72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, minden kiadvány 2 lemezes lesz, 2 rész + extrák.
  • IMYke2.0.0.0
    Tovább: www.cdjapan.co.jp - BD megjelenési sorrend
  • Inquisitor
    Van ára. És akkor hány rész van rajta? Követik DVD verziók hülyeségét, hogy egy lemezen 2-3 rész van?
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj:

• IMYke2.0.0.0
    Csak Vol. 01 jelent meg, Japánban, 2011. június 22-vél.

Ezentúl, minden hónap végén (a következő július 27.) jelenik meg egy volume.
  • Inquisitor
    Nyaa-n van egy "Érintetlen" kiadás, meg ott a témánál keresett valaki egy másik verziót.

Más. Nem tudja valaki a vírusos/szerveres társasjátékot bármi formában meg lehet venni, amivel az S;G-ben olyan sűrűn játszanak?
  • IMYke2.0.0.0
    Ez azért fura, mert eddig 2, BD-kkel foglalkozó oldalon sem láttam.
  • LeventeV
    kösz a gyors választ
  • Zomil
    miért tünik furcsának? simán lehet, h még nem ment végig a sorozat, de a bd-t már elkezdik kiadni :)
  • Inquisitor
    Hopp. Most nézem, hogy néhány elég gagyi verzión felül van kint két teljes BD-rip, Ep01-Ep13-al és OST lemezzel. Akkor csak kijött hivatalosan?
  • Győri Devi
    Alicia Melchiott (Valkyria Chronicles)
  • LeventeV
    ő ki?

• Inquisitor
    Van olyan, az első két részből, hogy 1080p BD-rip ... ezért kérdeztem, mert lehetetlennek tűnik.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs belőle. A 720p-s Steins-Sub és HorribleSubs verziók is TV-ripek.
  • Inquisitor
    Létezik, hogy van már Steins;Gate-ből BD kiadás? :O
    Hiszen még csak 12 rész ment le adásban ...
  • Zomil
    nah akkor majdnem eltaláltam :D
    mi van benne? még egy ending :D
    és akkor az utolso lapon egy trollface az irotol :D
  • Lelouch
    Ja, gondolom utána meg majd lesz 2 évad.
    Az LN-ből a 8. volume jött ki nemrég, ami egyben az utolsó. Kérdés mi van benne, mert a többféle endinget a 7. volume tartalmazza.
  • Zomil
    mármint ezalatt a 12 rész alatt 3 volume?

Amugy ha jol tudom, nemrég(vagy talán most?) jött ki a 7. volume...de könnyen lehet, h tévedek, ezekben az adatokban sosem vagyok biztos :D

Több ending egy light novel-nél? ilyet se sürün látni :D
  • Lelouch
    Bár most olvasom, hogy csak 3 volume lesz feldolgozva, úgyhogy az ending az még elég messze van... :D
  • Lelouch
    Ahogy látom, az LN-nek több endingje is van, kiváncsi vagyok mi lesz az animében... :D
  • Zomil
    Denpa Onna 10: Maekawa alian cosplay-je 10/10 :D
    Jol nézett ki abban a Xenomorph(asszem igy hivják az alieneket) ruhában :)
    Az uj csaj meg csöppet idegesit, de emelett érdekes is...az érdekes alatt a viz fröcskölésre gondolok...Ryuushi-Niwa telefonbeszélgetése is nagyon jol meg volt csinálva...
    nálam simán 10/10-es sorozat eddig, de kiváncsi vagyok, h a dupla rész alatt jövö héten mi fog történni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én simán eltudok képzelni egy sci-fi-s befejezést, pl. Erio meg az uj szereplö is valamiképp tényleg földönkivüli vagy valami hasonlo :)
  • IMYke2.0.0.0
    Működik a MAL.
  • LasDen #46726
    nah tényleg volt gintama...:D bár nem teljesen olyan lett a befejezése az arcnak mint vártam...de a következő rész is érdekesnek igérkezik, ha az van a képen, akinek lennie kell :D és ha minden igaz új ending is lesz....
  • IMYke2.0.0.0
    Talán a nosztalgia miatt pontoztam itt 8-ra - a MyAnimeList-en még nem tudtam.

Nekem tetszett a lassúsága. A két élőszereplős feldolgozás-filmhez nem szabad hasonlítani.
  • Seth
    Én is most hétvégén néztem meg. Nálam 7 pontos max. Megvalósítás tényleg szép,de a sztori gyenge. Én pl elnézegettem volna több "lopást", konfrontációt emberekkel(főgonosznak tekinthető öreg házvezető néni elég komolytalan és idegesítő volt:D), a beteg fiú is kidolgozatlan volt, lehetett volna szorosabbra fűzni a kapcsolatukat, nem csak ilyen felszínesre.Nameg a tipikus Ghibli képi világ, már unom ezeket az egykaptafa karaktereket,ruhákat. Nálam még mindíg a Mononoke Hime a favorit tőlük.
  • Lelouch
    Nálam se jó...
  • IMYke2.0.0.0
    /"The Borrower Arrietty" (Karigurashi no Arrietty): 8/10

Hozta a régi emlékeket - igaz, ez a verzió erősen japánosítva, modernizálva lett. A Ghibli kitett magáért a megvalósítással.
  • IMYke2.0.0.0
    A MyAnimeList csak nálam van lehalva?
  • LasDen #46720
    ne számítsatok semmi jóra...:D
  • Máté94
    Denpa Onna 10: Na, végre megjöttek az
    űrlények, pontosan csak egy. :)
  • LasDen #46718
    szarok rá...legyen és kész...:D
  • efti
    hat jo, legyen, bar ettol csak meg osszecsapottabnak tunik a vege, de sebaj.

Amugy mekkora ejnyebejnyet fogsz nyerni ennyi spoilerezesert...
  • Máté94
    De a visszavásárlást nem úgy gondolta, hogy pénzért, hanem, hogy visszaszerzi. Még azt is tudom képzelni, hogy Masakaki rendelte el a Kimimaro-nak a Control-t.

Egyébként érdekes, ha Sato legyőzi Mikunit, és csak simán visszavonja a nyomdát, akkor a [C] alaposan elintézte volna Japánt.
  • efti
    "I'm buying back the future" (13:33) akkor ezt szerinted mire mondta? Nem akarok trollkodni nagyon, de ha goze se volt mit is takar a penznyomda visszaforditasa, akkor ezzel mit mondott volna?
  • Máté94
    Mert szerinted bármelyikük is tudta ezt? :)
    Kimimaro csak a pénznyomót rendelte vissza.
  • Máté94
    A visszavásárlást így érti "visszavásárlásnak" :)
  • efti
    Akkor viszont miert is nem tette ugyanezt Mikuni korabban? Hiszen ezzel akkor az altala annyira megvedeni akart jelent is biztositotta volna.
  • zsakosfrodo2
    Nem a saját pénzéből "vásárolta" vissza a jövőt, hanem visszarendelte az összes kinyomtatott Midas pénzt. Így a Midas pénz okozta infláció is megszűnt, és minden olyan lett, mintha ez a pénz sosem jelent volna meg a világban. Az meg egy másik kérdés, hogy úgy gynegítették le a csávót, hogy a yen-t értéktelenné tették. Ezért lett dollárban minden. A fekete kártya pedig odaadja az üzleti negyed irányítását annak, aki birtokol olyat.
  • efti
    Nem. Nincs ertelme. A midas bank nem a nagylelkusegrol szol. Tovabbra is fenntartom, hogy nincs mibol visszavasarolja a jovot, hiszen az o vagyona is 0-t er.
  • Máté94
    "You have Control."

Na, leesik? :)