72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
lehet jobban járnának ha azt használnák :D
mondjuk ilyenek minek próbálkoznak? azt hiszik hogy jók? -
Még az sem ilyen idióta, írd csak be, a rendes idézetet hozza rá -
Nekik a fordítás gooogle translate-el kezdődik. -
még angolul sem tudnak? elég szánalmas -
Néhány félrefordítás még nem is lenne baj, de ez már túl sok... :D -
Naruto-Senin Team... :D
Gondolom Lelouch hsz-ében az NST ugyanez a csapat akar lenni :D
jo mondjuk tulzás, h forditja, mert az 5. résznél ök sem jutottak tovább :D -
Ki fordítja még?
NSTT, rá se nézz... -
ezek szerint akkor nekem mázlim van, mert eddig ilyen durva forditásokkal nem találkoztam :D
Ezért se merem elkezdeni S;G-t a másik fordito csapattal :D -
Na, én megmondtam. :D -
Mostanában nincs szerencsém a magyar fordításokkal. :D Ennél is tiszta szégyen, hogy állandóan le kell ellenőriznem angolról, mert a magyar fordítás annyira értelmetlen... -
-
NSTT... mondom. A többi csapat fordít is, én csak eddig velük találkoztam ilyen rossz fordítással. Ráadásul pont egy ilyen jó animét "basztak" el. :/ -
-
miii :D -
Durarara 12. rész:
Frostii: "Belive, and thou shalt be saved."
NST: "Higgy, és thou salt megment."
Néhány rész alatt gyökeresen megváltozott a véleményem a magyar felirat minőségéről, ez a mondat elég jól tükrözi az egészet. -
A kare Kano 26, a Lain es a Haibane Renmei 12-12, a tobbi pedig 1, mert mozi :) -
Ez biztató. :)
Mármint bátran rákereshetek az általad illusztrált animékre.
Ugye max 20 rész? -
huhh...nem mondom hogy sosem, mert ertek mar meglepetesek, de azert azt batran allithatom, hogy a vegtelen tortenetek fele nem vonzodom, igy naruto, bleach, one piece es tarsaiba bele sem kezdek. Bar megjegyzem egyre gyanusabb, hogy a Bakuman manga egy vegtelen tortenet... -
Most Naruto-ra gyúrtam, de majd valamikor ezekre is sort kerítek.
Narutóval elvan az ember egy ideig.:) -
Akkor ajanlom mindegyiket, nagyon kellemes kis tortenetek. A kivetel talan az FF7 film, mert az 2 ora fanservice, na nem pantyshotokkal, meg furdojelenetekkel, hanem a puszta letezesevel. -
Nem láttam egyiket se. -
lösz Rurouni Kenshin lájv eksön....:D -
jah...meglepöen kevés ecchi volt benne, mondhatni nullla :D
Lasden: milyen sikeres találatot? :D
ha yamato 720p bd-re gondolsz, akkor amint lesz rendes torrent lehetöség berakom ide a topicba, mert tudom, h több embert érdekel :) -
azé jó hogy ti itt elvesződtök vele én meg csak várhatom a sikeres találatot...:D -
Jah, kötelező tengerpartos rész, meglepően kevés bikinis lánnyal. :P -
akkor jo... :D
Kis space battleship yamato téma:
nah közben találtam 720p bd verziot is, ami már elég fincsinek tünik 5.1-es hanggal, csak gondolom mivel nemrég jött ki torrent verziot egyáltalán nem találtam hozzá...(csak ilyen megaupload-os és hasonlo köteg linkeket) :( -
nem...eddig is 25 volt....:D -
Ao no Exorcist sztem kifejezette gyenge volt most... :(
Most meg megnéztem és rájöttem, h 25részes a sorozat...eddig nem 12 volt kiirva? :)
Nembaj örülök neki. -
amit en szeretnek az a mar beigert de megse megjelent 5cm per second, a bokura ga ita, a welcome to the NHK, a Beck es a Clannad sorozat BRen. Utanna meg szep sorjaban johetne a tobbi :) -
Azt utána. :D -
Nincs baj vele, csak kérdeztem, hogy az e. :D -
Mi a baj a Kare Kanoval? Nalam abszolut 10/10 volt. Igaz hozza kell tennem, ez pont az az anime volt amit ott hagytak abba ahol kellett, mert a manga a vegere mar eleg gyenge volt. -
nem madokát??? O_O :D -
Ha lenne fölös 70e Ft-om, megvenném C-t BD és nézegetném a lemezeket, mert nincs BD olvasóm.
-
Hát ha lenne rá keretem, vmi szépdobozos FSN meg NGE kollekcio itt lenne a polcomon :) -
KareKano? :D -
Sajnos nem sokkal nagyobb az a gyujtemeny, ennyi a maradek:
Van meg egy ervenyes megrendelesem az amazonon egy 5cm per second blu ray meghjelenesre, de sajna a beigert idopontban csak DVDn jelent meg, miota meg van blu ray lejatszo olyat nem szeretnek tobbet venni. Mas kerdes, hogy a kiadok meg nem szeretik a penzt es nem szeretnek eladni.. -
Majd egyszer átugrom megnézni a lemezgyűjteményed. 
[viccel] -
En szivesen nezegetem oket a polcomon :)
A Haibane Renmei kb 12K-bol jott ki, a Lain az kb 16K volt. Sajnos a ceg ahonnan vettem azota mar nem arul sajat webshopbol, csak az amazonon keresztul. Pedig 1 kemeny GBP volt a szallitasi dij magyarorszagra.
PS igen a haibane renmei elso DVD tokja eltort szallitas kozben, a kek az sajat cucc, szerencsere a korong sertetlen maradt. -
akkor nemtom mit számoltam...:D