72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Igen, minden kiadvány 2 lemezes lesz, 2 rész + extrák. -
Tovább: www.cdjapan.co.jp - BD megjelenési sorrend -
Inquisitor #46746 Van ára. És akkor hány rész van rajta? Követik DVD verziók hülyeségét, hogy egy lemezen 2-3 rész van? -
Parancsolj:
-
Csak Vol. 01 jelent meg, Japánban, 2011. június 22-vél.
Ezentúl, minden hónap végén (a következő július 27.) jelenik meg egy volume.
-
Inquisitor #46743 Nyaa-n van egy "Érintetlen" kiadás, meg ott a témánál keresett valaki egy másik verziót.
Más. Nem tudja valaki a vírusos/szerveres társasjátékot bármi formában meg lehet venni, amivel az S;G-ben olyan sűrűn játszanak? -
Ez azért fura, mert eddig 2, BD-kkel foglalkozó oldalon sem láttam.
-
kösz a gyors választ 
-
miért tünik furcsának? simán lehet, h még nem ment végig a sorozat, de a bd-t már elkezdik kiadni :) -
Inquisitor #46739 Hopp. Most nézem, hogy néhány elég gagyi verzión felül van kint két teljes BD-rip, Ep01-Ep13-al és OST lemezzel. Akkor csak kijött hivatalosan? -
Alicia Melchiott (Valkyria Chronicles) -
ő ki?
-
Inquisitor #46736 Van olyan, az első két részből, hogy 1080p BD-rip ... ezért kérdeztem, mert lehetetlennek tűnik. -
Nincs belőle. A 720p-s Steins-Sub és HorribleSubs verziók is TV-ripek.
-
Inquisitor #46734 Létezik, hogy van már Steins;Gate-ből BD kiadás? :O
Hiszen még csak 12 rész ment le adásban ... -
nah akkor majdnem eltaláltam :D
mi van benne? még egy ending :D
és akkor az utolso lapon egy trollface az irotol :D -
Ja, gondolom utána meg majd lesz 2 évad.
Az LN-ből a 8. volume jött ki nemrég, ami egyben az utolsó. Kérdés mi van benne, mert a többféle endinget a 7. volume tartalmazza. -
mármint ezalatt a 12 rész alatt 3 volume?
Amugy ha jol tudom, nemrég(vagy talán most?) jött ki a 7. volume...de könnyen lehet, h tévedek, ezekben az adatokban sosem vagyok biztos :D
Több ending egy light novel-nél? ilyet se sürün látni :D -
Bár most olvasom, hogy csak 3 volume lesz feldolgozva, úgyhogy az ending az még elég messze van... :D -
Ahogy látom, az LN-nek több endingje is van, kiváncsi vagyok mi lesz az animében... :D -
Denpa Onna 10: Maekawa alian cosplay-je 10/10 :D
Jol nézett ki abban a Xenomorph(asszem igy hivják az alieneket) ruhában :)
Az uj csaj meg csöppet idegesit, de emelett érdekes is...az érdekes alatt a viz fröcskölésre gondolok...Ryuushi-Niwa telefonbeszélgetése is nagyon jol meg volt csinálva...
nálam simán 10/10-es sorozat eddig, de kiváncsi vagyok, h a dupla rész alatt jövö héten mi fog történni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én simán eltudok képzelni egy sci-fi-s befejezést, pl. Erio meg az uj szereplö is valamiképp tényleg földönkivüli vagy valami hasonlo :) -
Működik a MAL. -
nah tényleg volt gintama...:D bár nem teljesen olyan lett a befejezése az arcnak mint vártam...de a következő rész is érdekesnek igérkezik, ha az van a képen, akinek lennie kell :D és ha minden igaz új ending is lesz.... -
Talán a nosztalgia miatt pontoztam itt 8-ra - a MyAnimeList-en még nem tudtam.
Nekem tetszett a lassúsága. A két élőszereplős feldolgozás-filmhez nem szabad hasonlítani. -
Én is most hétvégén néztem meg. Nálam 7 pontos max. Megvalósítás tényleg szép,de a sztori gyenge. Én pl elnézegettem volna több "lopást", konfrontációt emberekkel(főgonosznak tekinthető öreg házvezető néni elég komolytalan és idegesítő volt:D), a beteg fiú is kidolgozatlan volt, lehetett volna szorosabbra fűzni a kapcsolatukat, nem csak ilyen felszínesre.Nameg a tipikus Ghibli képi világ, már unom ezeket az egykaptafa karaktereket,ruhákat. Nálam még mindíg a Mononoke Hime a favorit tőlük. -
Nálam se jó... -
/"The Borrower Arrietty" (Karigurashi no Arrietty): 8/10
Hozta a régi emlékeket - igaz, ez a verzió erősen japánosítva, modernizálva lett. A Ghibli kitett magáért a megvalósítással. -
A MyAnimeList csak nálam van lehalva? -
ne számítsatok semmi jóra...:D
-
Denpa Onna 10: Na, végre megjöttek az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!űrlények, pontosan csak egy. :) -
szarok rá...legyen és kész...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hat jo, legyen, bar ettol csak meg osszecsapottabnak tunik a vege, de sebaj.
Amugy mekkora ejnyebejnyet fogsz nyerni ennyi spoilerezesert...
-
De a visszavásárlást nem úgy gondolta, hogy pénzért, hanem, hogy visszaszerzi. Még azt is tudom képzelni, hogy Masakaki rendelte el a Kimimaro-nak a Control-t.
Egyébként érdekes, ha Sato legyőzi Mikunit, és csak simán visszavonja a nyomdát, akkor a [C] alaposan elintézte volna Japánt.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"I'm buying back the future" (13:33) akkor ezt szerinted mire mondta? Nem akarok trollkodni nagyon, de ha goze se volt mit is takar a penznyomda visszaforditasa, akkor ezzel mit mondott volna? -
Mert szerinted bármelyikük is tudta ezt? :)
Kimimaro csak a pénznyomót rendelte vissza. -
A visszavásárlást így érti "visszavásárlásnak" :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor viszont miert is nem tette ugyanezt Mikuni korabban? Hiszen ezzel akkor az altala annyira megvedeni akart jelent is biztositotta volna. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a saját pénzéből "vásárolta" vissza a jövőt, hanem visszarendelte az összes kinyomtatott Midas pénzt. Így a Midas pénz okozta infláció is megszűnt, és minden olyan lett, mintha ez a pénz sosem jelent volna meg a világban. Az meg egy másik kérdés, hogy úgy gynegítették le a csávót, hogy a yen-t értéktelenné tették. Ezért lett dollárban minden. A fekete kártya pedig odaadja az üzleti negyed irányítását annak, aki birtokol olyat. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. Nincs ertelme. A midas bank nem a nagylelkusegrol szol. Tovabbra is fenntartom, hogy nincs mibol visszavasarolja a jovot, hiszen az o vagyona is 0-t er. -
"You have Control."
Na, leesik? :)