72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Rosario Vampire rewatch esetleg? XD
  • Lelouch
    Én meg a mangát élvezem, úgyhogy annyira csak nem szar nekem se... :D
  • armageddon666
  • Seth
    Még jó, hogy a mangák nem nagyon érdekelnek, így ez is kimaradt és tudom élvezni az animét. Szar neked :D
  • Lelouch
    Deadman Wonderland 11. rész: Úristen, nagyon QUALITY epizód volt, kb. Naruto Shippuuden színvonalú... A mangát is sikerült ismételten eléggé szétbarmolni. Már előre félek, mit hoznak össze az utolsó részben.
  • LasDen #46861
    "According to Hokkoku Newspaper, Yuwaku Hot Spring , the model town of Hanasaku Iroha, has been humming with business since the start of the anime. After the earthquake in March, nearly 1,500 guests have canceled the hotel reservations in Yuwaku but the rooms of all the nine hotels were fully booked by the anime fans just before the holidays in May. The bottles of Yuwaku Cider have been flying off the shelves because the cider was shown in the ED."

RL vs anime
    RL2 vs anime2
    RL3 vs Anime3
  • Lelouch
    Na végre rávettem magam, és behoztam a D.Gray-Man mangát a legutolsó kijött fejezetig. A legutóbbi katasztrofális arc után látszik némi javulás, új felállás is elég érdekesnek ígérkezik majd... Viszont nemáár
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most Road tényleg meghalt? Ő volt a kedvenc szereplőm.
  • Zomil
    én sem láttam, de ugy tudom elég jol visszaadja az eredetit, különben nem hiszem, h ilyen jol fogyna :)

Deadman: ez a rész most tetszett... :)

Belze 23: jo pár rész ota eléggé dobás közeli állapotba került, de ez a rész most tetszett megint...
  • LasDen #46858
    "Takashi Yamazaki's live-action film adaptation of the Space Battleship Yamato sold 24,985 units during the June 20-26 week to become the top-selling domestic live-action film on Blu-ray Disc in Japan so far. It also moved 56,090 DVDs since it officially went on sale on home video on June 24."

Bár az eredetit nem láttam, de azé kíváncsi vagyok rá....:D
  • LasDen #46857
    hát annyira sokkoló mint az előző rész nem volt, de ez is iszonyat volt...
    nemtudom spoiler e, de nem kockáztatok...:D
    [spoiler]szóval ez hogy mayushi folyton meghal hiába próbált meg mást okarin az időgép c. filmre/könyvre emlékeztet...mondjuk remélem nem olyan lesz a kimenetele a visszautazásokat tekintve....
    meg talán eredményesebb lett volna, ha okarin nem egyedül hanem a többiekkel próbálja megmenteni mayushit....de majd jövőhéten mindenki derül...:D
  • LasDen #46856
    ez már így nem is érdekes...és lehangoló...:(
  • Lelouch
    "This video is nothing but a promotion for the RoE series. This has nothing to do with 3.0. It's just a dramatization of what would have happened if Kaworu fought with Ramiel from the first Rebuild.

This clip aired for the first time on Japanese gambling machines to promote the RoE series. Way before Quickening was even announced.

This video is real indeed, but has nothing to do with what you claim. Sorry to break the news."
  • armageddon666
    Akkor továbbra is:
    Az mi? :D
  • Lelouch
    Nem voltak ilyen jelenetek...
  • armageddon666
    Ja a 3 előzetesében vannak ilyen jelenetek? Ok, akkor nem is kérdeztem :D
  • LasDen #46851
    jöhetne már a 3...mert ilyen tempóval előbb jön el a világ vége mint a befejezés....
  • Seth
    Vmi fanmade összeollózása az 1-nek meg a 3 előzetesének
  • armageddon666

Ez mi?!
  • Inquisitor
    Ehh, pár perce kint van a Steins;Gate Ep13, de mennem kell dolgozni. Pedig előző vége után esz a penész rendesen ...
  • LasDen #46847
    nem...my bad...:(
  • Lelouch
    Mivel ugyanaz az LN illusztrátor mindkettőnél...
  • Zomil
    valoban van hasonloság :)
  • Máté94
    Igen... és bárki is mondta ezt? :D
  • LasDen #46843
    a Boku wa tomodachinak semmi köze a denpa onnahoz....
  • Máté94
    Na, itt vannak Denpa klón lányok :D
  • Lelouch
    Jóféle ez a Claymore manga, kár hogy elvágták az anime folytatás lehetőségét.
  • LasDen #46840
    hát ez tényleg...fene a pofájukat.....
  • Máté94
    AA trollkodik. :D
    Ao, és most Deadman. AnoHana nem akar jönni. :D
  • Lelouch
    Akkor be is csődölne az anime ipar, ha csak 10 ezertől számítana jónak. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig úgy tudtam, a 10000 számít jónak...
  • Lelouch
    Azért a Denpa Onna se teljesített rosszul szvsz, 5000 feletti eladás már simán jó eredménynek számít. A Deadman Wonderland viszont már tényleg sokkal gyengébben teljesített az elvártnál, már ha igaz amit 4chan-on lehet olvasni.
  • Máté94
    Tipikus amerikai nézőközönség számára gyártott anime, de nézhető. :D
  • Zomil
    tiger&bunny is fura, mert itt a topicban sok jot nem hallottam rola...
    Denpa valoban meglepö :(
  • LasDen #46833
    tegnap volt róla szó, akkor...
    első SteinsGate br lemez egész jól fogyott....
    Steins;Gate Vol. 1 11,802

de az meg azér meglepett, hogy denpa onna nem...
    Denpa Onna to Seishun Otoko #1 5,267

madoka meg hozta amit elvártak tőle...
    Puella Magi Madoka Magica #3 51,840

de itt a teljes lista...
  • LasDen #46832
    " Sony Pictures will release Hirotsugu Kawasaki and Studio Pierrot's anime film Onigamiden under the title Legend of the Millennium Dragon on October 4."

Na...ez jó hír...:D
  • Jakuza001
    Higyj es te majd megmented a sot. :DDD
  • armageddon666
    Higgy és thou salt megment :D:D:D:D:D
  • IMYke2.0.0.0
    Értem.
  • Lelouch
    Az "e" betű kihagyása az én hibám volt, elnézést. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mondjuk, az angol is el van írva... :)

"Belive, and thou shalt be saved." ---> Believe, and thou shalt be saved. ---> Higgy és üdvözülsz.