72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    jo, de egy nappaliba valo TV 100cm átlonál kezdödik
  • IMYke2.0.0.0
    Nem TV-n - egy jó minőségű monitoron (is) ~2 méter alatt [nem 50 centiről].

TV-n, 3-5 méterről - mondjuk egy nappaliban, vagy nagyobb szobában, ahol a sarokban, vagy túloldalon a 32"-es LCD TV-d, míg te a kanapén a másik sarokban bámulsz rá - persze, hogy NEM észlelhető.
  • Zomil
    észlelhetö persze, föleg mondjuk egy tv-n :)
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig észlelhető a különbség. Elhiheted, én sem szívesen fogadtam el a tényt. Kezdetben beszereztem én 480-ast is, csak ritkábban 720-ast.
    De mikor megláttam 27"-esen ezeket, szép lassan tettem át a "JOBBAT BESZEREZNI" könyvtárba az ilyen sorozatokat.

720-ast már nem is szedek, sem most, sem a jövőben - csak akkor, ha tuti, hogy nincs, vagy tuti nem lesz jobb [pl. upscale miatt, lásd Lucky Star]
  • Zomil
    most mondanám, h anime-k között 720p és 1080p között alig van különbség egy monitornál, de mindenki olyat szed le amilyet akar :)
    én sajnálom a helyet az 1080p-re és nem észlelek akkora különbséget, h a 720p ne lenne elég :)
  • armageddon666
    Gintama MAD (vagy mi)
    Nyomokban spoilert tartalmazhat. Allergiások ne fogyasszák!

• IMYke2.0.0.0
    Ha kis monitorom lenne, akkor én sem erőltetném.
    De mikor megláttam néhány filmet, és animét "kis" felbontásban a nagy monitoron... hááááát...

Inkább ki- és megvárom a nagyobb méretű, felbontású, jobb minőségű verziókat.
  • LasDen #46981
    néha vagyok annyira sznob, hogy 1080-ban töltök le, de igazából nincs rá szükségem, mert nincs (van) olyan tv amin nézni tudnám...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Annyi. FLAC 5.1 és CRF 13.
  • Seth
    3GB egy rész?? Fuck it!
  • Zomil
    :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tenshi nem szarozik (ahogy eddig se) - minden epizód ~3 GB* a "Gosick"-ból...

* = az engem érdeklő 1080-ból, természetesen.

• LasDen #46976
    tudod....b*** m**...:D
  • armageddon666
    Egyébként nem Kuroko volt a hangja a narrátornak.
    ...
    KUROKO VOLT A NARRÁTOR!

proof
    NSFW 16+
  • Zomil
    Kuroko a legjobb :D
    Amugy nekem is ugyanannyira tetszik a railgun, mint az index...meg Touma-val sincs semmi bajom :D
  • LasDen #46973
    egy megnemértett ember vagyok...:(

:D
  • armageddon666
    Mert Kuroko volt a hangja, ezt ki ne hagyd!
  • Lelouch
    LasDen volt, az Ookami-san narrátora nem tetszett neki. :D
  • armageddon666
    ÉÉÉN??? Én imádom a perverz Kurokot. :D
  • Lelouch
    Nálam nem volt jobb a Railgun, kb. egy szintre tenném a kettőt.
  • efti
    Az te voltal, nem? :D
  • armageddon666
    Kuroko ^^ Kár hogy van itt valaki aki nem szereti Kurokot, és már csak a hangja miatt is lehúz animéket :CCC
  • efti
    az hagyjam, de railgunba nem sokat szerepel Touma, ugyhogy egyertelmuen jobb :)
  • LasDen #46965
    Railgunba sokkal elviselhetőbb Misaka mint indexbe....
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem láttam - de fogom :)
  • Jakuza001
    Neked szerintem bejonne akkor a To Aru Kagaku no Railgun. :DDDDD

• armageddon666
    Nem :D Csak Sankakun látok néha cikket meg képeket belőle, illetve 2 chaptert elolvastam.
  • Lelouch
    Csak nem olvasod te is? :D Én már láttam a legújabb fejezet RAW-ját, és hát most se tűnik úgy, hogy Yabuki félne Ishiharától. Amúgy nem hittem volna, hogy pont a TLR fog örömkönnyet csalogatni az arcomra, de most ez is sikerült... :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Run és Ren különvált.
  • armageddon666
    Hát a mangaka eléggé feszegeti a határokat XD
  • LasDen #46959
    nah megnéztem Ro-kyu-bu-t...igazából jobb lett mint vártam...MALon azt írták kevés kosár van benne, de szerintem teljesen korrekt mennyiségben volt a moe meg service mellett....de így elsőre nem csak valami agyatlan loli akárminek tűnik, hanem valami rendes történet is van....biztató...:D
  • Lelouch
    Kezdem félteni a TLR:Darkness-t...
  • LasDen #46957
    manga, anime, visual novel....minden 2d-s dologra vonatkozik...nem csak a mangákra.....
  • armageddon666
    Tokyo MANGA ban tudtommal.
  • IMYke2.0.0.0
    Vámpír-sztorik már a könyökömön jönnek ki - gyakorlatilag ilyennel már vallatni tudna mondjuk egy Jack Bauer :)))
  • LasDen #46954
    nem vágyom konkrétan kosaras cuccra, csak ha már ennél ezt találták ki akkor érdekel és jobb lenne, ha 50-50 lenne kosár-service arány...:D
  • Lelouch
    Ha inkább valami normális kosaras animére vágysz, ott a Slam Dunk... :D
  • LasDen #46952
    engem érdekel a sorozoat, de a kosárlabdás vonzata miatt....szóval csak remélni tudom, hogy visszavesznek a fanservicéből...:D
  • Zomil
    én azon csodálkozom, h egy ilyen anime meg simán mehet(sok loli, sok ecchi) a most életbe lépett törvény mellett...ezek szerint ennyit ér a törvény... :D
  • Lelouch
    Nem feltételeztem rólad semmi ilyesmit, én csak az animét kommentáltam. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak a képeket néztem - nem vagyok pedobear, és a sorozat sem izgat. :)