72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • piros mogyi
    Majd egyszer átugrom megnézni a lemezgyűjteményed.

[viccel]
  • efti
    En szivesen nezegetem oket a polcomon :)

A Haibane Renmei kb 12K-bol jott ki, a Lain az kb 16K volt. Sajnos a ceg ahonnan vettem azota mar nem arul sajat webshopbol, csak az amazonon keresztul. Pedig 1 kemeny GBP volt a szallitasi dij magyarorszagra.

PS igen a haibane renmei elso DVD tokja eltort szallitas kozben, a kek az sajat cucc, szerencsere a korong sertetlen maradt.
  • LasDen #46787
    akkor nemtom mit számoltam...:D
  • Lelouch
    Mind az 5 a végén volt... Itt van egy kép az összesről.[/URL]
    [URL=http://iaro.3dmax.hu/images/2011/06/27/partner.jpg]Plusz egy korábbi cameo Hakua partneréről... :]

• LasDen #46785
    nah megnéztem a részt....
    az 5 lány a karatéjos és boltos csaj az elején meg a másik 3 a végén??? :D

am kellemes rész volt, keima megin kitett magáért plusz az utalások....:D jó lenne egy 3. évad...
  • LasDen #46784
    megvárom mi lesz aztán majd lehet az lesz...:D
  • Lelouch
    Láttam az előrendeléseket a 2. évad első BD kiadásából, hát nagyon kevés eladásra lehet számítani most is. Szvsz max. akkor jön új évad, ha valami másik stúdió felkarolja, de erre nem sok esély van. Ha érdekel a folytatás, az a biztos ha előveszed a mangát... :D
  • LasDen #46782
    jöhetne egy 3. évad...:D
  • Lelouch
    A KamiNomi II utolsó rész végén volt cameo a következő 5 lányra... Ösztönzés a DVD/BD vásárlásra? :D
  • Inquisitor
    Olyat láttam, hogy QTS kiadás. Ahhoz van 5/6 nyelvű egyben felirat ... köztük angol. De valószínűleg angol dubos :(
  • Zomil
    nah sikerül megtalálnom és egész jol jön :)
    már csak angol felirat kéne :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://bitsnoop.com/space-battleship-yamato-2010-jap-dv-q26906900.html

a jobb oldalt van a download torrent gomb :)
  • Inquisitor
    Nekem is, de csak ha japán dub van benne ;)
  • Zomil
    Imy: pm-ben elküldhetnéd a space battleship yamato live action torrent linkjét(vagy akár ide is berakhatod spoilerbe), mert én nem találom :S
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, azt nem tudom, hogy lesz-e OVA, de hogy a Limited Edition-ben plusz DVD-k is lesznek, dögivel, az biztos.
  • IMYke2.0.0.0
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=947693080&no=46722]#46722[/url]?
  • LasDen #46774
    én má láttam a részeket, szóval ha nincs melléjük egy ova vagy valami, akkor nem...:D
  • Inquisitor
    Jut eszembe újdonságok, az új Ghibli filmet nem most 24-én mutatták be? Nem tudom a címét, csak láttam egy "timeline"-on a várható filmek és sorozatok között.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, végül is, nem örömhír az, hogy a "Steins;Gate" BD kiadványai havi rendszerességgel, 2012 tavaszáig szépen megjelennek?

[Tudja, hogy ez a trend, majd' minden kiadvány esetében...]
  • LasDen #46771
    nem...:D ehhez a BD dologhoz most nincskedvem...:D mikor láttam a sok üzenetet valami nagy bejelentést vagy valami régen várt film megjelenésére gondoltam....kicsit csalódás volt....lehangoltatok...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ehh, kétszer "minket"...
  • IMYke2.0.0.0
    Meg se tiszteltél minket azzal, hogy elolvasol minket?
    Pedig spoiler sem volt bennük.
  • LasDen #46768
    aha láttam...elkezdtem olvasni, de aztán szép lassan átpörgettem a hszeket...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus, a "Wolf's Rain"-t is meg kellene már néznem [banner emlékeztetett].
  • Inquisitor
    Csak a szokásos téma, sírás az eredeti japán BD/DVD lemezek árán, az itthoni kiadások és Tv sugárzások teljes hiányán, meg ilyesmi ;)
    A kiindulás meg a Steins;Gate BD Vol.01 megjelenése volt.
  • LasDen #46765
    aszittem már történt valami jó vagy nemtom, de kicsit sajnálkozva vettem tudomásul hogy nem...:D
  • Inquisitor
    Animax-on én sok színvonalas sorozatot még nem láttam, igaz másnál néztem, mert nekem nincs. Viszont az Afro samurai-on meglepődtem mennyire véres és brutális, persze azt olyankor is adják. Nekem viszont nem jött be semmilyen szempontból.

Véres Ghibli film? Hmmm. Talán még a Mononoke Hime a legvéresebb, esetleg a Chihiro-ban egy gyerek kissé felszisszenhet csóri sárkány sérülésein.
  • IMYke2.0.0.0
    Animax, meg Jetix nálam sincs, és nem tudom, mi megy rajtuk (biztos van "mindenféle").
    De az biztos, hogy lennénk jó sokan, akik szívesebben vennék itthoni üzletekben az anime DVD-ket, Blu-Ray kiadványokat. Konkrétan én még azt is leszarnám, ha nem lenne rajtuk magyar szinkron és/vagy felirat.
    Csak angol feliratozással jöjjenek/jönnének ide, magyarisztánba a termékek!
  • Inquisitor
    Persze japán árak meg, lásd lentebb ... egyszer néztem még az Usagiban (de kár, hogy bezárt!) használt Mangákat, egyetlen füzet valami 800 jen volt, aztán van vagy ezer része ... szóval arrafelé meg tudják fizetni.
  • Zomil
    " A Ponyo meg nem egy belezős anime, ugyebár."
    Mintha bármelyik Ghiblis film ilyen lenne... :D

Gondolom itt: "Az itthoni piac tényleg csak a 9-12 éves korosztálynak készült végtelen epizódos "anyu vedd meg ezt kártyát/játékot" kategóriás bigyókat bírja el?"

Azt érted, h rtl/tv2-ön 7végén reggeli "mese" idöben ilyenek mennek...sztem leginkább semmire nincs igény, csak ezeket ugy berakták reggelre :D
    Animax-on mondjuk nemtudom miket szoktak adni...
  • IMYke2.0.0.0
    A Lain-t én is szívesen látnám a polcomon. Tökéletes mű!
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, az animézés (s bennük az összes kategória) csak egy bizonyos rétegnek szól - ezért nem üzlet nagy általánosságban véve az európaiaknak, de mi ezen a téren is nagyon a végén kullogunk a sorban.
    Nem kell mondanom, hogy a vezető országokban (GER, FRA, GB) biztosan, és tapasztalhatóan más a helyzet (elég, ha ránézel az ebay.co.uk-ra).
  • Inquisitor
    Én a Lain, Haiban Renmei sorozatokkal vagyok így ... meg picit a Niea_7-el ...
  • IMYke2.0.0.0
    Kell-e mondanom, hogyha kapható lenne még ezen a rohadt Földön, magyar átlagfizetéshez mérten elfogadható áron, akkor a játékaim mellett, ott lenne (többek között) ez a 7 DVD-re osztott termék is: Elfen Lied

Csak így, külön kiadványokban tudom elképzelni.
    Így viszont: 7x 4800 Yen (7x 58,64 dollár) az ára! azaz:
    7x 11151 Ft!!!

• Inquisitor
    Ismerek ilyen boltokat, meg sajnos az árakat is és árképzést is. Annyira nem vagyok jó se angolból se japánból egyrészt, másrészt a Ghiblis filmeket a fiamnak is meg akarom mutatni, ő meg nagyon sokára fog olvasni, pláne idegen nyelveken. A Ponyo meg nem egy belezős anime, ugyebár.
    A régebbi Ghibli fimből majdnem az összes megvolt, és némelyiket annyira rojtosra néztük, hogy lehet veszek még belőlük amíg még kapni.

Az itthoni piac tényleg csak a 9-12 éves korosztálynak készült végtelen epizódos "anyu vedd meg ezt kártyát/játékot" kategóriás bigyókat bírja el?
  • IMYke2.0.0.0
    Jól tudod, és jól gondolod.

Nagyon kevés, helyben kapható anime van. A legtöbbet bátor, és fix rendelői bázissal rendelkező bolt rendeli be, eredeti viszonteladótól.
    Értelemszerűen, a tengerentúlról, drágán.
  • Zomil
    sajnos valoban csöppet tul vannak értékelve ezek(legalábbis a mi pénztárcánknak) én is szivesen vennék mondjuk egy NGE gyüjtöit amit irtál, de annak meg csillagászati ára van :D
  • Inquisitor
    Jut eszembe Anime kiadások témában, mióta a hülye Desney megvette a Ghibli Eu forgalmazási jogát, jött ki egyetlen Ghibli film itthon? Mert gyanús, hogy a Ponyo már ezer éves, és úgy néz ki sose lesz magyar kiadása ... de akkor ha jól sejtem a többi filmnek sem? :(

Gondolom a Bambi 123--ik részét persze lehet majd kapni, vagy az Oroszlánkirály 37-et.
  • Inquisitor
    A DVD-k is ilyesmik. Vettem volna már én pár jó filmet, de aztán mindig olyan ár jött ki egy 13 részes sorozatra, mint egy fémdobozos gyűjtői NGE-re. :D
    Nálunk meg sohanapján jönnek ki ezek, sőt tévébe se kerülnek, mert "túl bonyolultak" a gagyi tévéműsorokon (anti)szocializálodott tömegeknek ... mármint a gagyi tévécsatornák szerint.
  • IMYke2.0.0.0
    El tudom képzelni.
  • Zomil
    persze, ezek a bd volume-k mindig 2 részt tartalmaznak :)