hogy ekkora erőkülönbségnél (CCCP+MPCHC >> K-Lite+KMPlayer) fölösleges bármiféle vita. :)
A VLC meg a bójája a másik amitől falnak megyek
olyan gusztustalan egy fapados dolog... a K-Lite is jobb nála... :)
-
-
Flame-ről volt szó, nem?
-
ahahahahah -
Értelmetlen. Úgyis többen használjátok az elavult alapokon nyugvó, buherált mikrofos találmányt, a MPC-t.
-
csak a vlc... :) -
csináljunk szavazást :D -
Akkor lehűtelek: a K-Lite Mega Codec Pack-ban helyből benne van a Media Player Classic Home Cinema [amit én nagy örömmel kattintok ki telepítéskor, otthon, magamnak].
S MPCHC az én szememben nem jobb, mint a KMPlayer / PotPlayer. Sőt! -
mert jobb mint a K-Lite, flame on -
Ennel ez se volt bonyolultabb. CCCP telepit, splitter megvaltoztat, orul :) -
Akkor leírom (ennél egyszerűbben talán nem is lehet):
- Imike K-Lite Mega Codec Pack telepít
- Lots of Stuff menüpont kiválaszt (lejátszót kikattint)
- mindent alapértelmezetten hagy
- és végül örül. -
Van vagy 10 féle beépített ott is anélkül, hogy bármi mást telepítenél. -
De mivel folyamatosan azon a bizonyos "avittas" úton jársz, nem ismersz meg új és jobb alternatívákat, de legalábbis ki sem kacsintasz...
-
leginkabb mert megszoktam. Jart utat meg jaratlanert nem hagyunk el. Raadasul ugye mint kiderult a problema orvosolhato volt egyszeruen hazon belul is -
Tekintve, hogy én nem telepítgetek különálló baromságokat, hanem letesztelt K-Lite MCP-t, a probléma engem nem érintett sosem.
-
PotPlayernél (és minden más lejátszónál) is van ugyanilyen nem megfelelő splitter esetén. :) -
Minek erőlteted a MPCHC-T -

Atvaltottam EVR sync-re és maris tokeletesen megy a screenshot -
"Bounen no Xamdou" - 24. rész eleje.
Ismertető: MAL; AA; AniDB
-
Szerintem a splitter okozza, hogy melyiket használja, de ez csak egy lehetséges dolog. -
mibol van a kep?
Nem ertem mitol fugg a dolog. Ra lehetne most fogni ugyan arra, hogy mivel mas a hardver, ezert csinalja. De sajna volt olyan, hogy a regi gepnel is egy windows halal utani reinstallnal ez volt. Aztan amikor kesobb verziot valtottam, akkor nem csinalta. Az benne az igazan bosszanto, hogy a blogiras screenshotolos resze joval tovabb tart -
A képlopást előbb csináltam, a bemutatót utóbb.