72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"You have Control."
Na, leesik? :) -
A különbség csak annyi, hogy az Age az már ősszel indul, az Origin meg ki tudja mikor... :] Normális trailer még túl korai lenne, bejelentés ide vagy oda. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilvánvaló, hogy nem halhat meg, de nem is éreztem hiányát, mert abban a pillanatban nem nagyon tudtam logikusan belegondolni, én ott azt hittem meghalt. Vagy nem. De át tudtam érezni Gintoki dühét. -
nem úgy volt, hogy 25-én lesz bejelentés az új gundamról...??? vagy azt már letudták azzal, hogy pár nappal előtte tudtuk meg hogy az Originből lesz....?? de az AGE-nél is hasonlóan volt és aztán meg volt előzetes belőle...itt is vártam volna valamit... -
Befejeztem a C-t is. Oszinten szolva en nem dobtam el tole magam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel a japan jen erteket vesztette, ezert a vegeredmeny 0:0 lett, akkor most mitol nyert Yoga es miert vesztett Mikuni? Raadasul mibol vasarolta Yoga vissza a jovot, ha a vagyona tulajdonkepp 0 volt? Ennek igy nem sok teteje van. -
Hanasaku Iroha 13
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aranyos resz volt. Itt volt mar boven az ideje, hogy Ohana be merje vallalni az erzeseit Ko-val kapcsolatban. Az viszont nagyon nem tetszett ahogy berugott uditon. Ertem en hogy nem akar a sorozat semmi torvenyelleneset javasolni, de nem lett volna hihetobb, hogy megivott 1 italt es attol lett ilyen? -
[spoiler]de mégis lenyomta shiroyashát.....
meg hatásosabb lett volna, ha otose télleg meghal....persze ilyenben ez nem lehetséges....
nade ez már csak részletkérdés...:D király így is és várom a holnapi uccsó részét...:D -
Gintama minőség (213)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shinpachi a kard hátuljával csapta le csajt. Ugye ezt mondták. Na most ha megnézzük a jelenetet aminél támad: tényleg fordítva fogja a kardot :D Utána mikor Kagurával egymásnak háttal állnak már nem. Ez szerintem hatalmas :D
Meg 211-ben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor keresztül "lövi" a sírköveket Gintoki a fazont. Ugye elkezdene beszélni. Mindig ez van, első ütés, akkor mondja, hogy nem számított rá, ilyesmi, még pofáznak egy kicsit, aztán jön a harc. Itt? Nem. Jön egyből a következő csapás, jön SHIROYASHA
-
[spoiler]szerintem bőséges volt a lezárás....mindenki éli életét tovább ahogy tudja ennyi...:D -
Természetesen, az újakat érintően.
Mert az ősrégiek között még van TV-sem, avi-n. Ezekből lassan beszerzés alatt vannak a jobb minőségűek. -
Amint lesz belőle BD-batch, be is szerzem. TV-sekkel nem törődöm.
-
Befejeztem az Ano Hana-t. Szerintem nagyon jo kis anime, raadasul most hogy mar lezarult, igy Imyke is megnezheti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt viszont nagyon sajnalom hogy az epilogusa ilyen rovidre sikerult, pedig lett volna boven elmeselni mit a dolgon, mert az a par kep amit kaptunk nem sok mindent mondott el. -
Feltöltő: "Yes it's raw rip with no subs, the DVD only had Japanese subtitles on it. I'm uploading the 5.1ch audio right now, it'll take roughly an hour."
-
Only japan, vagy only japan feliratos ? :D
Mert nem vagyok hajlando megnezni angolul japan felirattal, marpedig allitolag azert kesett, hogy az angol nyelvu valtozattal egyutt jelenjen meg. -
Prof William #46694 A viziszörny-furry kisfiú története tovább fojtatódik!
Nyaralás előtti frissítés. Most minimum egy hétig nem lesz semmi új.
Link az aláírásomban. -
S ha már az újdonságoknál tartunk, kijött ez is: Roberta's Blood Trail OVA 05 -
Szerk.: Most olvasom, már fel is töltötte a külön hangsávot.
A videó pedig RAW, 'only japan' felirattal. -
Hát, ha erre gondolsz "2ch AAC 720x480 h264", akkor csak a letöltés után tudható meg, milyen nyelvű - mert a feltöltő lusta volt kiírni.
Ráadásul, az 5.1-et lenyomta 2.0-ra, és csak külön lehet MAJD letölteni hozzá az 5.1-es hangot.
Inkább várok egy 6-10 GB-os példányra.
-
Inquisitor #46690 Ha ebből is csak ultraf*s minőségű angolszinkronos van mint a Gantz-ból, akkor sikítok ... :( -
Milyen nyelven ? -
Elvileg a space battleship yamato live action kijött dvd-n és tölthetö :) -
Igazából nincs ilyen, hogy mikor indul be rendesen... nem az a szabvány shounen. Van mikor "nagyon megy" (beindult egy ideig?), akkor durván jó harcok vannak benne, meg komoly story meg ilyenek. De ezek ilyen 5-6 részeket jelentenek. Mondjuk több van belőle.
Nekem egyébként jobban tetszik ez, mint mikor 100 részen keresztül húzzák a semmit :) 58. rész az első komoly, de azt ki kell érdemelni :P Előtte már az 31. résztől is jön egy kis összefüggő szösszenet, aztán ahogy nézem ezek mintha sűrűsödnének. -
Ariakus #46686 A Gintama hányadék résztől indul be rendesen? Megnéztem az első 13 részt és hát ökörködés volt bőven meg egy-két jó poén... de mikor indul be a történet? Illetve jó fight-ok azért lesznek benne néha? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig Jirocho igen erős. Egyébként Hosen is elpicsázta először Gintokit, ahogy Benizakura is. Meg Jiraiyaról ne feledkezzünk meg :) Nem sűrűn hal meg nevesített szereplő :D
Nem tudom hol tartasz, szóval ez már újabb spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harusame és az Amanto megint O.o és persze a csaj állt minden mögött
Azért durva mennyire szövevényes az egész :) Mármint sejtettem, hogy mi lesz, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kalózokra nem számítottam :D -
213
Először: HA-HA-HA-HA
De aztán: R-18 time!
:DDD -
lehet...vagy csak még az elején vagyunk aztán még van péz...:D
[spoiler]mellesleg én nem érzem, hogy jirocho olyan erős lenne, hogy lenyomja ilyen egyszerű en gintokit mint az arc elején.....hosen simán erősebb volt és őt is elintézte azért....:D -
Nőtt a budget Gintamára vagy mi? :D Áll leejtős végig. Ez az új zene az epic pillanatoknál... :) Olyan sztenderd, abszolút nem egyedi, sokszor előtt, de hatásos :D -
akkor mégis lesz...nemtom....AC-n nincs kiírva én csak azért gondoltam...de szerencsére akkor tévedtem....:D -
Crunchyroll szerint Gintama 214 simulcast in
1:14:49:20 -
én egyszer már felhoztam a dolgot, de gyorsan le lettem hurrogva :(
amugy FSN jöhet minden mennyiségben :D -
Az pech
211
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tátva maradt a szám. Nem hittem hogy tudják fokozni még Gintoki durvaságát. Ahogy Jirochot meglepte, törött bokken, ilyesmi... A Fehér Démon. -
Ez az emlékeztető kérés is elég érdekes dolog, elvégre kb. 10 másodperc alatt rá lehet keresni. :D -
szerintem jó dolog lenne
, én támogatom.
-
Egyébként ezeket nem lehetne berakni a fönti linkek közé? Úgyis csak negyedévente egyszer kéne cserélni, így viszont mindenki újra és újra emlékeztetőt kér róluk. -
Egyébként már az őszi évad is kezd lassan körvonalazódni, de a nyárinál már most gazdagabbnak tűnik.
Mirai Nikki, Shana III, Fate/Zero, Bakuman 2... -
Jóból kevés van, ennyit "engedtek" csinálni belőle. :) -
nem....legalábbis AC-n nincs kiírva hogy lenne..... -
Na jó nem bírtam kivárni Gintama' 4 Devas of Kabukicho Arc végét... Elkezdtem :D OMG :D Ugye hétfőn jön az utolsó rész? -
a pontozási rendszered alapján nem kellett volna meglepődnöm, de mégis megtettem.... -
A végtelen nem szám. De ennyivel uborka is lehetne ott. :)